Забранената ябълка и новите проекти на Онур Туна и Севда Ергенджи Тема 22

• 34 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, дружки! wavey

Тази вечер бях на театър и изневерих на доктор Ферман, но ще хвана поне края на серията.
Друго си е като има озвучка, но дано не я направят платена още следващата седмица.

Благодарение на вас хванах малко края, благодаря ви!
Пожелавам и аз на болничките  бързо да оздравяват.

Ех,  че хубав Ферман от снимката на Злати...

# 616
  • Варна
Дъгичке сигурно ще го направят платено , но няма да е следващата седмица - поне казаха ,че за известно време ще е отворено.

Май Ферман ще стане заместник на братчето : )

# 617
Дъга Hug

Ферман иска бебе,Белиз-не!Пак ще се скарат! Peace

е пуснаха реклама....

# 618
Свърши ли ? Надявам се не още .
На мен онлайн превода ми заби , гледах го без превод .Малко ми дойде прекалено дълго готвенето и вечерята на Али , Назлъ и Айчеля , ама го преживях . Каквото щете ми казвайте , ама има много химия м/у Ферман и Назлъ , или се лъжа . А между Белиз и Ферман - никаква , и да ви кажа нашият Синеочко дава всичко от себе си , но актрисата е като мумия .На нея  явно само гаднярки да играе и се отдава .

# 619
  • Варна
Май трябва да има още малко след рекламите.
Не писаха ли ,че заради това ще се разделят Ферман и Белиз , защото тя не иска деца?
Ами добре им бяха сцените, явно момата толкоз може да показва чувства : )))))

Никой ли не разбра какъв е бил проблема на бременната, защо трябваше да се оперира?

# 620
Привет, дружки! Утре ще търся серията с превод, но ви изчетох. Какво бебе иска
Ферман от Белиз- със същия успех може да се обърне към дъската си за гладене. Къде да го износи това бебе тази жена?

# 621
Пуснаха отново реклама,явно това ще е края!....

Цитат
Никой ли не разбра какъв е бил проблема на бременната, защо трябваше да се оперира?
Боби,имаше тумор!При първата операция имаше проблем със сърцето!За това после временно го спряха,извадиха бебето,извадиха тумора и после върнаха бебето!

# 622
  • Варна
Да - май това ще е.

Фраг пуснаха.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 23:16 от BVAR

# 623
# 624
  • Варна
Злати - мерси за отговора : )  - другите неща ми станаха ясни, само защо се налагаше операцията - не. Мислех ,че е нещо с бебето проблема.

# 625
Ха, ха, Вики, разсмя ме с тази дъска за гладене. hahaha Ама си е така, никак не мога да й свикна на тази Белиз. Аз съм я кръстила мотовилка.
Може би просто бледнее тази актриса на фона на човек с толкова силна енергия като Онур. Изглежда някак скована в негово присъствие.

В американската версия въпросът за бебето ги разделя.
Тамошната Белиз е по-красива жена, но е една такава студена сухарка, малко безчувствена. Когато става дума дали ще имат деца, тя му признава, че не желае да ражда и той се стъписва, но в крайна сметка й казва, че я обича и е съгласен да живеят и без деца. Но все пак тя решава, че той го иска и не заслужава такава жертва заради нея и се разделят. Това се случва в края на първи сезон и тя напусна сериала. Но тук май няма да стане така, не вярвам толкова бързо да я отсвирят. Там във втори сзон Ферман се залюбва с една колежка. Ще видим как ще го измислят нашите.

Слагам една красива Севдичка за разкош...

Благодаря ви за компанията, а аз се гътам, че едва гледам вече! Лекичка! smile3524

# 626
Пак започна Доктора . Не си спомням други сериали така да са повтаряли .

# 627
# 628
  • Варна
И аз това исках да пиша - че го повтарят и много ми е чудна стратегията им : )
Още по-чудно, че нямат  и реклами. Ама при Ябълката бая намаляха.

Злати - а в кой месец беше? След операцията Ферман каза ,че трябва да лежи 4 месеца. Значи ли ,че е в петия? Бая голям корем тогава.

# 629
Цитат
Злати - а в кой месец беше? След операцията Ферман каза ,че трябва да лежи 4 месеца. Значи ли ,че е в петия? Бая голям корем тогава.
Боби,не си спомням да са казали в кой месец е!Само това,което каза Ферман за 4 мес.да лежи!

Благодаря за компанията на всички! Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт