И пак за любовницата и съпругата

• 33 360
  • 943
  •   1
Отговори
# 105
И аз не мога да си обясня как е възможно 4 години никой от семействата ви да не заподозре нищо. Трябва да сте много изкусни лъжци и артисти, за да успявате да се прикривате толкова дълго време. Аз съм била от другата страна, но разликата в поведението и външния вид  на мъжа ми беше очевадна. Кратко след това всичко се разбра. Любовница не съм била и надявам се никога да не бъда такава на семеен мъж. Само мисълта, че той е с друга докато е женен, би трябвало да ми е достатъчна да се досетя, че един ден ако аз съм му жена, той отново няма да се поколебае да гледа навън.
Това е мое мнение, разбира се. Всеки сам решава как да живее живота си и да бъде щастлив, стига да не наранява хората, които обича.

# 106
4 години афера? Явно имам съвсем грешна представа за тези отношения; мислех ги за бързи, страстни и скрити... А те даже за съпрузите си говорели, а и на технически анализ го обърнали Flushed

ПП Ако въпросът наистина е сериозно зададен, мисля като Tess d`Urberville. Човекът споменава жена си, за да не допусне грешни очаквания, а може би и от своя страна. Обаче направо не мога да си представя изневеряващи хора в интимна ситуация да започнат да сравняват методите на съпрузите си. Толкова е асексуално и отблъскващо, че направо..

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 18:03 от Анонимен

# 107
Мой първи братовчед години си държа любовница и съпругата му знаеше.Любовницата искала до края на еди коя си година да се омъжи дали за братовчед ми дали за друг...сватба да има.Тогава братовчед ми жена му и детето заминават на почивка и се връщат след две седмици или седмица не знам точно а любовницата вече омъжена.Това той ми го е разказвал...колко е истина идея си нямам.Факт е,че сега са заедно и видимо щастливи дали още кръшка идея си нямам.Братовчед ми навремето беше един мижав,слаб с една червена лада истината е,че след като се ожени тъст му подаде ръка и се издигна.И взе да върши простотиите той сега прекланя 40 години та може да се и кротнал.Въпреки това му лице е добър човек,общителен и грижовен към близките си.А пък за жена му какво да кажа тя е просто или много глупава или много го обича,а че и тя е страхотен човек две мнения няма.

# 108
А какво ще кажете за следния случай, съпругата се развежда се изневерителя, той си намира съвсем друга жена, но запазва и любовницата? Някакво логично обяснение?

# 109
А какво ще кажете за следния случай, съпругата се развежда се изневерителя, той си намира съвсем друга жена, но запазва и любовницата? Някакво логично обяснение?
Може, защо не ? Според мен този мъж никога няма да се влюби в авторката на темата. Тя винаги за него ще е просто секс. Той затова подържа и тази дистанция, виждат се доста рядко. Иначе, напълно е възможно да се влюби в някоя друга, но аз мисля че той обича жена си и ще се бори да съхрани брака си.

# 110
  • Варна
Обича жена си и изневерява цели 4 години. Май е приключил емоционално и компенсира извън брака. Определено се "бори" да го изритат. Има и такива развръзки, изоставен от всички в многоъгълника.

# 111
На мен като казус ми стана интересно,но логично обяснение нямам...

# 112
Обича жена си и изневерява цели 4 години. Май е приключил емоционално и компенсира извън брака.
Вивиана, това че спи с други не значи, че не я обича. Напротив, той обича само нея, затова и дори пред любовниците си, пак мисли за нея и дори неволно я споменава, като не се усеща, че така си навлича гневът им, чисто по женски ! Не бъркай любовта със секса.

# 113
  • Варна
Ами свързани са. Не са изключения разводи, поради сексуално обсебване и влюбване.

# 114
Добре де а как един мъж/жена може да мрази половинката си обаче да обича секса с нея?Отдавна не живея на розовия облак,че за да има секс има и любов/обич ама чак да мразиш и да си лягаш с нея/него а и деца да искаш нещо смахнато ми се вижда.Вие какво мислите?

# 115
Не, изобщо не са !
Секса е инстинкт, заложен ни е, това е нашата природа. Любовта е друго нещо, чувство.
 Да можем да обичаме е най-големият дар, с който Бог е дарил хората.

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 19:28 от dety

# 116
  • Варна
А с жена си какви конкретни отношения има? Разпределят си ангажиментите или солидарно делят финанси?
Авторката не в уточнила какви са сравненията - укорителни, назидателни, подигравателни или позитивни.
Мъж, който обича реално, не би си позволил дълга авантюра. Осъзнава какъв крах и болка би и причинил.

# 117
А с жена си какви конкретни отношения има? Разпределят си ангажиментите или солидарно делят финанси?
Авторката не в уточнила какви са сравненията - укорителни, назидателни, подигравателни или позитивни.
Мъж, който обича реално, не би си позволил дълга авантюра. Осъзнава какъв крах и болка би и причинил.
Няма страшно за жена му. Дори и да се разбере, той ще отрича и ще прекъсне. Плюс това, любовницата също е омъжена, което гарантира, че няма да иска сватба и деца. Безопасна е.

# 118
Но мъжът й? Satisfied „Аз съм ходил на боксов двубой... но не съм виждал толкова бой!” - песен на Джанго Зе.

# 119
Но мъжът й? Satisfied „Аз съм ходил на боксов двубой... но не съм виждал толкова бой!” - песен на Джанго Зе.
Хахаха, това е много добро !
Така си е ! Ще се считат с реалностите. Обаче мъжете са изумителни същества. Склонни са да поемат големи рискове само и само да получат малко секс. Тоя тестостерон направо им изпива мозъка !

Общи условия

Активация на акаунт