Модни консултации 41

• 45 907
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета, търся си тъмно кафяво яке изкуставена кожа, но никъде не намирам Rolling Eyes

Някой засичал ли е някъде скоро, нещо такова си търся

# 691
Тази зима ще бъдат ли модерни широките панталони, тип пола и тези дълги плисирани панталони? Понеже гледам доста се продават в момента.... С каква блуза се носят тези панталони през студеното време? Със свободен пуловер явно не става... Вталено поло или какво?

Аз по принцип нося широки панталони и без да са модерни. При висока талия - с вталена риза или поло вътре в панталона и красив колан, за да подчертая талията. Всички останали - с всякакви по-плътни вталени блузи - обичам паднали рамене, широки яки. Зависи от панталона и от повода. Комбинацията изцяло в черно много издължава особено с бота на ток.

# 692
Елинка, комбинацията от жълто и розово може да изглежда много приятно. Наистина зависи от нюансите

# 693
Да де, ама това е въпросът:"Мога ли да съчетая жълта рокля с кецове цвят пепел от рози? Нямам бели или жълти затворени обувки.". И в общия случай (затваряйки очи и онагледявайки какво е жълто и пепел от рози) НЕ СТАВА.

# 694
Един бърз въпрос за един не много официален случай... Имам тази блуза и я нося както на снимката с бял панталон. Но искам да взема някаква пола за нея за един повод. Тази блуза отива ли си с такава пола или не? И кой цвят е подходящ?
Скрит текст:
Скрит текст:

От полата има в бледо розово/бежово, бледо синьо и тъмно синьо...
Или каква друга пола е подходяща с дължина до коляното?

# 695
Оооо нееее, представям си кожена пола молив с висока талия.

# 696
Не бих комбинирала такъв модел блуза с плисе...

# 697
Тази блуза бих комбинирала по-скоро с пола тип молив в зелено като листчетата на цветята, синьо или подходящо розово може би... но не съм сигурна, че и така блузата няма да "захлупи" полата. С дънкова пола би могло да се получи. С панталон изглежда по-добре според мен.
Пола като на снимката по-скоро със съвсем обрана и изчистена блуза ще пасне.

# 698
Кожена пола не нося, имам светли поли, но са по-спортен модел. Имам и дънкени поли, но не са за повода подходящи...
Официални поли имам тъмни цветове... Черна права пола не ми се връзва с тази блуза... Каква?
Между другото имам тъмно синя леко разкроена пола до коляното, дали ще стане?
На какво викате пола тип молив? Дълга тясна вталена пола, това ли е?
А нещо такова:
https://www.amazon.de/dp/B07RN4D1MV/ref=sspa_dk_detail_4?pd_rd_i … mp;th=1&psc=1

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 00:31 от lunna pateka

# 699
Защо не пробваш с тъмносинята как ще си паснат? Молив е тясна пола с дължина около коляното обикновено, може и малко по-дълга.

# 700
Да, блузата предлага разгръщане, плът, а и е шарена. Долната част би следвало да е изчистен, едноцветен модел.

# 701
Говорейки за пола тип молив, търся си черна, предпочитам да е до средата на прасеца, наистина тясна и с висока талия. Идеи къде мога да открия?

# 702
Блузата дава доста обем в ръкавите, ханша - надолу трябва да е прибрано, за да балансира. С никаква разкроена пола няма да се харесаш.

# 703
Май няма да бъда с тази блуза... Smile Иначе тя не е широка, вталена е и доста прибрана, само ръкава е леко широк шифон...  Наистина с прав панталон стои по-добре.... Даже с тесни тъмни дънки я слагам понякога... Ще измисля друго, някоя рокля например...

# 704
Според мен тази блузка си подхожда с прав панталон - цветове бял, син, бледорозов. Нещо не си я представям с пола.

Общи условия

Активация на акаунт