Забранената ябълка и новите проекти на Онур Туна и Севда Ергенджи Тема 22

• 34 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Мерси Злати Hands Plus1
Да видим ще удържат ли високия рейтинг.

# 631
Добро утро! Hug Hug Hug

На ЧД е готов превода,но за сега е пуснат на спонсорите! Peace

Фрагманът на 4-ти еп. с превод...
Первый фраг к 4 серии сериала «Чудо-Доктор» с русскими субтитрами
https://vk.com/public186025996?z=video-186025996_456239020%2F398 … l_wall_-186025996

Приятен ден,момичета! Hug Hug Hug

# 632
Добро утро дружки Heart Eyes
Злати Hug
Знаете ли какво се каня отдавна да ви споделя - забелязали ли сте ,че в групата Забранената ябълка ( + Доктора и Миналото вече )в Контакта се оказва ,че не само има доста почитателки на Ендерица - Шевал , това не ме изненадва , няма лошо , НО ме впечатлява напоследък ,че част от тези така наречени ''фенки '' са таили злоба към Онур и Севда и сега им проличава . Явно са ревнували от любовта на феновете към ЗейАл .Тъпанарки Angry

Много хубава снимка на Онур като Ферман - очите му изразяват щастие от успешната операция

# 633
Йълдъз каза ,че Шаика промила мозъка на Халит ......умрях   от смях..... Не съм забелязала Халит да  има  мозък , а вие да сте  видели това" животно -мозък " при  Халит Grinning  !?!?!?

# 634
Фили HugСофия Hug

Рейтингът излезе... newsm10

Тотал
1 MUCIZE DOKTOR FOX 20:37 23:18 15,48 37,56
2 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV 20:00 00:17 8,81 22,96
3 MUCIZE DOKTOR (OZET) FOX 20:00 20:37 8,62 23,73
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 19:00 20:00 6,49 21,15
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 10:00 12:59 4,41 33,95
6 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:53 20:00 3,56 12,05

АВ
1 MUCIZE DOKTOR FOX 20:37 23:18 18,69 46,35
2 MUCIZE DOKTOR (OZET) FOX 20:00 20:37 10,65 30,60

3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 19:00 20:00 7,92 26,74
4 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV 20:00 00:17 5,33 14,17
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 10:00 12:59 3,36 29,36
6 MUCIZE DOKTOR (TKR) FOX 23:18 01:56 3,12 17,11

20+ABC1
1 MUCIZE DOKTOR FOX 20:37 23:18 18,74 42,79
2 MUCIZE DOKTOR (OZET) FOX 20:00 20:37 10,27 27,90

3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 19:00 20:00 8,30 26,80
4 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV 20:00 00:17 7,57 18,43
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 10:00 12:59 4,56 33,22
6 MUCIZE DOKTOR (TKR) FOX 23:18 01:56 3,93 18,33

Как се покачва рейтинга...сигурно прави рекорд.... newsm10

1-ви еп.
Total | 1 | 7.69
Ab | 1 | 8.35
Abc1 | 1 | 8.53

2-ри еп.
Total | 1 | 12.36
Ab | 1 | 13.61
Abc1 | 1 | 14.84

3-ти еп.
Total | 1 | 15.48
Ab | 1 | 18.69
Abc1 | 1 | 18.74

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 10:29 от Zlatina3

# 635
  • Варна
Добра среща!
: )

ЧД:

: )))))) ЯЯЯЯЯ - бу не? Relieved
Какъв рейтинг само! 18.7 и в АВ и АВС Hands ClapHands ClapHands Clap
Май не сме виждали такова чудо.

Малко ми се стори претупано с операцията на бременната. Как така извадиха бебето държаха го просто на масичка. Ами околоплодните води? Те къде отидоха? А тумора от бебето го махнаха май, а не от майката. Малко фантасмагории показаха ; )))) и много кратка беше тази операция. Де да ставаха така нещата - ехееее.

Сцените на Ферман и Белиз бяха интересни.  Grinning

ЗЯ:
Софи - не сме видяли наличие на такова нещо у Халит : )))))

Фили - не съм видяла ,че са писали така за ЗейАл, но видях ,че са се прехласнали по Шевал. Но това сигурно са други фенове. Не ги чета много. Те нямат връзка много с главния мозък : ))))

Злати Hands Plus1

# 636
ЧД - Браво за рейтинга ! Да продължават така !
Боби  Hug , има едни шегаджийки  верни фенки на Онур , тях предпочитам да чета , те сега повече пишат в темата ''онур туна /чудо- доктор . Много се забавлявам с тях .
Но в темата за Ябълката има няколко верни фенки на Шевал дето се прехласват по нейни снимки , които са или фотошопирани и тя е издължена като кукла Барби или бръчките и жилите по ръцете и личат .Някои от тях все се опитват да ''захапят '' Онур или Севда или значимостта на Зейнеп и Алихан за Ябълката , но другите ги парират на момента .Явно ЗейАл са ги дразнили Satisfied
Ако ви е мъчно за тика на Алихан под окото , ето и Ферман го получи след разговора с Дъската Stuck Out Tongue Winking Eye

По 10 - балната система
Химията м/у Ферман и Белиз =0
Химията м/у Ферман и Назлъ=10
Химията м/у Ферман и Али =11 Smile

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 11:35 от Phillipine

# 637
Здравейте дружки,
Загледах и аз снощи Доктора ... та чааак до сутринта. На екс трите серии.
Още не мога да им запомня съвсем имената, но напр.харесвам приятелката на Ферман /Белиз/ като външност. Гледала съм я в Г-жа Фазилет, хареса ми как играе. Може тук ролята й за сега да е по-постничка.
Според мен Ферман има болно собствено дете, на което майката е избягала по тази причина. Гледа го или майка му на Ферман или наета жена, с която той говори по тел.от спалнята. Сигурно една от причините да иска деца е за да "поправи" грешката.Така логически ще се върже сюжета с историята на Али и баща му, който признаваше само здравия си син - за да "заслужиш" здраво дете, трябва да заобичаш това, което ти е дал господ, такова каквото ти го е дал.
Предвид това, което разказвате за "оригинала", от който е взета историята предполагам, че ще залюбят Ферман ся с д-р Назлъ.
Трогнаха ме като цяло общочовешките въпроси, които поставя филма.
Не бъдете твърде строги към "операцията" на майката и бебето. Все пак това е кино, а не медицински видео-уроци.
Много честа практика е при първите серии на нова продукция телевизията да пуска два пъти серията едно след друго. Целта е да се обхване по-голяма част от аудиторията още в началото. Гледат домакини, но гледат и работещи, които се прибират по-късно в къщи. Като набере популярност ще спрат повторенията, ще увеличат рекламите. Вероятно от или веднага след 5-ти епизод.
Рускините сигурно ще превеждат в ефир до 4-ти, най-много 5-ти епизод и после ще го направят платено по същите причини - да наберат платци. Отдавна съм ги отсвирила вече. Серии, които са ми интересни гледам на турски колкото да видя какво става и после си чакам превода.

# 638
Дари Hug , колкото и да искам Ферман да го свържат с Назлъ , май по американската версия тя е за Али , не знам каке по оригинала - корейската .
Но аз очаквам много изненади от турците , особено след като се наложи сериала .
За разлика от теб аз не харесвам двойката Ферман - Белиз , ама никак . Тук някой написа ,че сякаш тя се притеснява от Онур , няка стъписано играе , съгласна съм .За мен тя е актриса , на която и прохождат по-гаднички героини Stuck Out Tongue Winking Eye  като във Фазилет .Просто физиономията и е леко злобничка . В миналия епизод сцената с д-р Адил , когато го молеше да остане , ами не и се получи , сори .
Повтарят обикновено пилотния епизод , за първи път виждам да повтарят 3 поредни епизода .

# 639
  • Варна
Със сигурност очаквам точно това - като гледам филма и после да скокна й да правя такива операции! JoyJoyJoyJoyJoy Как пък не се сетих , че не са видеоуроци по медицина - не знам Rolling EyesHead Band

Според мен, когато показват такива неща трябва да са по-прецизни, иначе се гъбаркат с интелекта на зрителя.
Маркирах го като впечатление, нали си обсъждаме сериала все пак.

За Белиз и Ферман - ще им дам още време : )))) все пак в началото може да не са се напаснали. Явно на Белиз - самият й характер е по-студен, все пак е бизнес дама и адвокат. Ръководенето на болница изисква да не си подвластен на емоциите. Макар че тя си изпуска нервите с Ферман.

Малко я разминават обаче и я правят доста несигурна да изглежда. В първия момент, в които се сдърпаха и Белиз избухна на тема - това, че си ми гадже не ти дава права и т.н. - явно я тормози нещо. После - ти си ми единствения човек. А накрая пак избухна - за децата. Малко разнопосочно поведение й дават и така вкарват в образа негативно звучене. Жената, която не знае какво иска, не знае как да се държи. В стремежа да не изглежда мека пред подчинените и да не си мислят ,че има специално отношение към Ферман пресоли манджата.
Явно не могат да намерят правилната линия на поведение. А позициите им предполагат да има сблъсък на професионално ниво.

Май и двамата крият тайни един от друг и за това така се разкъсват в поведението си.

# 640
Боби Hug , Белиз я описаха като много мил , добър и сърдечен човек .Аз виждам една кльощава невротичка със злобен поглед .За това казвам ,че и отива да играе кучки . Дано се отпусне вече . И съм съгласна ,че трябва да са малко по-прецизни с операциите . Да вземат пример от амер.медицински сериали .Не е нужно да дават как режат , но да сложат там един часовник и да го дават как много време минава докато оперират .

# 641
BVAR, съжалявам ако си се почувствала засегната, коментара ми не е имал такава цел. Честно да си призная същото казах първо на себе си. Още във втори епизод когато размахаха пред камерата едно червено замазано парче, което би трябвало да е изрязания тумор. Реших да не обръщам внимание, на недоизпипаната медицинска част.
В образа на Белиз намирам следната логика - богата, образована, от сой, собственик. Самочувствието, което дава произхода се сблъсква с нуждата да бъде обичана. Самотна и с чувството, че е предадена от баща си /поне за сега ми се струва, че е единствено дете. Това предполага по-особено отношение към фигурата на бащата. Предполага и по-дълбоко разочарование от това на майка й, заради втората жена/.
Когато е гневна, започва да говори произхода й, когато се успокои - чувствата.
Не мога само да определя д-р Танжу, началника на Ферман добър ли е или лош. Тандем са с мащехата на Белиз, но пък на моменти като че ли защитава екипа от партньорката си. Ще видим накъде ще завие.
Не виждам как Али може да има пълноценна зряла връзка заради особения си начин на мислене - дори и в професията си той подхожда към нещата като едно голямо дете. В този аспект не мисля, че Назлъ ще я залюбят с него, но не е изключено да ме изненадат.

# 642
Интервюто в нощта на купона на Фокс

# 643
  • Варна
: ))) Фили , ми тя това си показва.
Обаче в момента Белиз хич не е в розово положение - притискат я отвсякъде - мащехата й, пациенти, които ги съдят, външни доставчици, Ферман - и с проблемите за болницата , и  за деца. Разкъсва се между това да угоди на всички. И всъщност е страшно сама - няма никой на когото да разчита и да се опре. Тя и това каза на Ферман. Стана ми много тъжно сега за нея.
Обаче така както реагира ще го отблъсне. Да видим той дали ще иска да я разбере или ще избере да си тръгне , че е по-лесно.
Назлъ е много сладка актрисата и аз исках да е за Онур, обаче малко ми е като дете сега като я гледам. По би ми се искало зрели отношения да видя, а не гонене по коридорите : )))))
Ама много му отива на Онур да му казват "коджам " Wink

Дари Hands Plus1 няма за какво да се засягам. Grinning

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 14:06 от BVAR

# 644
нови промо-снимки от ''Скъпо минало''

======================

Преводът на ЧД още не е пуснат....

нова от Онур

=====================

Нови снимки за 51еп. на ЗЯ и озет също не са пуснати....

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 14:46 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт