И пак за любовницата и съпругата

• 33 353
  • 943
  •   1
Отговори
# 840
Ами, не, не вярвам, че историята е истина... Аз сигурно съм най - върлата противничка на изневерите във форума, ама това ми идва свръх... морал, безумни постъпки, белязване, фатализми, заклеймяване.... Какъв е проблема да си просто контра? "Ти си сънувал, кога е било това? /Иска ти се да сме преспали, ама само в мечтите ти! /Смятай колко зле си в леглото, щом не те помня в него!..." и подобни дивотии. Ако гаджето подочуе нещо и подпита :" Ама ти верно ли се хващаш на брътвежите на тоя? Да, пробва се и понеже го сиктирдосах, сега от злоба ръси глупости на килограм! ". Аз така бих постъпила, ако не желая раздяла.

# 841
Ха ха ха. Права е Франсоаз. Аз на един така му казах като започна да ме заплашва " моляяя и кога е било това? Ами кажи му да видим дали ще ти повярва или ще изядеш боя". Така се прави. Но изневярата не е за всеки.
Като естествено не оставяш никакви следи. Не комуникираш писменно нито преди, нито след изневярата, не се обясняваш из форуми и не си втълпяваш, че е доошъл края на света.

# 842
ЗЛОДЕИДА, ама тя е оставила следи - май са си писали някъде из месинджърите. По-нагоре в темата обясняваше как той я търсел, но тя не можела да не му отговори, защото я е страх.
Ако не нещо, то поне ще ѝ бъде за урок и че това не е за нея.

Нещо не ги разбирам тия дълги връзки на млади години в днешно време.

# 843
  • София - Рим и обратно
Бе те нека са си във връзки, ама да не се втелясват кат ощипани моми. Или го прави с акъл, или хич не го прави. И аз съм била винаги във връзка, от 15 годишна, но почна ли да се заглеждам в друг и да криввам с него, значи предишния е “изтекъл” и не ми пука. Обикновено новият е бил следващата сериозна връзка.
То пък и свободни електрони по 10-20 години не е добре - изпечени дърти моми и ергени. Самотата те прави придирчив и ъгловат. А и болестите щъкат.

# 844
Да, писали сме си. Малко преди изневярата, а и до към този момент...
Може да докаже, стига да иска. Обсъждали сме изневярата, а и колко му е да скалъпи нещо, не е като да не сме виждали подобни прояви...
Ако е достоен човек би трябвало да запази тайната ми и моята чест, така съм възпитана, но това съм аз.
Какво да кажа за връзката ми, момчето буквално ми беше "махнал" главата на времето, поживяхме и ни мина и на двамата.
С този въпросният също имаше голямо привличане и химия, исках да изживея тръпката...
Що да не съм го направила с акъл, та той ми се кълнеше, че няма да ме изложи?
Знаех, че съществува риск, ама пък реших какво има да ми обсъжда толкова, не съм Мис Свят...

# 845
Абе май по те притеснява не изневярата, а да не се разбере.

# 846
  • София
Да, писали сме си. Малко преди изневярата, а и до към този момент...
Може да докаже, стига да иска. Обсъждали сме изневярата, а и колко му е да скалъпи нещо, не е като да не сме виждали подобни прояви...
Ако е достоен човек би трябвало да запази тайната ми и моята чест, така съм възпитана, но това съм аз.
Какво да кажа за връзката ми, момчето буквално ми беше "махнал" главата на времето, поживяхме и ни мина и на двамата.
С този въпросният също имаше голямо привличане и химия, исках да изживея тръпката...
Що да не съм го направила с акъл, та той ми се кълнеше, че няма да ме изложи?
Знаех, че съществува риск, ама пък реших какво има да ми обсъжда толкова, не съм Мис Свят...

Почваш да ми идваш в повече с намилането на едно и също!
Дори да си била толкова наивна, би трябвало да имаш акъл и да събереш 2+2. Повтаряш като латерна едно и също- той да ти бил пазел честта. То па една чест, едно чудо......
Ако държеше на нея, да си си я пазила, не да аутсорстваш на когото ти падне. Mr. Green
Дано поне се научиш, че като правиш нещо, което искаш да е прикрито, не бива да го обсъждаш в писмен вид из мрежите.

# 847
  • София
Лина, имаш нужда от нов мъж! Тези двамата не струват.

# 848
Лина, имаш нужда от нов мъж! Тези двамата не струват.
Да, оставяй и двамата и тръгвай начисто. Тогава няма да те терзае вече тоя случай.

# 849
  • София - Рим и обратно
Момата ми се види смотаничка. Нищо чудно и само в нейните фантазии да е изневерила. Погледнал я е някой чужд и й се развихрило въображението.

# 850
Абе и на мен ми смотанее момето. И с това повтаряне, че не е мис свят ми идва в повече. Май говорим за тотална комплексарщина, а на такива им е достатъчно едно потупване по рамото и гащите им сами падат.

# 851
Вижда ми се въпрос на време да изневери пак. Само че другия път може и да е по-умно.

# 852
  • Linz
Стигне ли се до лъжи в едни отношения, най-здравословно е да бъдат прекратени. Като изрязване на тумор. Без значение какви са отношенията, нито лъжите, нито от коя страна идват. Без значение са и последиците, защото в крайна сметка от фалша нищо добро не може да произтече, поне в 99,9% от случаите.

# 853
Стигне ли се до лъжи в едни отношения, най-здравословно е да бъдат прекратени. Като изрязване на тумор. Без значение какви са отношенията, нито лъжите, нито от коя страна идват. Без значение са и последиците, защото в крайна сметка от фалша нищо добро не може да произтече, поне в 99,9% от случаите.
Аз само да питам с какъв препарат си почистващ ангелските крила ? Щото предполагам ще се прецакат от някой фалшив, а на пазара пълно с ментета ?

# 854
  • Linz
Гузен негонен бяга.
Тереза, моите крила не ги мисли, грижа се за комфорта си по всякакъв начин. И от както се научих да го правя, рахатясах.

Общи условия

Активация на акаунт