Пазаруване от Aliexpress.com 57

• 31 721
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • Добрич
В Добрич пратките физически не отиват на митница. Задържаните от митница пратки пак са в пощата, но ги дават за получаване само след като бъдат освободени от митница. Например за пратки под 30 лв от митницата даваха някаква бележка с червен печат /не помня точно как се казваше/, която представяш в пощата, за да си вземеш пратката.

# 496
  • Русе
Една от пратките ми явно е минала митници но получих СМС от пощата да я взема срещу такса от 4,80. Да не споменавам тъпият китаец посочил цена от 2 $ при положение, че дронът беше 35 $.
Някой пък забравил да ми прати известие за друга пратка и вчера й бил срокът за връщане. Пак, че в моя пощ клон лелката ме знае по физиономия и след като вчера дошла и друга пратка, задържала първата, та днес си ги взех и двете  ooooh!
Чакам още три пратки като едната е телефон, който от 01.12 лети от Сингапур и няма мърдане от тогава. Там ще е интересно като Ви чета  ooooh!

# 497
Една от пратките ми явно е минала митници но получих СМС от пощата да я взема срещу такса от 4,80. Да не споменавам тъпият китаец посочил цена от 2 $ при положение, че дронът беше 35 $.
Някой пък забравил да ми прати известие за друга пратка и вчера й бил срокът за връщане. Пак, че в моя пощ клон лелката ме знае по физиономия и след като вчера дошла и друга пратка, задържала първата, та днес си ги взех и двете  ooooh!
Чакам още три пратки като едната е телефон, който от 01.12 лети от Сингапур и няма мърдане от тогава. Там ще е интересно като Ви чета  ooooh!

Айде и мен ме хвана страх вече Grinning И аз чакам от 02.12 една дето е тръгнала от Сингапур, сигурно заедно ще дойдат. На мен ми трябваше за Коледа, ама като гледам ще си останем без тях тази година Confounded

# 498
  • Русе
Мен не ме е страх но и аз чакам телефона за подарък за Коледа ама... каквото такова.
Поне нашата митница  не е като софийската и се надявам лесно да мина.

# 499
Не знам какъв е тоя моя лош късмет още с първата си поръчка да случа на такъв момент при който пратките през Сингапур да се бавят толкова. Бях чел стари коментари и други хора бяха писали, че тези пратки обичайно пристигат по-бързо от колкото с китайските пощи. След няколко дни става 1 месец в който си чакам пратката и нямам никаква представа къде точно по пътя за България се намира ... не знам и дали има смисъл на тоя етап да занимавам продавача, при положение, че едва ли ще направи нещо, освен да ми каже да чакам.

# 500
Бихте ли ми обяснили как мога да изтрия данните на картата от сайта им. Всеки път ги въвеждах но последният път докато се усетя се запаметиха Sad, а пък не искам.
Благодаря ви Blush

# 501
Не знам какъв е тоя моя лош късмет още с първата си поръчка да случа на такъв момент при който пратките през Сингапур да се бавят толкова. Бях чел стари коментари и други хора бяха писали, че тези пратки обичайно пристигат по-бързо от колкото с китайските пощи. След няколко дни става 1 месец в който си чакам пратката и нямам никаква представа къде точно по пътя за България се намира ... не знам и дали има смисъл на тоя етап да занимавам продавача, при положение, че едва ли ще направи нещо, освен да ми каже да чакам.
Не е късмет. Липсва ви логика. Когато има масови разпродажби и поръчаните стоки с в пъти повече е нормално да има по-дълъг срок на доставка. Както се казва в една реклама само с ядене не става. Когато пратката надвиши 45 дена в рамките така или иначе се смята за загубена бе значение натоварен или не сезон. За такива пратки е нормално 15-20 дена за доставка, 25 през натоварения сезон. Дадено им е 3но презапасяване - 15*3 дена т.е. 45 дена. Това, че някой пощи живеят в друг век е истинският проблем.

# 502
Не е късмет. Липсва ви логика. Когато има масови разпродажби и поръчаните стоки с в пъти повече е нормално да има по-дълъг срок на доставка. Както се казва в една реклама само с ядене не става. Когато пратката надвиши 45 дена в рамките така или иначе се смята за загубена бе значение натоварен или не сезон. За такива пратки е нормално 15-20 дена за доставка, 25 през натоварения сезон. Дадено им е 3но презапасяване - 15*3 дена т.е. 45 дена. Това, че някой пощи живеят в друг век е истинският проблем.
При мен са 23 дни вече, но и не знам кое точно му е толкова натовареното на сезона, поръчах 5 дни преди черния петък, което е достатъчно време моята пратка да се предвижи по-бързо по пътя си, преди масовите поръчки. Поръчал съм през ноемрви, не е като да поръчам нещо около коледните празници и да се чудя защо има забавяне. А и по моите наблюдения в темата, забавянията през Сингапур не са май от сега, а от около 2 месеца.

# 503
то забавяне има от октомври, навсякъде (около 11.11)

# 504
Тоест забавяният са почнали още от октомври, доста преди масовото пазаруване на 11-ти ноември? Но аз до колкото бях чел назад в темата, тези които са си поръчвали нещо на 11.11 си ги получиха за по-малко от месец.

# 505
Тоест забавяният са почнали още от октомври, доста преди масовото пазаруване на 11-ти ноември? Но аз до колкото бях чел назад в темата, тези които са си поръчвали нещо на 11.11 си ги получиха за по-малко от месец.
да де преди това идваха за 10-ина дена

# 506
да де преди това идваха за 10-ина дена
Ясно, но при мен скоро ще стане месец, а не ми се вярва между Коледа и Нова година да пристигне нещо ... а още по-малко пък да чакам нашите пощи да вършат някаква работа по празниците.

# 507
срока е 2 месеца - ето преди еуфорията празници на сингапурските

# 508
срока е 2 месеца - ето преди еуфорията празници на сингапурските

Зная, че е 2 месеца срока, но това е просто срока за защита на самия сайт. Иначе на самия артикул на страницата си пише доставка между 14-28 дни ... което почти изтече. И по всяка вероятност ако до края на тази седмица пратката ми не пристигне в БГ, ще я чакам по някое време през Януари.

# 509
Май всички възлагаме надежди за тази седмица, ама едва ли Grinning Днес си получих една от октомври и аз. Абе имах надежди до последно, че ще дойде до Коледа, тази със Сингапурски пощи, но вече съм убедена, че няма за жалост Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт