И пак за любовницата и съпругата

• 33 329
  • 943
  •   1
Отговори
# 855
Тереза, я кажи ти, рогата с какво ги полираш? Надявам се да не ми потрябва, но все пак питам за обща култура.

# 856
Откога да си честен и почтен те право ангелче? Не би ли трябвало да е изконно Човешко качество? И откога лъжата и измамата станаха Норма?

# 857
Аз не искам да ви дразня, но това с честността в любовта ми идва в повече и винаги ми е звучало кухо. Просто щото е малко имагинерно, нали ? И ненужно. Дори и физически да си верен, има толкова други изневери и лъжи, с които можеш да причиниш страдание на другия, без дори да си дадеш сметка за това. Има жени, които крият пари, такива които ровят в личните вещи, трети ревнуват половинките си от майките им, четвърти крещят и обиждат, пети бленуват за колегата от офиса.....И т.н
Така че, на мен лично например, непочтено е да му преглеждаш скришом телефона, ровейки за улика, за да го изобличиш.
Изобщо, трябва ли да си усложняване толкова сами живота и този на партньора, само за да докажем, че сме почтени, а той не ?
Това ми звучи като идеалният брак, идеалното здраве, идеалната красота.....
Всеки може да сгреши. Но, трябва да се научим да се поставяме на мястото на другия, да можем да простим. А не е ли по-тежко обвинението и наказанието понякога в пъти повече дори от престъплението ? Все съдим другите, с такава лекота. Щото ние сме праведните. Глупости.
На мен не ми харесва. Но всеки си живее своя живот по своите правила.
И най-вече това, с което аз никога няма да се съглася:
Кой каза, че любовта означава плътска
 вярност ?
Аз точно в това не вярвам.
За мен любовта се ражда и живее в сърцето. И няма нищо общо с похотта, ерекцията и всичките биологични нужди на тялото.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 15:26 от Анонимен

# 858
  • Linz
Тереза, сега се върни и пак прочети поста ми, който иронизира. Може и да ти просветне.
Пп Аз не съдя никого. Никога и за нищо.
Тялото е подчинено на съзнанието в много по-голяма степен, отколкото се опитваш да го изкараш.

# 859
Тереза, ти ако искаш си прави оргии, ако искаш лъжи, мами, щом не ти пречи, нека и мъжа ти го прави. Ваша си работа, но спри да иронизираш мнения на потребители с нормално мислене в жалък опит да се самозаблудиш, че всичко при вас е наред.

# 860
  • София - Рим и обратно
Мен пък постовете на Тереза ме карат да се замисля. Дали точно това не е грозната истина? Дали сте 100 процента сигурни, че мъжът до вас не е пожелавал никога никоя друга, откакто ви познава? Дори и никога да не се е стигало до секс. А вие?  Да бе, да.

# 861
Мен пък постовете на Тереза ме карат да се замисля. Дали точно това не е грозната истина? Дали сте 100 процента сигурни, че мъжът до вас не е пожелавал никога никоя друга, откакто ви познава? Дори и никога да не се е стигало до секс. А вие?  Да бе, да.
аз не съм съгласна много с нея, но "грозната истина" не е грозна. Няма човек, който така да обича, че никога да не погледне встрани. Какво ще направи след това е въпроса. По-добре хората да не се затормозяват с размисли погледнал ли е друга, не ли. За днешните млади нещата са много по-фриволни, незадълбочени, не "да се посветим и разтворим в партньора" и подобни. Сега е консуматорското време - искам ерго получавам и не следва да ми пука.

# 862
Ваша си работа, но спри да иронизираш мнения на потребители с нормално мислене в жалък опит да се самозаблудиш, че всичко при вас е наред.

Кой определя кое е нормално и кое не, за теб може да е нормално например да си бъркаш в носа с пръст, а за мен-не. Коя си ти, за да задаваш норми и граници, съвсем насериозно се взехте, ей. Тоя нормален, оня не е, щото не покрива твоите виждания. Я се съвземете малко!

# 863
Когато се жениш/омъжваш се вричаш във вярност и това се приема за нормално в нашето общество. Всякакви други отклонения не се вписват в нормата, която не съм определила аз! Всеки да живее както иска, стига да не се подиграва на нормалните, че са такива.

# 864
  • Linz
Естествено, че всеки "гледа встрани". Но всички имаме правото на свободен избор. Всеки си решава къде да сложи спирачките, с кои последствия може да живее и би ли искал сам да бъде лъган.

# 865
Нормално е да НЕ се лъже.
Да се присмиваш на другите, че ценят искреността и честността, НЕ е нормално.
За мен е без значение, че някой няма проблем да съжителства с лъжци и измамници, стига да не се опитва да ме агитира да ги търпя и аз, и да ми обяснява колко е нормално да те лъжат.

# 866
Ма какво изобщо пак се връзвате на Teresa.. Да дойде и Tropssy и забавата пак да е пълна.

# 867
Никога не съм смятала, че след като сме женени  той ми принадлежи. Как така ? Аз не искам той да ми принадлежи. Нямам права върху него и не са ми нужни. Какво да правя с тях ? По-щастлива ли ще съм ? Не мисля. Той си е той, съвършенно отделен човек, свободен да прави каквото иска. И ако пожелае да се разделим, така ще стане. Аз категорично отказвам да поема този товар върху себе си и да ограничавам неговият избор, да му налагам, да изисквам някви неща. Аз съм с него по собствена воля и желание и не завинаги, а докогато ние искаме. Същото важи и за него. Не ми харесва това вричане във вечна вярност. Всичко може да се промени в този живот. Аз самата непрекъснато се променям. И ако спра да го обичам какво ще стане ? Трябва да ме намрази ли ? Да ме обвинява ? Да ми стъжни живота ?
Ужасявам се от това да робувам на любовта. За мен тя е преди всичко свобода.
И изобщо не казвам, че аз съм права, така мисля аз, но дотук. Няма само една истина, една правда, една норма.

# 868
  • Linz
А какво общо има всичко това с лъжата?

# 869
А какво общо има всичко това с лъжата?
А лъжата е ? Кое наричаш лъжа ?

Общи условия

Активация на акаунт