Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Леене на куршум - гр. София

  • 3 739
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • там край реката
  • Мнения: 161
Има ли проблем когато туркиня лее куршум на християнка?

# 16
  • Мнения: 327
Има ли проблем когато туркиня лее куршум на християнка?
Не, няма никакъв проблем. В основата на всички хора е общото, че сме човеци а вече разликите във външния вид, вярата или разбиранията не ни правят не човеци. Разделенията не са от Бога. Тези, които обясняват друго искат да заблуждават и работят на принципа - разделяй и владей.
В подкрепа на моята теза, ще кажа, че лекар мюсюлманин може еднакво да лекува и християни, и мюсюлмани, и хиндуисти и там принципно никой не пита такива неща. Същото е и с куршума. Ако човек знае как да го прави просто помага и това е.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 15:52 от TruthSeeker

# 17
  • Мнения: 3
Здравейте, а знаете ли някой, който провежда курсове по радиестезия и да си разбира?
Как така хем е чиста радиестезия, хем различното в радиестезията, че се подготвят носители и т.н.?

ПС Извинявам, че излизам от темата.
Метода и начина, който владеете е част от науката радиестезия. По този начин вие може да откривате вода. Но ако ползвате така наречените свидетели може да търсите всякакви неща със същите пръчки. От геопатегнни зони, мрежа на хартман и мрежа на Кюри до магии, проклятие, както и същества, които се прилепват или обсебват хората.
Без свидетелите и без практика ще може да откривате само вода а със свидетелите и с практика може да откривате всякакви неща, че дори и да правите здравна диагностика на хората, ако имате желание разбира се.

# 18
  • Мнения: 327


В България има доста хора, които провеждат курсове по Радиестезия. Има разлика между ментална и физикална радиестезия. При физикалната се позлват уреди като багети, вълномери и др., а при менталната човек върши почти всичко с ума си. Тоест работи само с махало и евентуално диаграма. Човека, който мен ме обучи се казва Валентин Маринов и, доколкото знам,  продължава да обучава хора. Ако искате ми пишете на лично и ще ви дам негов телефон.

# 19
  • Мнения: 4 231
Ааа, не. Не ми  се занимава с разни усъвършенствания. Колкото Бог дал, толкова. Стига ми откриването на вода.

# 20
  • Мнения: 327
Ааа, не. Не ми  се занимава с разни усъвършенствания. Колкото Бог дал, толкова. Стига ми откриването на вода.
Въпрос на избор и на свободна воля, защото усъвършенстването пак е дадено от Бога, но за да се постигне трябва да се работи в насока и човека да има желание за това.

Общи условия

Активация на акаунт