Модни консултации 41

• 46 237
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
Agent, да интернет пространството има тази способност, за това пък ще си разискваме на дълго и на широко, че да се разбираме правилно. 😃

Очаквам съвсем скоро магазините да се напълнят с есенни дрехи и обувки и нямам търпение да се поразтъпча и да обновя есенния си гардероб - започнах вече с освобождаването на място.
Аз имам нужда от доста неща и дано модерното не ме разочарова.
За обсъждане винаги готов(а) Grinning
Завидях ви искрено за разчистването. За мен лично изхвърлянето е най-тежкото нещо, по неприятно и от търсене и купуване на нови неща... Плюшкинска му работа, но пък в момента се лакирам и слушам Еленита за трендовете в аксосоарите и се оказва, че широки колани, колани оби (имам 3!) и шалове си имам от предишната реинкарнация на тренда Wink А истината е, че просто си е част от моя стил - много базово, простичко, семпличко, често еднотонно + шарен шал и/или колан.

PS На 14 мин съм от видеото - хммм, откога не съм носила оригинални, големи обеци!
(можете да пропуснете обясненията и за нейния магазин, жената си прави рекламата, ясно, но и добре синтезира интересна и нова информация)

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 17:52 от Agent Provocateur

# 106
За мен също е много трудно разчистването на дрехи, за това и съм безкрайно горда! Обаче аз и доста неща просто нося в къщата на родителите ми, тъй като там има място в гардероба ми 😂
Иначе явно и аз мога да се включа в този тренд с коланите, че винаги ми е свидело да ги разчистя....

# 107
Аз много смело разчиствам всеки сезон и ако са почти нови подарявам. Имам правило - ако 2-3 сезона не съм обличала нещо, значи ще си стои още дълго. И я махам.

# 108
Преди бях абсолютен Плюшкин и маниак. Купувах неща, за които бях сигурна, че никога няма да облека, или ще е максимум веднъж. И в един момент се оказах с няколко гардероба, пълни с дрехи, някои от тях дори с етикетите все още, а нямам какво да нося. И се ядосах много. Един ден просто измъкнах всичко и отделих нещата, които не съм потърсила цял сезон. И тази купчина надвишаваше многократно другата. Събрах ги в чували, заедно с над 20 чифта обувки и ги подарих на едно момиче с 5 деца. Много им се зарадваха, аз също. И от тогава купувам рядко и премислено добре - ще го нося ли повече от 1-2 пъти, имам ли с какво да го съчетая, удобно ли ще ми бъде, трябва ли ми. Ако дори едно от тези условия не е изпълнено, просто подминавам.

# 109
Преди бях абсолютен Плюшкин и маниак. Купувах неща, за които бях сигурна, че никога няма да облека, или ще е максимум веднъж. И в един момент се оказах с няколко гардероба, пълни с дрехи, някои от тях дори с етикетите все още, а нямам какво да нося. И се ядосах много. Един ден просто измъкнах всичко и отделих нещата, които не съм потърсила цял сезон. И тази купчина надвишаваше многократно другата. Събрах ги в чували, заедно с над 20 чифта обувки и ги подарих на едно момиче с 5 деца. Много им се зарадваха, аз също. И от тогава купувам рядко и премислено добре - ще го нося ли повече от 1-2 пъти, имам ли с какво да го съчетая, удобно ли ще ми бъде, трябва ли ми. Ако дори едно от тези условия не е изпълнено, просто подминавам.
То с годините се учи човек да не трупа излишно. Също държа да не се глади трудно, да не се пере на ръка и много важно е дрехата да ми е удобна.

# 110
Не пера на ръка по никакъв повод и нямам такива дрехи. Ако нещо не издържи в пералнята, значи не е моето и заминава в контейнера. Да гладя мразя, но ми се налага, защото повечето ми дрехи са памучни. Няма пълно щастие. Grinning А като помисля, че имам приятелки, които гладят всичко и то преди да го приберат в гардероба, лошо ми става. Като се залостят над ютията и така с часове. Гледам дрехите да служат на мен, не аз на тях.

# 111
Сега ще шокирам мнозина, но от 1 година не съм гладила. От сушилнята ги вадя като изгладени. А в повечето случаи пера малко дрехи и така не се намачкват. Вижте каква рокля си поръчах. Според вас добре ли ще е с дънково яке и бежови токове? https://www.fashionup.bg/Ferraga-ATL~QS382~Multicolor~els-%d0%bf … amp;utm_medium=ad

# 112
  • София
Сега ще шокирам мнозина, но от 1 година не съм гладила. От сушилнята ги вадя като изгладени. А в повечето случаи пера малко дрехи и така не се намачкват. Вижте каква рокля си поръчах. Според вас добре ли ще е с дънково яке и бежови токове? https://www.fashionup.bg/Ferraga-ATL~QS382~Multicolor~els-%d0%bf … amp;utm_medium=ad
Страхотна е роклята веднага бих я купила. Да чудесно ще е с дънково яке, с черно кожено рокерско също.

# 113
Аз имам проблем с изхвърлянето, а и с купуването на дрехи.
Гардеробът ми е безумно претрупан, а на сезон нося 1/8 от всичко в него.
Реално изкарвам с няколко чифта панталони (не повече от 5-6) и не повече от 10-12тениски, блузи.
За сметка на това имам над 30панталони, дънки, а за блузите...изобщо не ми се отваря дума.
Като допълня картинката с поли, които също клонят към 30лятото, а това съм облякла 3пъти пола...и рокли...от които също съм облякла 2.
Имам и супер официални рокли, които са подходящи само за вечерна сватба или коктейл, на които не ходя...но ми е мания да ги купувам.

# 114
неви, приказна рокля!

Момичета, откъде да си намеря бойфренд дънки, но без еластан, или поне да е минимум като съдържание? Говоря за реален магазин. Навсякъде са еластични.

# 115
  • Някъде там
Побъркала съм се по тази рокля на Мария Илиева на Slayer .
Идеи от къде мога да се сдобия със същата ?

# 116
Много е нежна роклята за дънково яке. Бих заложила на розови (като розовото от роклята) затворени много високи обувки.

# 117
  • София
Boyfriend дънките ги има почти във всеки магазин като HM, Cropp, Sinsey, House, LC Waikiki, New Yorker и подобни.
Аз съм в търсене на mom jeans, които да ми седят добре, но нещо все не уцелвам.

# 118
Boyfriend дънките ги има почти във всеки магазин като HM, Cropp, Sinsey, House, LC Waikiki, New Yorker и подобни.
Аз съм в търсене на mom jeans, които да ми седят добре, но нещо все не уцелвам.
Има много, но навсякъде са с еластан, аз търся фирма, която продава без.

# 119
Много е нежна роклята за дънково яке. Бих заложила на розови (като розовото от роклята) затворени много високи обувки.
За съжаление нямам розови. Бях си сложила уникални, сини лачени токове в кошницата, но ги отказах. Трябва да видя какви обувки имам. Понеже съм по майчинство и съм забравила част от обувките в кутии. Розово яке едва ли ще сложа. Обичам розово, но ще ми е в повече с тази рокля. Ще видя със светлосиньо сако как ще е. Толкова съм полудяла на тема плесирани рокли и поли. Обиколих мола и си взех само една черна пола солей. От h and m поръчах за първи път онлайн и първата рокля беше уникална, не съм очаквала да е толкова елегантна. Е, уви не ми стана и с голяма мъка я върнах. Поръчах втора и тя не ми стана, но пък и хич не ми хареса. И снощи като видях тази,  я грабнах. Ще видя какво ще дойде. А какви са тези дънки mom?

Общи условия

Активация на акаунт