Робот за почистване на прозорци

• 145 334
  • 797
  •   2
Отговори
# 225
  • Пловдив
Аз препарат пръскам директно на стъклото, в робота наливам само чиста вода. Точно Медикс имам в момента Joy Разреждам го 1:2 с вода (1 част препарат към 2 - вода), на вилата го ползвам неразреден, че там мия прозорците пролет и есен само

# 226
Аз за стъкла съм доволна от Фрош и на мен Медикс замазва.

# 227
  • София /Абсурдистан
Аз си правя сама препарат. Но вътре в робота само чиста вода, без нищо друго.

# 228
Как перете кърпите на робота?

# 229
  • Пловдив
В началото ги прах на ръка, но от около година мятам в пералнята

# 230
В началото ги прах на ръка, но от около година мятам в пералнята
Пробвах ги в пералнята. Добре се изпраха. Нямат доформации и след центрофуга на 1400 об.
Обаче да ми се посмеете малко- такъв първи опит направих на най-големия неотваряем прозорец/на 3-ти етаж/ в най- далечния му горен ъгъл, че се наложи да се правя на алпинист, за да свалям робота. Заиграх се с дистанционното и роботчето взе да се върти, върти, върти. Направи няколко оборота като нави около себе си въжето и кабела. Следващата проба ще е на отваряем прозорец, за да му свикна на управлението:laughing:!

# 231
  • Пловдив
Моят като застане на някое неудобно място, го командвам с дистанционното, докато дойде до където ми е удобно, за да го сваля Simple Smile

# 232
  • София
Някой знае ли какви са разликите между XIAOMI HUTT W55 и XIAOMI HUTT W66?

# 233
  • София /Абсурдистан
Аз съм с 66, вчера го пусках и мие супер. Нещо не мога да му хвана цаката още как да се управлява, но и това ще стане. Напръсках прозорците с препатат и го пуснах, изчисти идеално. Иначе вода самият робот също си пръска, но твърде малко според мен.

# 234
  • Пловдив
Някой знае ли какви са разликите между XIAOMI HUTT W55 и XIAOMI HUTT W66?
55-цата не пръска, но за сметка на това мопът ѝ е по-голям.
Ако имах наблюденията от двата модела, когато взимах моя, определено щях да си взема 55 Simple Smile
Както вече са казали, 66 в с резервоар за вода, но "пръскането" е абсолютно минималистично (с едно шишенце, мисля че 100 мл беше, мия три двойни прозореца, един троен, двете единични врати, остъклен балкон с размери 2,50/2,70 на остъклението и голямо огледало. Всичко това, с изключение на огледалото, се мие от двете страни и накрая остава повече от половината вода, която изхвърлям)

# 235
За какво е по-голям моп, така не става ли по-трудно маневрена. На мен не ми допада рязкото взимане на някои завои от 66.

# 236
  • Пловдив
Площта на робота е същата, но в предната част, където е прореза за дюзите на 66, при 55 е цяло и дори - по голямо от площта на 66.
Относно маневреност и двата са едно към едно.

# 237
  • София /Абсурдистан
То пръскането е все едно го няма, толкова е малко:) Аз затова напръсках стъклата с препарат и светнаха, така добре изми.
Ако е по- голям мопа, не става ли по- бързо миенето?

# 238
  • Пловдив
Не, като време е едно и също.
Имах снимка на двата вида мопове, но съм я затрила явно Rolling Eyes
Ето с произволна такава от Алиекспрес - в ляво са бърсалките за W55, а в дясно - за W66

# 239
Здравейте!

От известно време обмислям покупката на робот и чета мненията ви. Обаче ме разколебава това, че трябва да се напръска стъклото и така да се пусне робота. Доста от прозорците ми от външната страна са трудно достъпни за чистене, викам фирма. И ако нямам възможност да ги напръсквам отвън, робота ще ми свърши ли работа?

Общи условия

Активация на акаунт