Модни консултации 41

• 46 252
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ти! Всъщност личи огромната разлика с оригинала, да. А на живо вече е пълен потрес без съмнение, както ти каза. Аз за материята усещане не мога да получа от снимките, но цялата линия на роклята, кройката - ами просто нищо общо, "изобретение", което не бих погледнала втори път.

# 136

Какво мислите за тези обувки?Много им се чудя!

# 137
Готини са! Аз черно не обичам обаче, има ли друг цвят?

# 138

Какво мислите за тези обувки?Много им се чудя!
Аз им казвам мъжки обувки и обожавам такъв тип. Ако са естествена кожа и на добра цена, изобщо не бих се замислила. През сезон купувам по едни от този тип, универсални бойци са, тази година пак ще купувам, че последните ги изхвърлих.

# 139
  • Бургас
Бива си ги.

# 140
# 141
Хахаха, 2002г имах подобни боти, но кафяви. И велурено, късо яке с ресни на ръкавите Simple Smile Панталон, отново в кафявата гама с един огромен колан с ресни. Пак имаше каубойска мода. Жалко, че нямам снимки.

# 142
Момичета,благодаря за коментарите относно кубинките!
Ми незнам дали има друг цвят освен черното,но са естествена кожа--150лв.Ок ми е-само ме "тревожи"3,5см.подметка в/у моите мнооого санти височина.Мисля обаче да преглътна драмата с височината и да ги поръчам.Предполагам за зимата е добре по-дебела подметка,за да не мръзнат краката.

# 143
Хахаха, 2002г имах подобни боти, но кафяви. И велурено, късо яке с ресни на ръкавите Simple Smile Панталон, отново в кафявата гама с един огромен колан с ресни. Пак имаше каубойска мода. Жалко, че нямам снимки.
Това е пълен потрес в моите очи! 2003- та пак бяха модерни, имах и аз едни ботуши в няколко нюанса на кафявото, пък с едни декорации по тях, кич невероятен. Така съм намразила този стил, напомня ми на ретро поп-фолк певица, ама от не  добре платените.

# 144
Хм, втория и третия чифт ми изглеждат като универсални боти, които ги има всяка година.

# 145
Токовете им са ми гадни, някак ретро и бабешки са ми. Но то си е до стил и вкус.

# 146
  • София
След две покупки на пола солей и връщания взех трета. Като цяло на всички брандове до ранг Зара солеите са дефектни, не знам къде ги шият, но все се сучат и кривят плисетата. И тази е малко дефектна, но ще я преживея от три Мола тази беше най-добрата.
Сега питането ми е би ли вървяла с бели сникърси или трябва червени да купувам? С Бяла вързана тениска с червена щампа няма да върви. Трябва черна тениска с зелено или червено или червена тениска с черна или зелена щампа, но не откривам. Пробвах с Бордо дюс върви също.
Питам за други идеи и конкретни блузи в магазини,ако се сещате.
Благодаря, предварително на отзовалите се.

# 147
След две покупки на пола солей и връщания взех трета. Като цяло на всички брандове до ранг Зара солеите са дефектни, не знам къде ги шият, но все се сучат и кривят плисетата. И тази е малко дефектна, но ще я преживея от три Мола тази беше най-добрата.
Сега питането ми е би ли вървяла с бели сникърси или трябва червени да купувам? С Бяла вързана тениска с червена щампа няма да върви. Трябва черна тениска с зелено или червено или червена тениска с черна или зелена щампа, но не откривам. Пробвах с Бордо дюс върви също.
Бих сложила топ в точно този нюанс на зеленото, май "каки" беше. Задължително бих сложила едноцветен топ, нито щампи, нито комбинация от цветове. С всичко друго ще ми е в повече. Имам солей на Reserved, доста е добра. Харесах и една на Scotch and soda в The Mall, но беше 235 лв. и ми се видя доста за басмяна поличка. А за каубойската мода, аз по-скоро изглеждах рок, отколкото поп фолк Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 16:02 от неви86

# 148
С тази пола бих търсила спортно-елегантна визия с подчертани спортни детайли (за баланс Simple Smile )- кецове/маратонки, лента за коса, платнена чанта и т.н. обезателно едноцветни и по-семпли, нелъскави и неискрящи цветове.

# 149
  • София
Относно каубойските ботуши - всеки път ме е яд, че съм хвърлила нещо, което отново ще е модерно след 5-10-15-20 години!!! А поне на крак не съм пораснала! Но специално за този моден писък съм пас Confused

Общи условия

Активация на акаунт