И пак за любовницата и съпругата

• 33 313
  • 943
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Е, значи все пак е възможно.

Да, разбира се...
По този повод, моя позната, след като години е била секретарка-любовница на един шеф, го поразвела и се омъжила за него.
Когато се запознахме, той беше проявил "нездрав интерес" към новата си секретарка, като упорито отричаше, разбира се.
На което се наложи да му припомни, че вече веднъж са минали по този път и ако тогава не е осъзнавала че незаменими хора няма, то сега е наясно. Simple Smile

# 61
  • Бургас
Точно затова се дразня когато понякога не ме хвали за някой неща а ми казва “ и тя”.
Имам чувството че той е такъв тип- сравнява, за да избере, срявнява за да се убеди че не е сгрешил. Преди се сравняваше с мъжа ми. Питаше ме какво намирам в него, а пък мъжа ми бил...”по- красив, успял”...
Как само някои хора решават нуждата си от терапия с извънбрачна връзка Joy

# 62
  • Варна
Nevo 123, не те ли натоварват излишно тези сравнения? Мъжът е несигурен, колеблив, има съмнения, явно и комплекси и страхове. Ако се абстрахираш от ролята на любовница, не е надежден изобщо, дори и да беше свободен. А жена му е много по - прецакана като избор. Grinning
И в секса ли има опасения и сравнения?

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 20:58 от Viviana91

# 63
Натоварват ме, затова питам какво има предвид.
Колкото го искам, толкова знам , че ако минпредложи да заживеем заедно, ще откажа и се радвам че не съм му съпруга.
В секса е много добър и го знае.
Привлича ме и не мога да се отдръпна, имам нужда от терапия Simple Smile

# 64
Жена му на този знае ли за любовницата?

# 65
На мен друго ми е интересно... Как един скапан комплексар успява да "направи" от жената Принцеса?

# 66
  • Linz
Сигурния човек няма нужда от забежки и сравнения- знае какво има, защо го има и какво иска и за напред. И цени това, което има. А най-вече цени себе си. Но това е по-скоро рядкост. Повечето са несигурни и имат нужда постоянно да се уверяват, че струват... четкайки егото си и търсейки постоянно нови доказателства за своята стойност. Той не е с теб, защото те вижда като принцеса, а защото го караш да се чувства харесван и желан- това е свързано единствено с неговата ниска самооценка. Банална история между двама незрели индивиди, търсещи любов на грешното място (а там в крайна сметка няма друго, освен неудовлетворение). Ако искаш да си щастлива някой ден, трябва да оставиш тия фалшиви игрички и повърхностни емоции и да се опиташ да разбереш какво наистина е Любов.

# 67
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Аз съм любовницата. Връзката ни продължава 4 години, ...
Често, когато направя нещо хубаво, той ми отговаря :“ И тя ( съпругата ми) го направи”
“И тя имаше намерение да го прави”
Това пък какво означава?
След четири години е светнала една червена лампичка.

# 68
SaRaNia, благодаря за смисления отговор. Права си. Имах нужда да го чуя.

# 69
Ще бъда кратка.
Аз съм любовницата. Връзката ни продължава 4 години, и двамата сме семейни.
Често, когато направя нещо хубаво, той ми отговаря :“ И тя ( съпругата ми) го направи”
“И тя имаше намерение да го прави”
Това пък какво означава?

Какво е това хубаво, което правиш на любовника си, че и често? 🤔

Иначе сравненията със съпругата са гадна работа. Явно ти намеква да задобриш повече, за да има все пак някаква файда от факта, че е с теб, а не си е в къщи при жена си. Знам ли..

# 70
Напомня, че жената е номер едно. Макар че за мен и двете сте губещи с такъв мъж.

# 71
Напомня, че жената е номер едно. Макар че за мен и двете сте губещи с такъв мъж.
И според мен е това. Ако любовницата се увлича да влиза в роля на съпруга, човекът тактично напомня, че жена му си е свястна. Всеки в ролята си. Иначе става скучно.

# 72
забележете, че минути след пускането на темата, авторката не се появява повече

# 73
забележете, че минути след пускането на темата, авторката не се появява повече

Не. Овен е направил анаграма - обърнал е буквите отзад-напред.

# 74
Какво означава това, че не съм добра с компютрите и бавно схващам? Искаш да кажеш, че има друг профил ли?

Общи условия

Активация на акаунт