Снимки – спомени от близко и далечно минало

• 773 654
  • 11 934
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а колко обичах Богомил Райнов като малка....
може би не толкова малка, защото още не съм забравила една фраза "поради липса на свежест, предлагаше изобилие"
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 501
От мен днес Дан Колов
Скрит текст:

P. S. Въоръжена с прахосмукачка и боне почиствам библиотеката. Стигнах до рафта с Б. Райнов и "Няма нищо по-хубаво от лошото време" На прахосмукачката и е отнет "микрофона"  и аз седнала в неразборията с "представителното" си облекло разглеждам стари изрезки от печата, подпъхнати между страниците. Ще спретна нещо за темата.

От теб всеки път е интересно. Писмен  и фотоматериал, изрядна документалистика от А до Я.
Понякога от изрезките изскачат най-интересните неща. Чакаме продължението..

А Дан Колов бе често споменаван вкъщи. Дядо с благоговение, а баба по повод на моите вечни присядания по разни камънаци.. - * Дан Колов изморен пил студена вода, седнал на един камък и се разболял и умрял..* Оттогава и аз дудна, че на камък не се седи, защото те *пие*..Сиреч простудява. А официалната версия е, че е умрял от туберкулоза.

Вчера как ми хареса, когато някой закова Добри с една дума за обяснение - Тя е жена, разказвачка! В десетката!
Аз ако трябва да се определя с дума сигур ще е любопиткатаSweat Smile

# 1 502
  • Dope Reach
Надявах се тази тема да стане и дискусионна, вече съм доволна. Grinning

От мен днес - малко красота. Всъщност, доста красота. Нали вече знаете, че съм по моделите от миналото. Това е Ким Алексис, започнала е кариерата си към края на 70-те, за разлика от Джанис Дикинсън без претенции за това да е супермодел. Stuck Out Tongue Winking Eye Но пък е работила доста повече от нея, Джанис само може да завижда за всички корици на супер известни списания, които е снимала.

# 1 503
Надявах се тази тема да стане и дискусионна, вече съм доволна. Grinning

От мен днес - малко красота. Всъщност, доста красота. Нали вече знаете, че съм по моделите от миналото. Това е Ким Алексис, започнала е кариерата си към края на 70-те, за разлика от Джанис Дикинсън без претенции за това да е супермодел. Stuck Out Tongue Winking Eye Но пък е работила доста повече от нея, Джанис само може да завижда за всички корици на супер известни списания, които е снимала.

Скрит текст:

И дискусионна и образователна в много посоки. Прекрасна тема се получи. Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
Всеки човек има различни интереси и няма как да знае всичко, а тук среща на готово неочаквани неизвестни факти. И особено информацията за България от близкото минало - известни личности, бит, история  и традиции е безценна. Heart
А красотата оттук и там - това е черешката на тортата.

# 1 504
  • София
Вчера в НМ видях тениски с Dirty Dancing. Спомних си времето, когато се събирахме "на видео". Тогава заглавието му беше преведено като "Неприлични танци".
С приятелката ми сме въртели този филм и "Топ гън" безброй пъти.

# 1 505
  • Dope Reach
Много сладък и приятен филм. Обожавам атмосферата на 80-те. Е, там пресъздават 60-те, но по един осемдесетарски за мен начин. Grinning Голяма носталгия, въпреки че съм родена през 90-те. Много обичам Суейзи, прекалено рано напуснал ни. А "She's like the wind" ми е от най-най-любимите песни. Не мога да побера в моя лаишки ум как се измайсторява подобно изкуство. Та, поздрав за всички. Simple Smile

# 1 506
  • оттам, откъдето започва България
Любим мой филм (гледан многократно) и любим актьор. Two Hearts

Rochellka, добре е, че не си родена през 60-те.

ПП Вече категорично реших, че тази тема вечер няма да я чета. Cupid

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 19:01 от didka ®

# 1 507
  • София
Да продължим с романтиката тогава - "Дух" с Деми Мур, Патрик Суейзи и Упи Голдбърг. Heart Eyes

# 1 508
Скрит текст:

Днес по някоя програма хванах филма по средата и ме обзе носталгия. Много са красиви.

Изгледах филма....и установих, че съм закъсняла твърде с времето за това, за да го усетя по друг начин освен като досаден.Disappointed
Дори красотата на Шер/ която обожавам/, крехката Сарандън, Дж. Никълсън, който с всяка луда своя роля е достоен за Оскар/ тук печели наградата Хюго/, не ме накараха да се отърва от усещането, че си губех времето..
Просто жанрът не е моят, явно и затова е в листата на неизгледаните досега.
А Шер във филма е на 40 години и е с великолепна фигура/впрочем кога не е била/ .
Великолепна жена!  С майка си Джорджия Холт:

# 1 509
  • Sofia
Преди малко започна по бтв комеди "Вещиците от Истуик"

# 1 510
Аз още съм заседнала на 1987г. Годината на филма *Вещиците от Ийстуик....
Но тук става дума за Доналд и Ивана Тръмп.
Дворцовая площадь. Ленинград  бивш СССР- 1987г.                                                                                                                   

# 1 511
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Божке doh, 1 година по-рано булчинската ми рокля е същият модел! Естествено не е червена на точки, а цвят шампанско. Laughing Облякох я и на абсолвентския си бал с точно такъв гердан, но ярко червен. Като някакъв фото негатив съм била с г-жа Тръмп.

# 1 512
Скрит текст:
Божке doh, 1 година по-рано булчинската ми рокля е същият модел! Естествено не е червена на точки, а цвят шампанско. Laughing Облякох я и на абсолвентския си бал с точно такъв гердан, но ярко червен. Като някакъв фото негатив съм била с г-жа Тръмп.

Някакви еднакви Некермани сте ползвали за тоалетите си с г-жа Ивана. Simple Smile

# 1 513
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ами! Роклята ми беше готова конфекция от Валентината на Витошка.
ММ спи и сега няма как да ида да я видя в гардероба кой наш завод ѝ е бил производителя.
С тази рокля после бях и кума, а сетне и кръстница на бебето. Laughing

# 1 514
  • Dope Reach
Може и да е непопулярно мнение, но аз харесвам Иванка. Май бяха постнала преди време нейна моделска снимка от 90-те. Не е била хич популярна в това си амплоа, но аз съм си изнамерила няколко снимки, за архивчето.
Тук е с мама Ивана:

Общи условия

Активация на акаунт