Модни консултации 41

• 46 239
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Неви, това са mom jeans. 😊

Скрит текст:

# 121
Ааааа, аз не съм споменавала розово яке! Сини аксесоари биха се сляли с роклята, мислех, че искаш да се забелязва...

# 122
Много е нежна роклята за дънково яке. Бих заложила на розови (като розовото от роклята) затворени много високи обувки.
За съжаление нямам розови. Бях си сложила уникални, сини лачени токове в кошницата, но ги отказах. Трябва да видя какви обувки имам. Понеже съм по майчинство и съм забравила част от обувките в кутии. Розово яке едва ли ще сложа. Обичам розово, но ще ми е в повече с тази рокля. Ще видя със светлосиньо сако как ще е. Толкова съм полудяла на тема плесирани рокли и поли. Обиколих мола и си взех само една черна пола солей. От h and m поръчах за първи път онлайн и първата рокля беше уникална, не съм очаквала да е толкова елегантна. Е, уви не ми стана и с голяма мъка я върнах. Поръчах втора и тя не ми стана, но пък и хич не ми хареса. И снощи като видях тази,  я грабнах. Ще видя какво ще дойде. А какви са тези дънки mom?
Бих пробвала с червени обувки.
Обожавам такива рокли, но не мога да ходя на ток и само ги гледам. А така харесвам рокли с дълъг ръкав, особено разкроени. Задължително да я покажеш като дойде!

# 123
Червено и тюркоаз Simple Smile Браво, смело решение!

# 124
Неви86, харесва ми роклята и идеята за комбинация. Може би ще имаш малко трудност с подходящия нюанс на денима. Можеш и кожено яке да сложиш.

# 125
Аз не мога да ходя с ниски обувки. Като Чарли Чаплин съм. Дори маратонките ми са на платформи. Имам само едни чизми с ток 1 см. Но бях с голям корем като ги купих и наистина не можех на ток.

# 126
Прекрасна е роклята на Неви, аз бих и сложила нюдови обувки/сандали и кожено яке Simple Smile
(защо вчера линкът ми се отвори без проблем, а сега ми дава, че няма така страница!?!?!)

Моят проблем с изхвърлянето го имам и с купуването - аз просто трудно купувам нови дрехи (не говоря за фланелки и кллинове, а за сериозни  дрехи). Дори като ми хареса се почва едно мислене и гледане - качествено ли е, с колко мои неща мога да го съчетая, имам ли обувки за тази рокля или ще се наложи на копчето палто да купувам; твърде модерно ли е, защото ако е то след няколко месеца ще изглежда демоде; най-добре да е класическо, ама не толкова класичеко, че да ме прави на лелка... с майка ми навремето бяхме в състояние да обикаляме 3 уикенда магазините в София за 1 чифт обувки! Ужасна съм!

Ненавиждам да гладя, нося на химическо най-критичните неща, но много ползвам сушилнята и програмите и за освежаване на дрехите с пара. Навила съм си на пръста да си купя стиймър, най-вероятно ще го подаря на милото за Коледа, защото той си глади ризите сам всяка сутрин (да, да, знам, ама преди 13 год ми каза, че не мога да гладя добре мъжки ризи....аз се заинатих и се научих, но след това пък рече, че не съм била бърза колкото него и аз му връчих ютията, че да си научи урока колко нахалство може да понесе едно Теле - оттогава се глади сам или му ги нося на химическо, когато съм бяла и добра!)

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 16:43 от Agent Provocateur

# 127
Може би я свалиха от сайта и затова. Може би са ми я опаковали Simple Smile. Много ми харесва това с връчването на ютията. И аз така бих постъпила. Моите колеги мъже също сами си гладят ризите. Аз толкова мразя да гладя ризи, ставам вир вода и се мъча половин час с една риза. Ех, че е хубаво да имаш майка, с която да обикаляш. Аз имам дъщеря, с която обикалям и тя е с огромни претенции, въпреки че е на 9 години.

# 128
Момичета, роклята дойде. Просто кошмар. Нищо общо със снимката. Отделно е размер Л, пише 36 - L. Огромна ми е. Ужасна материя. Заричам се никаква дреха да не поръчвам вече онлайн. Край.

# 129
Ох, Неви съчувствам ти. Няма ли опция за връщане? И аз колко пъти съм се заричала да не поръчвам вече онлайн, но като го видя на картинка и като вземе да ми влезе в акъла, че го искам а го няма по магазините се почва едно чудене, една драма Laughing

# 130
Просто поръчвайте от утвърдени марки.
На мен сайта ми се видя китайски, а и роклята също изглеждаше като да е такава. (не че нямат и не шият отлично качество).

# 131
Не е китайски. Румънски е. Купувала съм си и отвърдени марки от тях. Ще ми върнат парите, връщала съм и друг път.

# 132
О, това е толкова разочароващо. Sad Можеш ли да качиш снимка на реалната рокля? Ако ще личи разликата. Макар че ти ясно описа какви са разминаванията, но ми е интересно какво се опитват да пробутат вместо фантастичната рокля от тяхната снимка. 

# 133
Качвам снимка, но не знам как да я сложа в скрит текст. На снимката не си личи колко е ужасна. И още една снимка

# 134
O напротив, личи си. Материята изглежда груба и изкуствена.

Общи условия

Активация на акаунт