Робот за почистване на прозорци

• 146 625
  • 797
  •   1
Отговори
# 480
До края на юни ли беше...назад писаха.
Да до края на юни.

Като поръчах миналата седмица W55 имаше безплатна доставка, сега що няма? Исках да си поръчам допълнителни моп...

# 481
Код имаше за БД...пробва ли с него...някъде на сайта го имаше изписан...

# 482
Сигурно е над определена сума безплатната доставка.

Аз процедирам различно със стъклата, първо влажен моп (иначе стърже), накрая сух моп.

# 483
Стъклата вътре се замазаха, а чак някакви много мръсни не са.Ще опитам със сух, благодаря.

# 484
Със сух най-добре става май.
Аз първият път в хола го пуснах, пръснах само върху парцала малко като на едно клипче, водичка, и пуснах.

На следващият ден вече, на терасата,  като пръсках препарат по стъклото около робота, на слънце после забелязах, че се виждат ленти и замазано, и пусках повторно и трети път там..

# 485
Днес никъде не видях този код в сайта, я знам, че го имаше нейде.

# 486
Ето го кода:

# 487
Днес никъде не видях този код в сайта, я знам, че го имаше нейде.

Аз го виждам, не знам хваща ли:

# 488
Благодаря, утре ще проверя от компа.

# 489
# 490
При мен или кода за намаление с 50лв или БД. Един от двата.

# 491
Да, само един код може.
Доставката излиза по-евтино с плащане с карта, под 5 лв ми стъпи на мен.
С НП даваше 6 и нещо, и 2 лв обработка плащане.

# 492
От вчера цял ден роботчето/ Роберто/ не е спряло.Направих както ме посъветвахте- на сухо да махне мръсотията, после нов моп.Прозорците сеетнаха.Само на места минах да изчистя някое петно оставено от врабче и по краищата на стъклото или там, където е свършила машинката.Понеже наистина ми бяха много мръсни прозорците, то 8 мопа днес ми стигнаха само за втория етаж у дома.Сега ги изпрах и утре ще продължа.Останаха ми три големи мансардни прозорци на стълбището и идкам да мина големите панорамни витрини е хола със сух моп и да видя ще се махне ли замазаното.
В този ред на мисли- мога ли да го спра на пауза, да сменя моп и той пак да тръгне от същото място, а не отначало?

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 17:27 от ДХ3

# 493
  • Пловдив
Едва ли 🙄 Поне аз не съм успяла - ако откриеш начин - сподели, моля Simple Smile
Какво ще рече мансардни прозорци - такива на покрив ли? Много, много съм далече от такива прозорци (тепърва започваме покрив да правим), но си мисля, дали робота може да мие такива 🙃

# 494
Може. Има клипчета таван  как чисти.

Общи условия

Активация на акаунт