Робот за почистване на прозорци

• 146 611
  • 797
  •   2
Отговори
# 495
  • Карлово
Може. Има клипчета таван  как чисти.
Дай линк моля, имам големи пространства за читсене.

# 496
В you tube го гледах, но не съм го запаметявала...когато гледах ревюта...

# 497
  • на Мелмак
Да дам отчет - получих робота W8, чисти, аз през това време готвя, доволна съм. Сменям мопове, надявам се, по нататък по-рядко да ги сменям . Да са ми чисти прозорците Joy

# 498
Да дам отчет - получих робота W8, чисти, аз през това време готвя, доволна съм. Сменям мопове, надявам се, по нататък по-рядко да ги сменям . Да са ми чисти прозорците Joy
Същото и при мен, без готвенето...
Много ми бяха мръсни прозорците и собственото му пръскане с вода не свърши работа. След сухото минаване пръсках с препарат за стъкло аз върху прозореца и робота да бърше. Доволна съм.
Въпрос - имам на две места наакано от птички, как да действаме?

# 499
  • на Мелмак
Сложих му спирт на моя Wink

# 500
  • Варна
При мен робота прави проблем на някои прозорци - чисти само до средата на прозореца, не иска да се качва по-нагоре. На какво може да се дължи това?

# 501
Да не е много мокро стъклото?

# 502
При мен робота прави проблем на някои прозорци - чисти само до средата на прозореца, не иска да се качва по-нагоре. На какво може да се дължи това?
Пускай го от горе да върви надолу. И без това в упътването пише да се позиционира горе в дясно.

# 503
  • Варна
Да не е много мокро стъклото?
Ще опитам и този вариант!

Пускай го от горе да върви надолу. И без това в упътването пише да се позиционира горе в дясно.
Прави го и на сухо почистване, с чист моп 🤔

# 504
И моят понякога на втори ред не иска да се качва нагоре.Пускам го 2 пъти да минава и тогава покрива всичко.Още не съм схванала какво го затормозява.

# 505
  • софия
Моят с обърканата платка така "работи". Дано не е това.

# 506
  • Карлово
Да не би да се закачва предпазното въженце.
На мене вчера ми спря по средата на един голям прозорец и се оказа това причината.

# 507
Добре, че казахте, че трябва да го сложа горе в дясно, че съм пропуснала тази подробност.

# 508
На моя пише да се сложи в средата по възможност и той ще отиде горе ляво, не дясно.И така и прави, след като направи ход нагоре-надолу, наляво и надясно.

# 509
В едно клипче имаше съвет от ъгъл да се почне, по-лесно да забършеш отпечатъка после.
Моят свършва на мястото от което е почнал.

Снощи го извадих да бръмчи в спалнята. Там сме с дървена дограма, та отварях трите крила и вътре да ицвие, 3 крила по 4 повърхности..изморих се да отлепям и залепям Stuck Out Tongue Winking Eye

Кабелите нещо ми се омотаха, как ги съхранявате за да не се оплетат?

Общи условия

Активация на акаунт