Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 авг. 2019, 23:13 ч.

Машина за хляб - 65 тема

  • 3 567
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 39 126
Имам предвид правенето на хляб с машина като цяло, не конкретната марка Hands Plus1

# 91
  • Разград
  • Мнения: 676
И аз отскоро съм с Горение, малка е, максимумът и е 900 грама хляб. Когато правя рецептите за 900 грама, също излиза от твата и опира в капака. Последния път, по съвет на приятелка, направих следното: Сложих олиото и водата така, че общо да се получи 1 и 1/2 мерителна чаша течност, спазих другите пропорции. Стана много хубав хляб, но пак малко излезе от тавата. Беше запечен отгоре, но леко, Затова пуснах само запичане за 10 минути. Следващия път леко ще намаля и маята, вместо 1 и 1/2 малка мерителна лижичка, ще сложа 1 и може би съвсем малко. А, смених и брашното. Ползвах на София Мел, последно на кастело от Лидъл. По-леко и не толкова плътно е, стана по-добре.

# 92
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 4 083
Bongo иска резил, ми ето ви един:
Скрит текст:
Така става, когато ти се спи и забравиш да сложиш мая на хляба.

# 93
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 3 571
И аз отскоро съм с Горение, малка е, максимумът и е 900 грама хляб. Когато правя рецептите за 900 грама, също излиза от твата и опира в капака. Последния път, по съвет на приятелка, направих следното: Сложих олиото и водата така, че общо да се получи 1 и 1/2 мерителна чаша течност, спазих другите пропорции. Стана много хубав хляб, но пак малко излезе от тавата. Беше запечен отгоре, но леко, Затова пуснах само запичане за 10 минути. Следващия път леко ще намаля и маята, вместо 1 и 1/2 малка мерителна лижичка, ще сложа 1 и може би съвсем малко. А, смених и брашното. Ползвах на София Мел, последно на кастело от Лидъл. По-леко и не толкова плътно е, стана по-добре.
"порасне" ли ти хляба по-добре е да преминеш директно на печене, отколкото да изчакаш да свърши цикъла на втасване и да опира в капака.
пак опира до следенето на тестото  Laughing
обичайте си тестото за да ви обича хляба.  hahaha

# 94
  • Мнения: 63
Знаете ли рецепта за хлаб от ръжено и лимецово брашно? Възможно ли е да стане без бяло?

Общи условия

Активация на акаунт