Снимки – спомени от близко и далечно минало

• 774 088
  • 11 934
  •   2
Отговори
# 1 200
  • Dope Reach
Изправяне на косата с ютия, 1964 г.

И аз съм го правила в началото на 2000-те, в началото на тийнейджърските ми години. Grinning Но само веднъж, че нито градусите можех да наглася, нито пък стана добре. Може би не съм била достатъчно обиграна.

# 1 201
Изправяне на косата с ютия, 1964 г.

И аз съм го правила в началото на 2000-те, в началото на тийнейджърските ми години. Grinning Но само веднъж, че нито градусите можех да наглася, нито пък стана добре. Може би не съм била достатъчно обиграна.

Скрит текст:

Ужас! Косата ми сама се изправи като го видях. Flushed
Иначе принципът на пресата вероятно е същият. Като съм била с дълга коса, само фризьор ми го е правил.

# 1 202
Хора наблюдават слънчево затъмнение, 17 април 1912 г., Ротердам, Холандия

Снимки на хора наблюдавали същото слънчево затъмнение и от Париж

# 1 203
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а спомняте ли си как наблюдавахме затъмнението от Камен бряг?
по радиото Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 204

Това беше култово изказване! Пак щях да питам -абе, кои сте тези вие, дето там сте наблюдавали в Камен бряг, а то и аз съм била в кюпа - по радиото.Sweat SmileSweat Smile
Иначе с такива тъмни стъкла като ученичета ни караха да наблюдаваме затъмненията.

# 1 205
  • Dope Reach
Кога беше това затъмнение? Края на 90-те? Бях дете, но го помня много ясно, беше изключително интересно явление за мен.

# 1 206
половинката е бил на Камен бряг - има и снимки някъде.
значително по-добри от тези по телевизията. Simple Smile ама то всички имат по-добри от тези по телевизията. Simple Smile

ЖДНБ!
то се повторило и 2015! Simple Smile Simple Smile Simple Smile пропуснала съм го, и по-добре.
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/425480336-bnt-schupi-interneta.html

# 1 207
Аз помня, но не и радиото Simple Smile Дори и снимки от този ден мога да приложа и то точно от Камен бряг Grinning
PS Това, което съм запомнила е колко сюрреалистична и неонова стана светлината по време на затъмнението!

PS Намирам само една на десктопа, но сега ще потърся албумите...

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 18:46 от Agent Provocateur

# 1 208
  • Варна
Знам че скоро се пускаха снимки на Иман и Дейвид Бауи, но тази е прекрасна и не мога да не я постна.
От деня на сватбата им:

# 1 209

Аз помня, но не и радиото Simple Smile Дори и снимки от този ден мога да приложа и то точно от Камен бряг Grinning
PS Това, което съм запомнила е колко сюрреалистична и неонова стана светлината по време на затъмнението!

PS Намирам само една на десктопа, но сега ще потърся албумите...

Скрит текст:
.

Мхммм, ти сега тури тия снимки и затъмни затъмнението.  Flushed Много сте красиви, сюрреализмът зад вас изглежда банален реализъм. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 210
Плача от смях, благодаря ви, че го споделихте!

сюрреализмът изглежда банален реализъм. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
То ония години си бях един див сюрреализъм от началото до края Grinning
Мерси за милия комплимент, но на 20 и няколко всички са лични убавици!
(въпреки, че тогава не мислех така, разбира се)

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 21:08 от Agent Provocateur

# 1 211
така е с всички.
на 20 мислех, че съм ниска и дебела.
на 30 порастнах, но не на височина...
Simple Smile

# 1 212
половинката е бил на Камен бряг - има и снимки някъде.
значително по-добри от тези по телевизията. Simple Smile ама то всички имат по-добри от тези по телевизията. Simple Smile

ЖДНБ!
то се повторило и 2015! Simple Smile Simple Smile Simple Smile пропуснала съм го, и по-добре.
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/425480336-bnt-schupi-interneta.html

Добри, като фокусник си! Абе, къде ги помниш тия неща и вадиш от всеки ръкав при нужда?!
Наистина култово било, както отбелязах преди дори без да знам, че оттам тръгват нещата.
...
Агент Провокатор, стига скромничи, хубава си и туй то! И на 20 и на 90 да си!

# 1 213
щото съм многоръката Шива - 8 ръце=8 ръкава...
(знам, поправиха ме вече, че Шива е мъжки бог, ама аз не съм мъжка) Simple Smile

за мъжките момичета

# 1 214
щото съм многоръката Шива - 8 ръце=8 ръкава...
(знам, поправиха ме вече, че Шива е мъжки бог, ама аз не съм мъжка) Simple Smile

за мъжките момичета

Магьосница си ти, и за капак на всичко, умееш и да разсмиваш добре!!! А , Шива е скромно богче, щом го криеш в себе си, докато поШИВАш ръкоделцето.
Благодаря и аз за поздрава, ама не знам дали ме касае персонално...дали съм мъжко момиче?!

Общи условия

Активация на акаунт