Обсъждане на имотни обяви, тема 12

• 33 263
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
ами аз бих живяла там, все пак ако всичко, което се обещава, бъде изпълнено, не виждам причина да не го направя. Метрото ти е до входа, а аз много го ползвам. Магазин, ресторант, аптека, басейн, фитнес, вътре хубавичко и новичко. Пералнята е със сушилня, но специална. Транспорти каквито щеш, всички са ти под носа. /включително влак, междуградски автобус, па и самолет/
Wink

# 61
  • София
И моята мечта е да живея на жп линията Joy
Шегувам се, все пак за всеки приоритетите са различни. В почти всички квартали има добри местенца.

# 62
Като бях дете, живеехме до 4-ти клас в нашия град много близо до жп линията. Влаковете изобщо не ми правеха впечатление, дори и да са се чували през дървената дограма.
Миналия месец бяхме на почивка, и стаята ни гледаше към жп линия. За мен беше ужасно шумно, и поисках да ни преместят в друг апартамент. (Отварях нощем прозореца).
Така че вероятно си права, може би ще се чува влак. Но явно с това се свиква, както със самолетите.

# 63
  • София
 Влаковете не дразнят всеки- примерно на мен ми действа шума от тях успокояващо ... може да звучи странно ама е така. Миналата година бях отседнал в Прага до жп линията близо до централната гара и ми беше приятно да чувам заминаващи влакове в просъница .... та и в тия общежития не би ме дразнило и сигурно и други са така. Тия общежития не са за семейства с деца но за сам/ двойка са си добре. Бих ли живял ако бях примерно студент и малко след това- бих и още как (само можех да си мечтая едно време за такова място). Тогава какво й е на инвестицията??? Добро място за общежитие и явно има нужда от такива места в София.

# 64
Не знам защо, но не мога да редактирам предния си пост?

https://m.imot.bg/details/1a156510020897439

Какво мислите за тази обява? Потенциалът за даване под наем- какъв?
П.с. аз проброих има-няма 11 броя удивителни, и нито един брой точки. Сигурно е удивителен имот:-)

# 65
На мен ми се струва перфектно.

# 66
25 квадрата с банята и кухнята- сигурно като се протегнеш, ще стигаш двете стени.

# 67
Не знам. Струва ми се мъничко, но центърът си е център. Силно ми харесва надстройката на гардероба Simple Smile

# 68
  • София
Леглото сигурно е в мазето Simple Smile

# 69
Малко, старо, съмнителен ремонт - струва ми се надценено.

# 70
Района там от доста време не е от най-престижните.

# 71
Нищо му няма на района, идеално е за сам човек учещ/работещ в центъра.

# 72
Стига бе хора, това е една стая! Само за Airbnb става и то след предекориране.

# 73
  • София
Като ще си сам на 15 кв по-добре в общежитие в Студентски наистина, вместо в гетото до гарата...Че там са и значително по-големи стаите.

# 74
Всеки район е идеален за някой, аз казах, че от давна не е престижен. Има хора за които си е екстра в Христо Ботев, това прави ли ги престижен?!

Общи условия

Активация на акаунт