Модни консултации 41

• 46 505
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
Извинявам се ако говорите за качество говорете за марки от по висш клас.

Например?
Смятам, че форума не е да се показваме кой коя марка дрехи носи и да се състезаваме в цените на дрехите си и обувките...

Този месец купих на дъщерята едни черни боти от Зара, защото тя се "хвана" за тях и така... Ще видя колко време ще издържат без да се повредят... А за същите пари лятото й купих едни маратонки Геокс от амазона и мога да кажа, че марката е къде по-добра от някаква си Зара... Но въпрос на вкус и възможности... Smile

# 676
Не знам къде живеете и работите, но аз лично дрехи и аксесоари висок клас никога няма да си купя, защото никак не ми се вписват в ежедневието. За Зара подкрепям, не знам що е толкова прехвалена марка, харесвам няколко техни парфюма, но дрехите.....нищо не ме е впечатлило. Няколко детски имаме, обикновени памучни, обувките им са някакви безумни цени, чак се чудя кой купува на нормални цени
Аз постоянно. На намаление също.
За мен са евтини и ако се развалят хвърлям и си купувам други. Същото важи и за H&M.
Въобще купувам всичко, ако ме устройва ценово и не му мисля много-много.

# 677
Аз също обичам Зара, най-много за детето. Тъкмо днес и купих едно яке в черно, шал и шапка. А на мен едно манто, меко и еластично, много удобно в черно-бяло.
https://m.zara.com/de/de/mantel-mit-hahnentrittmuster-p06873113. … 64&v2=1281618
Манго също обичам. Особено палтата са им страхотни и добре изпипани.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:37 от Анонимен

# 678
  • Пловдив
За мен марката е само етикет на производителя.Нищо повече.Конфекция която всеки може да си купи и носи.Въпроса е да ти е удобно, комфортно и съчетавайки дрехите да изглеждаш стилно ,интересно и запомнящо се.

# 679
  • някъде под слънцето...
Сара(Zara) бяха синоним на качество  и стил преди повече от 15 години.Все още се намират попадения особено в лимитираните им  колекции.
От Индетекс качеството си запазиха само  Масимо Дути  и ZaraHome.
За H&M е същото, преди имаше повече интересни неща

Спомням си каква еуфория беше  за  лансирането на първата им колекция с гост дизайнер, Карл Лагерфелд..
Съответно беше някакъв Карл Лагерфелд през призмата на H&M.
Нещо като да ти е важно да си с дреха на Лагерфелд, която обаче не можеш да си  го позволиш.
Лично аз държа на качесествени дрехи от естествени материи.Не държа на марки.

Ще си позволя да цитирам
"Лукса е въпрос на пари, елегантността на вкус и стил"
Иначе и аз като OnDiNe_ всеки да си харчи парите както намери за добре.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 18:36 от sl

# 680
Имам позната, която всеки ден си купува от разни сайтове дрехи, от евтини, по-евтини, даже сезон няма да издържат. Натрупала е планини от боклуци. Какво като може да сменя всеки ден тоалета?

Купете си по-добре едно нещо, но качествено, да ви е кеф да го носите.

Не винаги скъпото е качествено и обратно... Всеки иска качествени дрехи и обувки, ако може на достъпни цени... И не винаги да купиш едно скъпо нещо е по-добрия вариант, защото "една птичка пролет не прави" и все пак трябва да има с какво да носиш това единствено скъпо нещо...За това някои хора предпoчитат за 200 евро да си напълнят гардероба за сезона, а други си купуват само нови обувки и чанта за толкова, а си носят дрехите от миналия сезон.... Различни хора, различно виждане на нещата...
Днес ми дойде змийската чанта и на пръв поглед не съм нещо очарована. Доста е по-тъмна от снимките, иначе като големина и мекота е добре.. И сега съм в чуденка дали да я оставя или да я връщам...
Скрит текст:
Скрит текст:

остави си тази чанта, много добре се връзва с всякакви цветове.

# 681
Всяка вещ, която е на конкретен бранд си е марка. Друг е въпросът кой какво счита за качествено и го устройва... и съвсем друг е въпросът кой на какво казва марково. Зара е марка, както и Шанел, H&M, както и Кавали и т.н.
Честно голям купон се вихри напоследък тук.
Извинявам се, но не се сдържах, е**си нелепата дискусия InnocentHead BandHead BandHead BandInnocent

# 682
Откакто родих и аз се префиних и гледам да нося основно ествствени материи - памук, коприна, вълна (лен избягвам, че не гладя 😂) Да доразведря (или пък не) - искам бели дънки, защото най-накрая се харесвам от до (физически) и съм се решила на бели панталони т.е. дънки. Кажете коя марка да гледам 😁

# 683
Откакто родих и аз се префиних и гледам да нося основно ествствени материи - памук, коприна, вълна (лен избягвам, че не гладя 😂) Да доразведря (или пък не) - искам бели дънки, защото най-накрая се харесвам от до (физически) и съм се решила на бели панталони т.е. дънки. Кажете коя марка да гледам 😁
Бели дънки има в Манго, но са чарлстон.

# 684
Аз харесвам Страдивариус дънките - меки и удобни, висока талия, имат и различни цветове. Не са най-страхотното качество, но за 40лв толкоз.

# 685
Ще погледна Страдивариус. Не искам чарлстон, а точно бели прави с висока талия (харесвам Манго иначе и аз). Мерси, момичета, златни сте!

# 686
Мога ли да съчетая жълта рокля с кецове цвят пепел от рози? Нямам бели или жълти затворени обувки.

# 687
  • Street of Dreams
Не.

# 688
Според мен зависи от нюанса жълто, от типа рокля, връхна дреха, аксесоари... Понякога нетипични комбинации в конкретния случай не изглеждат зле.

# 689
Тази зима ще бъдат ли модерни широките панталони, тип пола и тези дълги плисирани панталони? Понеже гледам доста се продават в момента.... С каква блуза се носят тези панталони през студеното време? Със свободен пуловер явно не става... Вталено поло или какво?

Общи условия

Активация на акаунт