Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Астропрогноза от Новолуние до Пълнолуние и обратно

 • 29 911
 • 330
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1 445
Здравейте отново! Ето ме с обещаната нова тема! Тук няма да ви обременявам с обяснения "защо", а само ще давам моите тълкувания "как" ни влияят енергийно планетите и звездите.Ако някой иска да прочете защо така - да надникне в сайта ми.
И така... Избрах предстоящото Новолуние в Дева за начало на тази тема,на 30.08.2019 г. в 7-и градус на този знак в
13 ч и 37 мин. за София. То е изключително подходящо за всички,които имат личен бизнес и работят за себе си - сами се менажират , правят нещо с ръцете си и ума си и искат светът да ги види и оцени.Представянето и рекламата в Нета ще е много добро начало.Не е подходящо време за вземане и даване на кредит, т.е. да се простираме според "чергата си" - колкото имаме - толкова и с това трябва да се справим.Още - можем да се договорим добре с подизпълнители и контрагенти,да покажем "мускули" и да уверим,че ще се справим.Не трябва да се лъже и подмамва. Дева е изключително стриктна и не прощава на този,който я "подхлъзне". На 02.09. вече ще трябва да направим първите крачки към осъществяване на идеите,възникнали предходните три дни,пък и някакви по-стари хрумвания.Денят е подходящ зя съдружия,само ако преодолеем вътрешните си страхове,свързани с тази тема.Отнася се и за лични партньорства.Дори внезапните промени,които не сме очаквали ще са от полза.Следващите два дни - на 3 и 4.09 ще се питаме,дали сме постъпили правилно,възможно е съмнение да се прокрадне,но то ще е само за да ни даде възможност да се застраховаме допълнително /напр. да проверим по някакъв начин хората около нас/.Ще изпитваме някакво вътрешно напрежение,но нещата ще се развиват добре.
На 5,6 и до обяд на 7.09 ще имаме действително напрегнати моменти и сякаш късметът го има, но някак е на изчакване и нещата не се случват по план.Но за път е ОК - все още е топло и късните летни почивки са добре дошли.Настроението е приповдигнато,дори е на ръба на скандалите,затова може би едно пътуване ще е по-добър вариант от оставането на работното място например.Една дълго отлагана командировка ще е добре дошла. На 10,11 и 12 до обяд емоциите ще са приятелски,няма да ни се работи,а ще искаме да сме сред хора сподобни на нашите желания и възгледи.Навлизаме във фаза Пълнолуние.На 12.09 около обяд Луната навлиза в Риби и застава срещу Слънцето ,Венера,Марс , Меркурий  и Бяла луна /Селена/ в Дева.Нейни помощници в Риби ще са могъщите Нептун и Черна луна /Лилит/.Точното Пълнолуние е на 14.09 в 7ч 34 мин в 21 -ви гр. на Риби.Много силно,магично,омайно. В такъв ден някои хора ловят "риба в мътни води".Т.е не е подходящо за нови запознанства и сериозни,истински дела,но пък може да излезе нещо добро от нещо,свързано с изкуство,танц,романтично преживяване,но без обвързване. Или пък точно това са около пет дни ,когато ще забравим за себе си и ще се отдадем на другите,попадайки за кратко под нечие въздействие.Нещо като "Ами,знам,че ме лъжат,обаче ...толкова ми е хубаво" Simple Smile !!! Така,че това пълнолуние ще е със силна Луна с чудодейно въздействие.

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 19:05 от Титания

# 1
 • Мнения: 16 351
Благодаря много! Ще следя с интерес!

# 2
 • София
 • Мнения: 667
Благодаря много за темата!
Много оптимистична и хубава прогноза! При мен пълнолунието се пада в 12-ти дом и дано всичко бъде наред и няма лъжи, клюки, прехвърляне на отговорности и т. н., за които чета, че са възможни!

# 3
 • Мнения: 940
Новолунието в Дева и пълнолунието в Риби предполага изясняване, разбулване на загадки, неясноти, заблуди, мистерии, вдигане на завесата, "мъглата", по един пренареждащ моментния сценарий начин. Излизане на видело на информация, на "непубликувана до този момент сюжетна линия", която до този момент е оставала, била "зад сцената", зад кулисите.  И която създава условия за промяна в моментното статукво. Предлага нови възможности. Важна роля в това може да играе изясняване във взаимоотношенията. "Разбулваща" обратна връзка, получаване на друга гледна точка.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 14:00 от starinthenightsky

# 4
 • Най-накрая на безкрая
 • Мнения: 192
А можете ли да ми кажете периода от 28,08 до 09,09 дали е подходящ и успешен за вземане на изпити. Става въпрос за поправителна сесия и невзети до момента изпити.

# 5
 • Мнения: 1 445
А можете ли да ми кажете периода от 28,08 до 09,09 дали е подходящ и успешен за вземане на изпити. Става въпрос за поправителна сесия и невзети до момента изпити.
От 02.09 е най-добре.
Новолуние в Дева,съставено от 5 планети ,плюс още 3 пл. в другите два земни знака е прекалено много земя и е
 възможно някой от нас да не издържат на натиска и да поддадат здравословно ,особено днес,на балсамична Луна.Аз вече "поддадох" - усилен световъртеж вече трети ден,но някак отминава.Новолунието ми е в 1-ви дом.То е в тригон  /добър аспект/ с транзитен Уран  и тъй като тр.Марс е в най-точен съвпад с Новолунието утре и управлява главата  - при мен се е получило като по учебник Grinning.Докато чаках при доктора се оказа,че има и други такива като мен.Чух,че тези дни имало магнитни бури на Слънцето...Ами,това е,със Слънцето не можем да се борим Grinning Grinning Grinning .

# 6
 • Най-накрая на безкрая
 • Мнения: 192
Цитат
От 02.09 е най-добре.
Благодаря, Титания

# 7
 • София
 • Мнения: 667
Здравейте! Може би въпросът ми е малко в страни от темата, но какво се прави с бележките написани при Новолунието? Изхвърлят ли се или си има някакъв специален ритуал? Smiley Ако искате, пишете на ЛС, за да не стане спам.

# 8
 • Мнения: 1 445
Здравейте! Може би въпросът ми е малко в страни от темата, но какво се прави с бележките написани при Новолунието? Изхвърлят ли се или си има някакъв специален ритуал? Smiley Ако искате, пишете на ЛС, за да не стане спам.
Добре е да си ги събира в рамките на една година / 13 броя/ и да си ги чете,,когато нещата отминат,за да види дали "небето" е отговорило на желанията и плановете.Много интересно става по-късно,когато си четем какво сме искали  какво сме получили всъщност и в какъв срок.Това,разбира се, е за тези ,които имат време да се вгледат в себе си.

# 9
 • Индия/България
 • Мнения: 317
На 5,6 и до обяд на 7.09 ще имаме действително напрегнати моменти и сякаш късметът го има, но някак е на изчакване и нещата не се случват по план.Но за път е ОК - все още е топло и късните летни почивки са добре дошли.Настроението е приповдигнато,дори е на ръба на скандалите,затова може би едно пътуване ще е по-добър вариант от оставането на работното място например.Една дълго отлагана командировка ще е добре дошла.
Simple Smile Прекрасно ( :потъркващо доволно с ръце човече: )  Simple Smile Толкова обичам да те чета, Титания! Благодаря ти за прогнозите; благодаря, че ги поднасяш толкова разбираемо и интересно! Предстои ми пътуване в чужбина- точно в този период.. и съм точно толкова приповдигната.. ще трябва да внимавам с ръба, но пък някак си ми е окрилено...ще го прескоча/ така де..прелетя/..колко му е  Wink

# 10
 • Мнения: 1 024
Титания, благодаря за новата и интересна тема

# 11
 • Мнения: 1 382
Здравейте, много ми е интересно какво да очаквам от това пълнолуние, тъй като луната прави съвпад с нептун, който в момента ми е точно на МЦ Grin Сатурн ми е в 7 дом в Козирог, а Уран в 11 в Телец, Юпитер в момента ми е в 6 дом Стрелец Simple Smile Много аспекти има, но не съм достатъчно компетентна да ги тълкувам Head Band

# 12
 • Мнения: 1 445
Предстои още едно прекрасно Новолуние на 28.09.2019  /събота/  в 21ч 27мин в 6-ия градус на Везни,с четири планети в този знак - Слънце,Луна,Венера и Меркурий. Много въздух ще поемем след тежката земна енергия на предходното Новолуние в Дева.Най-привилегировани да се чувстват онези от нас,които имат рождени планети в първата декада на въздушните знаци - Везни,Водолей и Близнаци.Това Новолуние отваря темите за балансираните отношения,вербалното разбирателство,взаимните отстъпки с цел постигане на равновесие.От 15.09 е в ход леката въздушна енергия от която имахме нужда и на преден план излизат взаимното уважение,търсенето на подходящо съдружие и партньорство в личен и служебен план.Ще бъде задвижена нашата творческа енергия,но ще трябва да преодолеем стари ,закостенели и пречещи ни обстоятелства от миналото или от дълго време натрупани задължения и ограничения.Ще трябва някак да се приспособим към появили се нови обстоятелства в живота ни като приложим на практика креативно и новаторско мислене.С други думи,за да успеем трябва да включим всичките си мисловни възможности в посока на измъкване от задържащи ни неща.Особено неприятни ще са допирните точки с държавните законоопазващи и проверяващи органи - НАП, НОИ, КАТ, ДНСК,ДВСК и маса други подобни.Но пък ще имаме възможност да се справим с тях по-леко,ако в следващия месец оправим нещата,където сме "сгафили".Особено силна ще е Венера ,планетата на разбирателството,любовта, парите,красотата и т.н.Егото и аз-ът ще трябва да отстъпят и да дадат място на "ние" и "заедно".Който тръгне с рогата напред,няма да му се получи,особено Овни и Козирози или ще изхабят енергията си напразно,т.е. без да постигнат желания резултат.
На 30.09, 1и2.10 ще имаме добър баланс в земно-водната стихия и ще можем да започнем да осъществяваме желанията си,написани по време на Новолунието.
 02 след обяд, 03 и 04.10 са късметлийските ни дни - добър обмен между Стрелец и Везни,приятни дни за път,приятели и ползотворни контакти.Мисленето и действията ни обаче ще се променят в посока на търсене на негативи и подозрения - Меркурий преминава в Скорпион / на 03.10/,а Марс във Везни /на 04.10/.На кръстосан огън ще се подложени рождените планети в Овен и Рак. Но най-неприятните дни ще са 05 и 06.10,с Луна в Козирог - ще ни се наложи да се сблъскаме,вероятно челно,със стари неоправени дела, документи и разни неприятни авторитети в живота ни. 07.10 също ще е нервен и непредвидим,но някак ще задуха "вятърът на промяната"- Луна във Водолей и ще трябва да направим своя кармичен избор: дали да останем в миналото и да оправим нещата там или да махнем с ръка и да продължим смело напред,оставяйки нещата,за по-добри,според нас,времена.На 08.10 Венера преминава в Скорпион и настават ревност,силни чувства за притежание на каквото и когото и да било. Марс и Венера са във взаимна рецепция на заточение,което означава,че и мъжете и жените ще действат и ще се чувстват по един и същи негативен начин - ревност,отмъщение,подозрение в личен план.Но пък планетите в Скорпион -Меркурий и Венера, са в добра кондиция за работа и печелене на пари.На 11.10 навлизаме във фаза Пълнолуние при Луна в Риби, точното е на 14.10 в 0ч и 08 мин при Луна в 20-ия градус на Овен.Много напрегнат енергиен фон - емоциите вземат връх,неприятни думи и дела,единоборства и неразбирателство.Има и отвеждащи и успокояващи ситуацията аспекти,напр.Юпитер в Стрелец,но общо взето следват два неприятни дни.

# 13
 • Мнения: 16 351
Благодаря много Титания! Очаквам с нетърпение прогнозите ти, макар не всичко да ми е ясно

# 14
 • Мнения: 1 445
Благодаря много Титания! Очаквам с нетърпение прогнозите ти, макар не всичко да ми е ясно
Моля!!!Обаче,ако искаш може да питаш за неяснотиЙте Grinning

Общи условия

Активация на акаунт