Пазаруване от Aliexpress.com 57

• 31 251
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Асеновград
Мито

# 601
в банковите извлечения трябва да пише всяка стока колко струва и от там да видят за съответната стока. Лимитът $ 15, до колкото знам, а не 150 €
Трябва ама не пише. Води се едно плащане до Али. Али ги разбиват по търговци. В банката няма.

# 602
  • Точно където трябва
Някой може ли да каже как работят купоните? Искам да купя нещо, уж мога да приспада цената/ аз го разбирам така: ако имам 5 от 130 и съм поръчала нещо за 400 трябва да ми приспадане 15/ цъкам на въпросния купон и нищо...

# 603
Мито се плаща над 400 лв.

# 604
Мито се плаща над 400 лв.
300 лева - 150 евро

# 605
  • Люлин
Имам 4 пратки от 11.11.2019 г. Изтича срока на 10,ти или на 11. този месец. Поотделно съм искал продължение за 30 дни по 7 пъти на всеки, всеки ден. Никакъв отговор до сега. Непроследими поръчки. Пишат си безразборно къде се намират в момента. Винаги при такива случаи искам аз искам продължение на срока за доставка.
Не съм сигурен как да постъпя при положение, че не ми отговорят навреме. Май ще пусна диспут след определената от тях дата за получаване. Не ми е приятно, но нямам избор. Може би ще получа пратките и  виновни ще са други, а продавачите ще патят.
Но пък да са ми отговорили на искането за продължение срока, и аз няма да се чувствам виновен.

# 606
  • Асеновград
Някой може ли да каже как работят купоните? Искам да купя нещо, уж мога да приспада цената/ аз го разбирам така: ако имам 5 от 130 и съм поръчала нещо за 400 трябва да ми приспадане 15/ цъкам на въпросния купон и нищо...
Зависи от купоните . Явно са за някой магазин специално . Не стават за всички . То на купона си пише .
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/12/aliexpress_20.html?utm … press+Bulgaria%29

# 607
Здравейте,прочетох началната страница,но не видях отговор на въпроса ми.Затова ще попитам,ще се радвам,ако някой ми отговори.Давам филтър фри шипинг,но като отворя дадения артикул, пише,че има доставка,нз защо така.

# 608
  • София
Опитайте се да смените различните варианти на шишинга - щом сте дали тази отметка, някои от вариантите трябва да са с фрий шишинг

# 609
Благодаря за отговора.Да, повечето ми ги дава с безплатна доставка,ама точно тези стоки които са привлекателни,поне за мен ,имат доставка,а уж са с филтър...

# 610
  • Люлин
Само при мене ли сайта на алиекспрес се държи меко казано странно. Например вече в поръчките не мога да кореспондирам с продавача. Трябва да пиша в папката за съобщения, ама за там нямам известие, че имам съобщение. Друго, дори когато не бях логнат преди ми изписваше, че имам някакво съобщение. Сега дори на мейла не ми праща съобщение, че имам някакво съобщение. Друго което се сещам е, че не от всички продавачи нямам оценка. За тях май е нормално, просто нямат време за нас, ние вече сме в архива...т.е. вече не сме купувачи от тях. Друго, логвам се и не ми показва нищо, клик на алиекспрес и ми се отваря сайта. Друго
, имам в количката някои артикули, клик и ми иска логване....е ама досега и от 3-4 компа съм кликал и винаги ми се отварят. Сега само на един комп клик и пак иска да се логвам.
Ми някакви странности, и това ме дразни и понякога затруднява. А иначе нищо не съм пипал по настройките. Даже се съмнявах във вируси, проверки всякакви... еее нямам буби....
Дали и при други е така?

# 611
  • Асеновград
Мога да кажа само за съобщенията , че почти ги няма . Преди идваха за всичко сега само реклами .

# 612
  • Бургас
логване иска когато сайта е натоварен, купувачите са с предимство а другите аут
за съобщенията - продавачите отговарят (като че ли само тях получават) от "новата" пощенска кутия

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 13:10 от musicdoubl3

# 613
  • Асеновград
Да бе . Това логване при търсене от няколко дена и при мен . Много ме дразни .

# 614
Някой има ли проблем с отваряне на диспут?
Натискам,че не съм получила продукта и ме прехвърля на тракинг номера,а там ми остават 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт