Робот за почистване на прозорци

• 152 601
  • 797
  •   1
Отговори
# 435
Има осигурително въже, така че падането ще е от метър-два макс. Не от 11 етажа. Wink

# 436
  • софия
Никога не е падал от прозорец.

# 437
Не падат от прозорец, никога не ми се е случвало, не го мислете точно това, нали има и въже.

И моят е 55 и се справя покъртително зле на огледала и мънички прозорци. На големи прозорци, независимо колко са мръсни, е ок, само горе ъглите оставя, ама кво-такова.
За съжаление имаме мнооого огледала, и по-марки и по-големи, и тях ръчната ги мия Sad

Да ви питам - като го сваляте, на последната позиция на която спира, не оставя ли очертания? Аз ги минавам ръчно всеки път и ме дразни това.

# 438
Моят Хахо идва утре, още вечерта ще го впрегна да бРише Joy

# 439
Остават очертания, минавам веднаха след сваляне и нищо не личи.

# 440
  • София /Абсурдистан
При мен нищо не остава. Не пипвам с ръка, за какво съм го купила Simple Smile

# 441
ето значи още един минус на W55 спрямо ...... еди кой си

нали хората питат за сравнение

# 442
  • София
И аз не съм забелязала да остава нещо при махане.

# 443
  • Пловдив
И по крачетата, и при махане на робота остават следи, ако е много запрашен прозореца. Е такъв случай просто сменям мопа и пускам пак Smiling Imp

# 444
В поръчката ми няма приложен касов бон или фактура. Платена е онлайн предвариелно. Писах им - отговориха да съм предоставела данни за фактурата. Какви данни, те нали ги имат в поръчката?
Сега им писах че не държа на фактура, а просто искам платежен документ за извършено плащане към тях. И чакам.

При вас как е...

Дойде с 4 броя мопове,  дистанционното работи с два броя батери ААА, които не са включени, тоест трябва да си ги купите. Лепнах го на прозореца сега за проба, че не издържах, довечера вкъщи изцяло ще работи.

И втори въпрос за батерията - всъщност робота се пуска свързан в мрежата ли? Или се зарежда като подовите роботи, и после се откача докато работи?

# 445
Работи вързан. Батерията е резерв в случай на спиране на тока, за да не падне рязко.

# 446
  • София
Моят дойде с гаранция и касова бележка, беше в джобчето с товарителницата отвън на кашона.

Пише да се пуска включен в мрежата.

И при мен по крачетата беше останала малко кал, но прозорежа беше доста мръсен, изчистих си ги с една мокра кърпичка.

Има някакви настойки да минава по 2 пъти, но все още не съм го нагласила. Иначе доста бързо се справя с прозорец, но веднага след това трябва да се махне и да се изключи...или пусне на следващия. Т.е. не може да си стои и да си чака, трябва да се наглежда.

# 447
И при мен дойде с касов бон и фактура залепена от вън на кашона.
Аз останах леки разочарована, че нямаше батерии за дистанционното, но го забравих бързо като видях как чисти Simple Smile

# 448
Аз заредих бързо от служебните батерии ...

При вас как е било плащането - при получаване или онлайн, защото и това има значение мисля?

В джобчето при товарителницата видяхме още в офис на спиди с мацката там - има само фактура, няма платежен документ. Обадих се, казаха че касов бон не можело вече да ми пуснат, за фактура нямало проблем, да им напиша имената си само. Много странно. Писах, чакам сега, още нищо.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 11:43 от teta75

# 449
Аз платих при получаване.

Общи условия

Активация на акаунт