И пак за любовницата и съпругата

• 33 303
  • 943
  •   1
Отговори
# 885
Ми, не съм пробвала, но имат 3 деца. Две от тях след случая. Предполагам знаеш как се правят деца?

# 886
Ми, не съм пробвала, но имат 3 деца. Две от тях след случая. Предполагам знаеш как се правят деца?
Значи му е малък.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 19:02 от Анонимен

# 887
Ох, бе, ще умра 🤣🤣🤣 Значи единствената причина мъж да е верен е да му е малък. 🤐

# 888
Ох, бе, ще умра 🤣🤣🤣 Значи единствената причина мъж да е верен е да му е малък. 🤐
Не, не, аз ще умра.
Мъж да изгони гола жена, от леглото си ? 😂😂😂

# 889
Колкото искаш го отричай, има си и моногамни хора, както мъже, така и жени.
С ММ също имаше подобни случки, не го давам за пример, понеже жените, които се пробваха не бяха най-невероятните красавици, но не бяха и грозни, а и до леглото не са стигнали. Преди да кажеш от къде знам, че не е изневерил, работим, живеем и излизаме заедно, освен да ми сипва приспивателно и да се промъква вечер, няма кога да го е направил.

# 890
  • Linz
Аз не съм новак-трол.

Изневярата не е да не пожелаваш никога друг, а е осъзнато и контролирано действие, водещо до загуба на доверие.
Не е задължително да води до никъде, камо ли до загуба на доверие. Просто ще остане тайна и толкоз.
Може, но тогава отношенията ще са градени върху лъжа, а това е нестабилна основа и рано или късно всичко рухва. Но е по-вероятно преди това измяната да излезе наяве.

ММ навремето си падал по някаква, но тя се надувала и не му обръщала внимание. В момента, в който прекратил ухажването, тя му се натиснала- след купон го помолила да преспи при него защото не можела да се прибере. Той я поканил, където тя се съблякла и му се натиснала. Той бил много навит, но гордостта му била наранена и просто и пожелал лека нощ и отишъл в другата стая. Не знам брои ли се...

# 891
Аз не съм новак-трол.

Изневярата не е да не пожелаваш никога друг, а е осъзнато и контролирано действие, водещо до загуба на доверие.
Не е задължително да води до никъде, камо ли до загуба на доверие. Просто ще остане тайна и толкоз.
Може, но тогава отношенията ще са градени върху лъжа, а това е нестабилна основа и рано или късно всичко рухва. Но е по-вероятно преди това измяната да излезе наяве.

ММ навремето си падал по някаква, но тя се надувала и не му обръщала внимание. В момента, в който прекратил ухажването, тя му се натиснала- след купон го помолила да преспи при него защото не можела да се прибере. Той я поканил, където тя се съблякла и му се натиснала. Той бил много навит, но гордостта му била наранена и просто и пожелал лека нощ и отишъл в другата стая. Не знам брои ли се...
И ти за тоя ли точно се омъжи ?
Представям си, ако те боли глава и му
 откажеш секс ? Как ще ти изтропат сандалите и на тебе.

# 892
  • Linz
Не казваш брои ли се.
Секса е супер, пак ти казвам мен не ме мисли.

# 893
  • София - Рим и обратно
Лимонче, само мога да се радвам, ако наистина има такива мъже, като твоя познат. Аз лично мисля, че просто не му е допадала с нещо тази знойната. Може би е била прекалено нахална. Някои се плашат.
Аз съм питала моя мъж, какво ще направи ако двайсетгодишна хубава му се предложи, отговорът е - спокойно, няма как да стане, не съм пръв красавец. Тоя отговор определено не ме устройва. Други, на които съм задавала същия въпрос и жените им не са наоколо, казват - е, луда ли си, ще я накажа естествено! Правя си моите изводи.

# 894
Ей, много е важно да убедите някого, че мъжът й изневерява. Ех, злобо, ех!

# 895
  • Linz
Глаголът "накажа" казва много. За тези, които могат да четат между редовете де.

# 896
Ей, много е важно да убедите някого, че мъжът й изневерява. Ех, злобо, ех!
И това са винаги жени, които не са сигурни в половинките си и пречупват нещата през тяхната призма.

# 897
Значи му е малък.
Съгласен, все нещо трябва да му има.

# 898
мен пък жени като Тереза са ми много забавни - живеят с мисълта, че всички мъже ще спят с тях, само те да пожелаят. Такива филми няма- както ние не с всеки, така и те. Една я спасявах, мой бивш да не я пребие, щото "мъж на жена отказвал само ако не му става". Обикновено такива жени не преживяват отхвърляне и почва поведение "абе как така тоя не ме желае, аз ей сега ще...еди кво си само и само да стане на мойта".
ПС- аз също познавам мъже(някои от които мои бивши), които са отказвали на жени, защото са доволни с половинките си.

# 899
Не казваш брои ли се.
Секса е супер, пак ти казвам мен не ме мисли.
Искаш да ми кажеш, че един мъж не може да понесе отказ ?

Общи условия

Активация на акаунт