Забранената ябълка и новите проекти на Онур Туна и Севда Ергенджи Тема 22

• 34 854
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Привет!
Втори анонс на 3-ти епизод с руски субтитри:
https://www.instagram.com/p/B21ak7bAk1D/

Всичко добро и до скоро.

# 586
  • Варна
А ето и Ябълката пуснали фраг:

" Yasak Elma /Забранената ябълка"😘 😍 🥰
💥💥1 фраг 51 серия с текстов превод
- Халит! Ще видя сина си!
-Аз..много се затъжих . Сине..Сине.
- В очите на Халит сега сме банда престъпници. Той няма да повярва на нито една наша дума.
- Живот мой, това е именно, което исках да ти разкажа.
- Йълдъз и Ендер са се обединили. И правят всичко възможно ти да се окажеш баща на детето.
- От всички вас ми е противно!
- Ендер, направи нещо.

Доктор Чудо:
Нашето магаре ( Ферман/Онур) защити асистента - ха ти да видиш Grinning

А вие , Слава на Господ, сте много висок.
—1.97 да, малко високичък (смее се)
«Posta», 2019.

Скъпо минало:

Пуснали за  героя на Сечо нещо:

Персонажа се казва Синан Малик.

След няколко години тежък живот се връща в бащиния си град.  Невъзможната любов с Ипек ще развие в него друга страна.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 19:34 от BVAR

# 587
Добро утро, компания Simple Smile

Благодаря за фрага. Flowers Hibiscus Ябълката си е ябълка- все лошотията надделява. Искам малко, поне мъничко реванш в тоя сериал. Иначе са готина компанийка Ендер, Йелдъз и Джанер Smiley

СМ се надявам да оправдае очакванията ми за стойностно дизи.

# 588
Мен пък ЗЯ ме забавлява. Как сега Ендер започва да ни се струва симпатична и да и съчустваме. Еда на Йълдъз също ме весели. Кай много тъп го изкараха, как се връзва на сестра си и на новата чистачка. Халит най-обезумял. За шефа на Шаика си мисля да не е мъжа и, който уж е починал, но направлява действията и. Самата актриса ме притеснява с две неща- ужасът да не и се вдигне още рокличката и безумните вежди. И новата авторката на бест селъри е сладка. Хубаво играе на тъпа и как върти очи. Жанрът отиде към черна комедия, но особено Еда ме весели.

# 589
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодара на Нина Hug,за руския превод на фрага на ЧД и на Боби Hug,за фрага на ЗЯ! bouquet bouquet

Марсия Hug

Днес е денят за 3-ти еп. на ЧД! Party

нова с Онур

СМ
нова от Севда

сестрите...

Сечкин/Синан не ми харесва с тази голяма брада,но явно такъв трябва да бъде..

нова с Бурак

ЗЯ
1 фраг к 51 серии с русскими субтитрами
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456242638%2F719e7e1 … l_wall_-158229374

за Шевал-провела е 2г.курс с имунотерапия

Скрит текст:
#DH_news #YasakElma #SevvalSam

✳ Шевваль Сам была замечена в районе Нишанташи.

Актриса, которая на протяжении двух лет проходила курсы иммунотерапии, рассказала о своей болезни.

"У меня нет серьёзной проблемы. У меня была хроническая крапивница, никак не проходила. Я начала лечиться и стало понятно, что у меня аллергия на некоторые продукты. Мы подготовили план диеты. Сейчас я вроде бы избавилась от болезни...", - поделилась актриса.

Также, Шевваль Сам сказала несколько слов об успехе сериала "Запретный плод":

"Мы довольно хорошо идём. Сценаристам удаётся сохранять напряжение сериала. Они очень успешны в том, чтобы держать уровень адреналина на высоте".

нова от ИГ на Тувана,явно е от лятото,когато снимаха филма
Подпись Туваны: «нет, ты не уедешь».

Скрит текст:
Желая ви приятен ден! Hug Hug Hug

ПП Вики Hug

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 08:52 от Zlatina3

# 590
Несрин е пуснала тази снимка, с послание, че след всички коментари, които е прочела за тялото и веждите си, искала да ни каже, че нито щяла да отслабва, нито да си промени веждите Trollface Нещо от тоя род, превода е лаишки

# 591
Несрин определено няма нужда да отслабва - който и е писал за това е сляп , НО историята с веждите е друго .Мен ме поразява не ,че са плътни и дебели , а разстоянието м/у тях . Има си едно правило ,че веждите трябва да започват от началото на очите , при нея са по-приближени и така я правят да изглежда като селска намръщена мома Joy Grinning
Ха , здравейте дружки в нашия докторски ден за кино Heart Eyes Hug

# 592
  • Варна
wavey

Много сладка снимка, за това я слагам пак
И Севда е много сладка така Hands Plus1

Сколасах да изгледм ДЧ с озвучаване.
Значи Белиз и Ферман все още са заедно за сега.  Стана ми жал за нея. Много е лош тоя Ферман.

СМ
Сигурно Сечо само в началото ще е така - нали се връща от трудни години : ))) Дано после го приведат в по-неклошарски вид. Не на всички мъже им отиват бради.

ЗЯ
Несрин си ми простее на мене и не знам какво толкова я пробутват за голяма красавица. Само е слаба и висока - толкова. Даже е твърде слаба и кокалеста.

От Еда:

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 10:45 от BVAR

# 593
Привет! Hug

снощи е имало повторение на ЧД и вижте рейтинга...само AFILI ASK и  SEN ANLAT KARADENIZ са пред него в тотала,а в АВ и АВС само AFILI ASK...новият  BENIM ADIM MELEK  е с нисък рейтинг,а KUZGUN е много назад! Peace

тотал- 6 MUCIZE DOKTOR (TKR) FOX 20:00 22:45 4,45 11,01
АВ- 3 MUCIZE DOKTOR (TKR) FOX 20:00 22:45 5,17 14,19
АВС- 3 MUCIZE DOKTOR (TKR) FOX 20:00 22:45 5,55 13,22

# 594
  • София
Здравейте!
Злати, благодаря! Наистина рейтинга е много надежден и вярвам, че ще продължи така. Заслужава си. Турците са много напреднали в медицината и сериали от този тип се харесват. И не само това. Затрогваща е съдбата на детето аутист, неговото израстване, както и отношението на другите към него. Актьорският състав също е на много високо ниво и очаквам добро развитие и   хубави отзиви . Всичко добро и до довечера.

# 595
  • Варна
Злати Hands Plus1
Браво на тях, щом и на повторението вадят такъв рейтинг Hands Clap

<= Рижка : )))

ЗЯ
Женската част с роклите за промото на Фокс

от 50-ти епизод

Тази рокля на Шаика беше много хубава Hands Plus1
И на дължина, че с ония късите ми е като от някой бардак  : ))))
Така е по-стилна

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 16:21 от BVAR

# 596
Здравейте Момичета, bouquet

Чета ви, но да пиша ми е трудно, много съм болна с висока температура, повръщане и т.н.Явно ме е хванал някакъв вирус, но ще мине. Благодаря за снимките , инфото и постовете.
     Исках да се включа за Сечо, не го харесвам особено и не знам каква двойка ще направят със Севдичка. Ако говорим за Шайка тази жена въобще не ми харесва, слабичка и висока, но само това. Отдавна не съм нейна фенка, Даже бих казала, че на моменти ми грознее. На някой може да не му хареса моето мнение, но това си е негов проблем.
     Много ми е трудно да пиша, но ви следя макар че от време на време това също ми е трудно. Повече няма да мога, не знам довечера какво ще правя с Доктора.`

# 597
  • Варна
О, Танита - да се оправяш бързо. И аз от 2 дена съм зле - същото като тебе, но и гърлото ми е зле и съм като парцал на дивана. Но вече се поосвестих.

Много готина двойка бяха

# 598
Боби и Таня , довечера д-р Ферман ще ви излекува Stuck Out Tongue Winking Eye
Боби Hug ,да се оправяш бързо , много хубава снимка на ЗейАл - Севда е стъпнала на кутията Grinning доста височка е тук
Танче Hug , да се оправяш бързо и ти . И аз не харесвам Несрин в лице , не знам защо пък чак за красавица я имат .

# 599
Нина Hug Фили Hug

Таня Hug Боби Hug,бързо оздравяване и на двете! Hug

хаштага отново е -#MucizeDoktor

Общи условия

Активация на акаунт