Сватба, булките на 2019, тема 8

• 31 194
  • 455
  •   1
Отговори
# 330
Ще го измислите и ще се справиш Simple Smile
Нещо ориентировъчно за модела? С дълъг ръкав, къс, презрамки, до коляно - дълга? Бюджет?

# 331
Искам да е дантелена, ако има ръкав ще е бонус, не е задължително да е дълъг, а да не са презрамки. Не искам презрамки, макар че се влюбих в една рокля с презрамки, но ноември и презрамки не ми се връзва.
Къса , до коляното. Имам няколко такива черни, поради факта , че обичам дантела, ама няма как да ги пребоядисам Grinning
Ако трябва да съм честна повече от 100-120 лева не ми се дават, но да речем, че таванът е 150 лева.

# 332
  • Пловдив
Naomi. Bg
Imago
Имат красиви модели и са в бюджета, в имаго даже шият по цвят от клиента. А роклята на кумата ни е от наоми и е страхотно качество и модел 😇
П. С моята рокля е с презрамки и се налага да издирвам яке 🤦‍♀️

# 333
Надявам се да не се сметне за реклама
Тази на орсей ми хареса най-много:
https://orsay-fashion.bg/product/roklya-925

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0712915006.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0770021001.html

# 334
О, на орсей е хубава - да !
Общо взето наистина нещо такова ми трябва, като трите модела , които си ми дала. Но уви и 3-те нямат моя размер.
Предизвикателство си е бяла рокля в октомври... Wink
Е , иначе няма да е интересно.

# 335
Добре де, имаш време, я прегледай
https://www.chichiclothing.com/dresses/?main_colour=65
Аз много ги харесвам на чичи роклите.. избери си обаче размер горе, че има шанс да се наточиш нещо, дето го има само 5XL Simple Smile

пп. за ноемврийска сватба бих ти препоръчала да е дълга и с дълъг ръкав(мен и в това време трудно би ме подкъсила), но ти си знаеш.

# 336
Провери в mercari,понякога изскачат големи находки.  😊

# 337
Искам да е дантелена, ако има ръкав ще е бонус, не е задължително да е дълъг, а да не са презрамки. Не искам презрамки, макар че се влюбих в една рокля с презрамки, но ноември и презрамки не ми се връзва.
Къса , до коляното. Имам няколко такива черни, поради факта , че обичам дантела, ама няма как да ги пребоядисам Grinning
Ако трябва да съм честна повече от 100-120 лева не ми се дават, но да речем, че таванът е 150 лева.

Здравей, това е моята втора рокля ( не правя реклама, просто споделям, тъй като виждам, че другите препоръчват подобни модели:
https://megz.eu/product/megz-roklya-s-3d-dantela-i-broderii

В онлайн магазина има и още една бяла, дантелена, но на живо стоеше много разпарчосана.

Купила съм си и пухкаво, бяло болеро за горната част от Амазон, тъй като съм на 26.10...

# 338
  • София

Здравей, това е моята втора рокля ( не правя реклама, просто споделям, тъй като виждам, че другите препоръчват подобни модели:
https://megz.eu/product/megz-roklya-s-3d-dantela-i-broderii

В онлайн магазина има и още една бяла, дантелена, но на живо стоеше много разпарчосана.

Купила съм си и пухкаво, бяло болеро за горната част от Амазон, тъй като съм на 26.10...
Може ли линк към болерото? Simple Smile Или реална снимка? Може и на лични.

# 339

Може ли линк към болерото? Simple Smile Или реална снимка? Може и на лични.
[/quote]

Здрасти, може, разбира се:

https://www.amazon.co.uk/Cinda-Ladies-Bolero-Shrug-Ivory/dp/B01D … C?ref_=ast_bbp_dp

Ако имате време да го чакате, същото от Али Експрес:

https://m.aliexpress.com/item/4000208240578.html?pid=808_0000_01 … OaSg1570035976719

Като ми мине сватбата планирам да го продавам, че с нищо не ми се връзва, така че ако на някой му трябва и не му се чака ( а и иска да мине по-тънко - планирам да го пусна за 30 лева ) да пише. За след 26.10 ще го продавам.

# 340
Момичета аз така и не съм писала след сватбата.
Относно тортите - нашата беше от Didy's и беше СТРАХОТНА!!! Много хора дойдоха специално да ми кажат, че много им харесва и да ме питат от къде е. Определено препоръчвам!

# 341
Ванила , е само това ли ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 342
Хибискус, еееееее ти ме упрепа с този линк, то големи красоти ! Поръчвала ли си от този сайт? Как се случва?

yanna777, всъщност имам 2 на близо до работа, редовно влизам за обувки, ама все нещо не ми става, за дрехи не се бях сещала Grinning Благодаря!

Juyii Всъщност съм я гледала тази рокля, но нещо не ми достига. А и позната има кофти опит с качеството на тези дрехи, нищо против.

Страхотни сте, много Ви благодаря!

# 343
Аз мегз хич не ги харесвам.. поръчвала съм още докато не беше известна де.. но бяха изкуствени и боклучиви, али екпрес с прешит етикет.
От чичи имам една рокля, но купувах отдавна, сега за кумата гледахме и за това се сетих. А и съм гост на 2 сватби през 2020, та със сигурност от тях ще поръчам отново.Над £75 имат безплатна доставка, за под тази цена пак не беше нещо фрапантно, мисля около 20лв и идват за две седмици(поръчваш директно от сайта, доставят навсякъде).

# 344
Ох. Добре Grinning Мина вече почти месец от сватбата, но тъкмо е отлежало GrinningКато цяло целия ден ми е една голяма мъгла и вече ми се губят доста неща.
Но всичко мина супер, сватбата надмина очакванията ни. Всички гости бяха много доволни и доста от тях казаха, че на по-весела сватба не са били.
Емоцията просто е неописуема, още от сутринта с грим, прическа, обличането. Когато вече бях готова и само чаках да ме вземат не можех да си намеря място и само обикалях от стая в стая Grinning Като чух клаксоните вече сърцето ми сякаш спря за момент. Мъжът ми каза, че като е влязъл при мен съм треперела като лист, на мен ми се губи този момент, но помня, че най-голямата емоция беше именно на вземането.
След това имахме фотосесия, за църквата няма какво толкова да разказвам - беше много задушно и имах чувството, че ще ми прилошее всеки момент.
За късмет заваля точно 5 минути преди изнесения ритуал. Тогава определено ме хванаха нервите, понеже имаше риск всичко, което бях планирала цяла година да пропадне заради един дъжд. Нямаше вариант да се премести вътре, имаше доста украса и просто трябваше да сме навън. Не валеше силно и бяхме с чадърив крайна сметка, но се получи забавно.
Нямахме никакви игри на самото празненство, защото просто не остана време. Дансингът беше пълен през цялото време, трудно беше да се "изгонят" хората от дансинга дори за ритуалите.
Кумовете ни се представиха страхотно, нямаше как да са по-готини. Всички бяха изключително впечатлени от тях, както и ние (не, че сме очаквали друго, но все пак..)
Имахме накрая огнено шоу, изненада за гостите - на всички много им хареса и беше страхотен завършек на официалната част. Препоръчвам определено, много повече ми допада от заря, която освен, че е доста по-скъпа, минава за минутка-две.
Купонът продължи до зори, накрая едвам едвам прибрахме най-големите купонджии Grinning

Страаашно сме доволни от всички, които допринесоха за празника ни:
- Грим - Натали Петкова - Страхотна е Натали! Направи освен мен, още 6 жени и нямаше нито една недоволна.
-ДЖ Найден Найденов - Страхотен водещ, много умерен, без простотии. Много е съобразителен, винаги преди ритуал ни казваше какво следва и ни питаше дали сме готови. Музиката беше страхотна също. Като цяло ви съветвам да внимавате с избора на водещ/дж, защото това е една от най-важните роли на сватбата ви. Както при нас, той изигра ключова роля за купона, така ако не е добър може да има обратен ефект.
-Фото студио Марго - Изключителна! Марго през целия ден беше като тайфун, огря навсякъде. Голям професионалист, просто не мога да опиша колко сме доволни от нея. Половината ни снимки излязоха и са страхотни! Ще прикача няколко, но после ще ги изтрия, така че моля да не ме цитирате.
-Видео - Александър Вакадинов - той работи заедно с фотографката, все още нямаме нито трейлър, нито видео. Доволни сме от него като присъствие на сватбения ден, повече ще кажа като излезе видеото.
-Декорация - агенция Раро - Украсата ни беше точно както искахме, определено успяха да постигнат ефекът, който търсехме!Всичко беше с естествени цветя и се получи много красиво! Препоръчвам.
-Торта - Didy's - Ще копирам предния си пост - беше страхотна. Много хора дойдоха специално да ми кажат, че много им харесва и да ме питат от къде е. Определено препоръчвам!

С две думи, беше по-хубаво и от мечтите ми (дори и частта с дъжда - това му е чара, че никога не може да е перфектно). Препоръчвам абсолютно всички професионалисти, с които работихме ние.
Съветът ми към бъдещите булки, колкото и да е клиширано - насладете се максимално на всяка минутка, не се ядосвайте каквото и да се обърка, защото после връщане няма. Ако знаете сега колко искам всичко да се повтори, ама.. няма Grinning

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 17:07 от Mint.

Общи условия

Активация на акаунт