Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 24

• 103 033
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • тук, на мястото си
Така ми се иска да избягам за една  седмица на Малдивите, но като се
сетя, че няма кой да претака зелето...
........................

Вчера ми взеха шофьорската книжка.Днес ме спират и пак ми я искат.
Те добре ли са....колко книжки трябва да имам...
.......................

Как ми се иска да съм мечка и да проспя зимата.
Засега само на килограми го докарвам...

# 661
  • На Марс
Виц:
В Националната художествена галерия в Дъблин съпружеска двойка смутено разглеждала една от картините.
На нея били изобразени трима съвсем голи чернокожи мъже, седящи на пейка. На двама от тях пенисите били черни, а на този, седнал в средата - розов.
Кураторът на галерията разбрал, че на семейството му е трудно да интерпретира картината и затова им предложил личното си мнение. Повече от половин час той им обяснявал, че това символизира сексуалната подтиснатост на чернокожите в света на бялото патриархално общество, а розовият пенис показва културното и социологическото им угнетяване.
След като кураторът се отдалечил, към двойката се приближил някакъв ирландец и казал:
- Искате ли да знаете какво наистина показва картината?
- Смятате, че сте по-голям експерт от куратора на галерията ли?
- Не, аз съм художникът, нарисувал тази картина. Всъщност в нея въобще няма чернокожи. Това са трима ирландски миньори. А средният в обедната почивка се е отбил вкъщи...

# 662
Зъболекар се обажда на пациент:
- Платили сте ми с фалшиви пари!!
- А зъбите, които ми сложихте да не би да са истински?

# 663
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Хубаво е да си женен - във всяка ситуация
винаги знаеш кой е виновен.

# 664
# 665
  • тук, на мястото си
-О,Жоре,кво става?
-А, Ванка,супер е ,бе пич!
-Как си?Работа?
-Започнах свой бизнес!
-Верно ли ,бе брато? И кво?
-Ми,отворих си едно бордейче.
-Ай стига бе,наистина?
-Да.Даже и ценоразпис имам:
свирка-10 лева
задна-15 лева
свирка и задна-25 лева.
-А...отпред няма ли?
-Малък бизнес ,бе пич! Работя САМ!

# 666
Летят си животните в самолета. А папагала скръстил крила и важно тропа. Минал заека и го питал:
- Защо тропаш бе?
- Щот съм отворен - казал папагалът.
Заека бил отворен и той взел да тропа.
Минава лисицата:
- Защо тропате бе?
- Щот сме отворени.
И тя отворена и тя взела да тропа.
Минали вълкът, лъвът, жирафа и те отворени и те тропат.
Минал слона и попитал:
- Абе вие тука всичките защо тропате бе?
- Щот сме отворени - му отвърнали животните.
Слона и той отворен и той взел да тропа.
Като се включил и слона подът на самолета не издържал и се продънил.
Животните взели да падат от самолета. Настанала паника и се чули викове:
- ААААААА......
Папагалът важно попитал:
- Що викате бе?
- Щот не можем да летим.
- Ми като не можете що се правите на отворени.

На един мъж члена му бил много малък. Отишъл при семейния лекар да се оплаче и тъй като той бил безпомощен в това отношение, го посъветвал следното:
- Отиваш в гората, изкопаваш един трап и лягаш в него, като оставяш само члена да стърчи и чакаш.
Отива нашия човек в гората, заравя се и чака. Не щеш ли през гората минало едно зайче, което било излязло да си набере гъби. Вървяло и си пеело:
- Първа гъбка - тра-ла-ла; втора гъбка - тра-ла-ла; трета гъбка - Ъ! Трета гъбка - Ъ!
На другия ден въпросният потърпевш отива отново при лекаря и го обсипва с подаръци, благодарен за съвета. Учуден от невероятния ефект, лекаря решава да се възползва от същата рецепта. Отива в гората, заравя се и чака.
Не щеш ли по същото време през гората минавала мечката, която била излязла да си набере гъби. Върви и си пее:
- Първа гъбка - тра-ла-ла; втора гъбка - тра-ла-ла; трета гъбка -Ъ! Трета гъбка - Ъ! Трета гъбка - тра-ла-ла...

# 667
Мамо,мамо..днес видях 8 мъжки и 5 женски мухи..
- И как разбра кои са мъжки и кои женски..!?
- Ами мъжките  бяха кацнали на масата, а женските на огледалото..Joy

# 668
  • тук, на мястото си
Две блондинки гледат филм в киното едната казва на другата:
- А бе, Буби, винаги съм се питала как правят така, че светлините на прожекторите изгасят постепенно?
Другата отговаря:
- Ами, сигурно дърпат щепсела бавно...

# 669
@Елора
Вица за гъбите в гората ... Мога да ви го напиша в оригинал, но не е много за форума.

Скрит текст:
При психолога влиза неква кака - целата в синявици и бушони, раздърпана, бинтована...Докторът пита
- А, защо изглеждате така, къф е проблема, разкажете...
- Ми докторе, мъжът ми мноо кърка, и кат се прибере мотан у дома и ми дава едни тукати... и те така.
Докторът вика:
- Ясно. Глей ся - приготви си отвара от лайка и следващия път кат си доде мъжо ти фиркан, още щом чуеш че отвара вратата, почваш да си жабуркаш устата с таа отвара, и така поне  30 - 40 минути секи път.
След две седмици каката пак идва. Тотална промяна. Тя изглежда блестящо, излъчва спокойствие и здраве, пърха от жизненост.
- Докторе, направо не мога да повярвам как едно толкова просто средство може толкова много да помогне...
Докторът:
- Мдааа... Виж мойто момиче, има ситуации в които най-полезното е да си запушиш с нещо устата и млъкнеш за известно време. Помага, вервай ми.

# 670
 Joy

Дай оригинала де. Искам да го видя.

Ще кажете ли нещо в своя защита, обвиняеми?
- Уважаеми господин съдия! Облегнах се на витрината без да искам и тя се счупи. Тогава влязох вътре, за да оставя на собственика името и адреса си. Колкото до това, че полицаите ме завариха пред отворената каса, мога да ви уверя, че точно в този момент търсех лист и молив…

# 671
  • забравих си мисълта...

# 672
# 673
- Вие мъжете, само в деколтето на жената знаете да гледате!
- Мислиш ли, че ако аз се разхождам с разкопчан цип, ти ще ме гледаш в очите..Joy

# 674
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт