На ЮНчето харесва му навън и за разходка, и за сън - Тема 2

• 18 559
  • 796
  •   1
Отговори
# 585
Ние сутринта ходихме до аптеката за вигантол, има го между другото в Медеа. На излизане две циганки ме заговориха и аз забързах крачката. Едната ми вика спри, че имаш проблем. Малее, така щях да я цапардосам. Не съм суеверна, но беше неприятно. Реших да споделя.

# 586
  • WonderLand
Ох много досадно, не обръщай внимание. И мен ме би ме издразнило това.

Ние снощи не спахме добре цялото семейство, баба каза, че бил лош ден и затова. Аз нищо против нямам да кърмя бебчо нощем ако има нужда, ама после не мога да заспя отново Confused

# 587
А главичките на вашите бебчета как са? Нещо нашата започва да се сплесква много, а го въртя постоянно, но той си заспива както е решил в крайна сметка. Страх ме е да не остане сплескана.

# 588
Ние имаме толкова коса, че въобще не мога да преценя дали е сплескана нанякъде или не но тя си спи накъдето си реши, уж я въртя, ама..

# 589
Мале Димитрова_87, колко много ооо коса имате 😍😍😍😍.
Ама не й изглежда въобще сплескана. На моя мишок му изглежда доста сплескана незнам дали да не се консултирам с някой или има време да се оформи, все пак фонтанелата му е доста голяма... Охх нямам думи вече....

# 590
А главичките на вашите бебчета как са? Нещо нашата започва да се сплесква много, а го въртя постоянно, но той си заспива както е решил в крайна сметка. Страх ме е да не остане сплескана.

Спокойно, ще се оправи. Баткото беше много кротък и постоянно лежеше. Отзад главата мъ стана плоска. И аз се шашнах и тичах при педи. Тя ми се изсмя, имало време и ще се оправи. По това личало, че децата са кротки. Е сега вече му е ок и няма и помен от изкривяването.

# 591
И нашата коса стърчи така нагоре Joy

# 592
Момичета, много са ви хубави бебчетата само това исках да кажа 😍

# 593
И нашата коса стърчи така нагоре Joy

мен ме бъзикат че била като ананас, ама това е нова коса и като я реша на никъде не застава (напред, назад, наляво, надясно). Успокоих се, че не сме само ние Simple Smile

# 594
Не сте само вие, както и да я замазвам пак стърчи.

# 595
И моя бебок е с доста коса,обаче не забелязвам да окапва,освен ако не се е скубал сам.Joy

# 596
Леле, че хубави косички имате, ние все още сме с 5 косъма на кръст. Нямам търпение да порасне вече малко.

# 597
Олеее много сладки бебоци! Да са Ви живи и здрави (´ε` )♡

# 598
Nanss супер сте ☺️ И ние нямаме косичка дори имаме и доста крусти. Иии аз нямам търпение да порасне хихи 😊

# 599
Ето го и моя рошльо Simple Smile днес е супер крив и залепен за мен. Незнам дали не му е ден или е от Ротарикса вчера, но ми навя лоши спомени за бебешките години на батко му- направо ни стопяваше лагерите

Общи условия

Активация на акаунт