И пак за любовницата и съпругата

• 33 296
  • 943
  •   1
Отговори
# 900
  • Linz
Не, искам да кажа, че един мъж може да откаже секс на привлекателна жена, ако реши, че не си струва цената.

# 901
Ох, бе, ще умра 🤣🤣🤣 Значи единствената причина мъж да е верен е да му е малък. 🤐
Не, не, аз ще умра.
Мъж да изгони гола жена, от леглото си ? 😂😂😂
Бил е много пиян тоз.
И Джоли да му е била легнала- мързел, братче.
Ама нали трябва да се оправдават НЕизневеряващите мъже, разтягайте си локумите.
Подкрепям Тереза в темата. Чак днес се зачетох.

# 902
Не, искам да кажа, че един мъж може да откаже секс на привлекателна жена, ако реши, че не си струва цената.
И за кого е била загубата ?
Ей сега кажи, че е била за жената и приключваме дискусията.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 20:29 от Анонимен

# 903
то пък една загуба, да речеш, че гърлото и бездънно...

# 904
  • София
Сериозно ли все още робуваме на вярването, че мъжът е животно с член и без мозък? Уау.

# 905
  • Linz
Каква загуба, да не й е златна?
Ти не отказваш секс за да не се минеш ли?

# 906
Каква загуба, да не й е златна?
Ти не отказваш секс за да не се минеш ли?
тамън обратното, за да не остане немината.

# 907
  • София
Колкото искаш го отричай, има си и моногамни хора, както мъже, така и жени.
С ММ също имаше подобни случки, не го давам за пример, понеже жените, които се пробваха не бяха най-невероятните красавици, но не бяха и грозни, а и до леглото не са стигнали. Преди да кажеш от къде знам, че не е изневерил, работим, живеем и излизаме заедно, освен да ми сипва приспивателно и да се промъква вечер, няма кога да го е направил.
Защо подменяш условието на задачата? newsm78
Говорим за това, че няма мъж, който би изгонил гола красавица от леглото си.
Ти се хвалиш, че някакви моми били сваляли мъжа ти, ама той не бил поддал........

# 908
Ми, не съм пробвала, но имат 3 деца. Две от тях след случая. Предполагам знаеш как се правят деца?
Значи му е малък.
Съгласен, все нещо трябва да му има.
Красива съпруга, а и най-вероятно богата? Със сигурност мъже, които ги е страх, че жените заедно с всичките им предимства ще се изпарят, са по-склонни към вярност. А и допускам, че има мъже, които не харесват напористи и нахални жени. И е рисковано! Ако е легнала ей-така в чуждото легло гола, кой знае къде навсякъде се е проснала преди това. Същото си мисля и за мъжете, които се предлагат бързо.

# 909
Ми, не съм пробвала, но имат 3 деца. Две от тях след случая. Предполагам знаеш как се правят деца?
Значи му е малък.
Съгласен, все нещо трябва да му има.
Красива съпруга, а и най-вероятно богата? Със сигурност мъже, които ги е страх, че жените заедно с всичките им предимства ще се изпарят, са по-склонни към вярност. А и допускам, че има мъже, които не харесват напористи и нахални жени. И е рисковано! Ако е легнала ей-така в чуждото легло гола, кой знае къде навсякъде се е проснала преди това. Същото си мисля и за мъжете, които се предлагат бързо.
Сега, това че не я харесва, не значи че няма да я мине, щом така и така е вече гола в леглото му ? Виж, после вече може и никога да не и се обади.

# 910
Абе, Боже ! Че да не си го е намерил на пътя.. Честно не знам какви мъже познавате, ама е малко тъжно да се мисли така за всички.

# 911
Абе, Боже ! Че да не си го е намерил на пътя.. Честно не знам какви мъже познавате, ама е малко тъжно да се мисли така за всички.
PreslavaD,
Ти не познаваш мъжете.....
Те са такива котараци
Способни на всичко само и само да получат малко секс. Поне до към 45 г. После вече почват по-добре да "го" контролират.

# 912
  • София
Тери, сигурно е хубаво така да се самоуспокоява човек.

# 913
Тери, сигурно е хубаво така да се самоуспокоява човек.
Бърди, за какво се самоуспокоявам ?
Пиша каквото мисля.

# 914
  • София
Че ако ти кръшка мъжа ти, то е защото е мъж, а не защото е кретен.

Общи условия

Активация на акаунт