Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 30

• 63 187
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Аз раждах на 15.12.2018.

Успешно раждане!

# 286
Благодаря!
Дано тази дама вече не е част от екипа..
Аз раждах на 15.12.2018.

Успешно раждане!

# 287
Аз бях секцио при д-р Илиев и чух как обсъждат и наистина специализантката довършваше шевовете накрая.

# 288
Мен вторият лекар от екипа ме заши.

# 289
Аз родих нормално при Атанасова, но ме чисти и ши акушерката, Атанасова отиде на спешно секцио и после се върна, за да ме види как съм.

# 290
Аз също раждах при доктор Атанасова и тя ме заши, докато обясняваше на специализантката (предполагам).

При секциото нямам представа как стоят нещата, но като чета май никога главният лекар не прави последният шев.

# 291
Има разлика между това специализант да те шие и вторият лекар. Аз лично съм много доволна, шевът ми е едва видим. Добре те справи докторката.
Димитров го чакаха във втора операционна.

# 292
  • София
Е то зад това перде вижда ли се кой те шие? При мен бяха Илиев и още една (не знам дали е била специализантка или втори лекар), кой ме е шил не знам, но съм доволна. Не съм имала проблеми и белегът вече почти не личи.

# 293
И аз почти нямам белег вече... Ама външен.

# 294
  • Благоевград
Аз раждах на 14.08 при доктор Илиев, естествено раждане, но се наложи да ми направят епизиотомия и накрая д-р Илиев ме заши.

# 295
Здравейте,
видях, че от Токуда предлагат услуга за раждащите без брак директно в болницата да се попълват документите за припознаването. Някой възползвал ли се е от това и възможно ли е и в неработен ден? Освен това актовете за раждане след това от болницата и ако не, от коя община се взимат и горе-долу колко време се бавят?

# 296
  • София
Здравейте,
видях, че от Токуда предлагат услуга за раждащите без брак директно в болницата да се попълват документите за припознаването. Някой възползвал ли се е от това и възможно ли е и в неработен ден? Освен това актовете за раждане след това от болницата и ако не, от коя община се взимат и горе-долу колко време се бавят?

Акта за раждане се взима 10работни дни след изписването, от общината по адрес на майката.
 Ако не сте от София, акта за раждане се взима от общината, на чиято територия е болницата, в случая мисля, че това е Лозенец.

# 297
То нищо не се вижда зад пердето, ама специализантите не са свикнали да се съобразяват какво говорят пред пациентите. И питат като ученици всичко основния оператор, демек твоя АГ и ти всичко разбираш Grinning

# 298
Здравейте,

Имат си нотариус и те питат дали искаш в болницата да се възползваш, ако искаш ти дават документите. Бащата идва, слага един подпис и те си подават всичко.
За акта за раждане са ти отговорили. Simple Smile

# 299
  • София
Hoaxy, припознаването може да стане в болницата срещу 50 лв. Бащата на моето бебе свърши същото нещо при независим от болницата нотариус за не повече от 10- 15 лв и после донесе бележка от там, която аз дадох на дежурната сестра.

Общи условия

Активация на акаунт