Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обсъждане на имотни обяви, тема 12

 • 27 180
 • 758
 •   1
Отговори
# 15
 • София
 • Мнения: 841
Е предполага се, че сам родител. За семейство е прекалено тясно.

# 16
 • Мнения: 8 064
Аптека и фитнес ще има, за магазин все пак, надявам се и на него. За басейн видях, че е разчистен теренът, така че, чакам. Половината имоти остават за инвеститорите си, така че и те гледат да могат да предложат повече услуги, за да си вардят наемателите.
В София хората без деца основно спят, така че, мисля че ще е добре.

# 17
 • Мнения: X
Половината имоти остават за инвеститорите си, така че и те гледат да могат да предложат повече услуги, за да си вардят наемателите.
Заети ли са от наематели всички помещения на инвеститорите?
(или колко % към момента)
Какъв контингент им са наемателите?

# 18
 • Мнения: 2 657
Супер локация са просто Simple Smile

Що не си довършиш мисълта? Какво й е на локацията?
Ще почина с вас бе хора. Все едно в метрото си прекарвате живота. Тези подобия на жилища се намират на супер мръсен, шумен и грозен булевард. До надлез Надежда, индустриална зона. Трамвая там друса яко земята, почти съм сигурен че ще се усеща в сградата. Контингента на района е под всякаква критика. Вие не сте у ред ве хора...

# 19
 • Мнения: 8 064
Няма да ти давам отчет на кой колко са му квартирантите. Иди виж ако искаш. Разбрах, че теб не те устройва. Но аз избегнах минусите на шума, като избрах високи етажи. Цигани не съм видяла, видяла съм един българин, който купи 9 едновременно. И още няколко с по няколко. Останалите купуват по 1-2. Някои ще живеят там, други са за под наем дългосрочно, има и аирбнб. Свят шарен Simple Smile

# 20
 • Мнения: 2 657
Нависоко шума понякога е още по-силен, защото няма какво да го спира, като дървета и т.н.

# 21
 • Мнения: 21
Майко мила! ВИе сте луди. Как може да си давате парите за тези болкуци. Като цяло всичко е с много завишена цена. Не купувайте сега. По този начин само ще захраните мутрите.
Да вметна само. Тези блокове в Банишора дето според повечето от вас са "супер оферта" Не стават!
 Живея на близо и цял цивот съм била в района. Та..тези блокове стояха на гола конструкция минимум 15години. Сега някои им е сложил една замаска и шпакловка и ви иска огромни суми. Не се подвеждайте. Да, има метро, но има и цигани навсякаде. УЖАС Е!

Просто стиснете зъби и цените ще си се нормализират. Ясно е, че тази лудост не може да продължава още дълго. Но е важно и вие да знаете за какво си давате парите, или се лъжа? А може би просто само на мен ми пук, а за другите е важно да са си купили нещо, пък нека им крадат телевизорите и т.н. през ден.

However, it is up to you after all:)
Good luck!

# 22
 • Мнения: 8 064
Защо ще ми крадат телевизорите, нали има портиер също?
И са конструктивно укрепени, мм е строителен инженер и е спокоен, че ще изкарат следващите 100 години. А ти не си специалист, а само гледаш сеир. Сори, но на него повече му вярвам Simple Smile

# 23
 • Мнения: 2 838
Абе това си е работническо общежитие, но има голяма нужда от такива. Инвеститорската далавера е все една и съща, независимо какво дават под наем, даже тук определено е по-добра от 145000 евро за 70 кв.м. на шпакловка в Кръстова вада, до мола.
В София няма работна ръка, сега вкарват масово индийци. Тъкмо циганите няма да им правят впечатление.

# 24
 • София, Bulgaria
 • Мнения: 2 212
Хората си преценяват, кой, както може. Няма драма, и да не е уцелил правилната сделка, ще го продаде. Все ще се намери някой, за който е точно това, което иска. Това е предимството на големия град... и на многото хора.
Аз да си призная не познавам в детайли всички квартали и ако имам купувач за такъв район, звъня на колеги, които знам, че работят там и те ми разказват кварталните клюки. 
Румка със здраве да ги ползвате и всичко да е наред.
Преди време едни купувачи ме контрираха с оферти от тези сгради ... един вид ..." ето че има и за по-нисък бюджет, не е както ни казваше..." Само, че след като им дадох пълна информация за + и - , се отказаха решиха, че не искат да живеят там. Та, мисълта ми е преди да се вземе решение човек трябва да разполага с възможно най-ясна картинка.

# 25
 • Мнения: 8 064
Съвсем права си. Просто аз съм човек на действията, и съм преценила, за мен си, че е по-добре да купя веднага щом имам пари, а не да търся с години, и да се разпилеят и обезценят парите.
Аз и преди бях писала, че бях много предубедена към тези блокове. ЕПК блок също не исках, а само най-най-доброто. Да, но животът е динамичен, и трябва да се адаптирам.

# 26
 • София
 • Мнения: 11 772
Какво ползване, какви 5лв Joy
Тя го е взела други бедни души да се нанясят в него под наем, а не да живее там.
Мястото е ужасно и според мен. Ама има студенти разни, дето биха го наели.

# 27
 • Мнения: 10 175


Това е от смешките, но си мисля за това как им е дошла идеята за този микс и най-вече за причината да искат тази цена...
Иначе е удобно - докато ползваш тоалетната, можеш едновременно да си правиш чай в каната или да миеш чинии.

# 28
 • Мнения: 21
Защо ще ми крадат телевизорите, нали има портиер също?
И са конструктивно укрепени, мм е строителен инженер и е спокоен, че ще изкарат следващите 100 години. А ти не си специалист, а само гледаш сеир. Сори, но на него повече му вярвам Simple Smile

Аз просто споделям това, което знам. Дали съм или не съм специалист никой тук не знае Simple Smile. И все пак,  ако тръгна да къпувам и търся мнение в разни форуми, бих се радвала хората да ми кажат за какво иде реч.
Иначе, всеки може да си дава парите за каквото сам си прецени.

Иначе, rumka, пожелавам ти успех с новата придобивка и дано случиш на наематели. При всяко положение си е добре и тези сгради да се заселват вместо да продължават да пустеят.


BTW: И аз имам портиер и съседи, но когато ни обраха естествено никой нищо не е видял.

# 29
 • Мнения: 8 064
Навсякъде могат да те оберат или набият. Но не мога да живея винаги в страх. Мм е много чувствителен, да не кажа параноичен, на тема лична информация, или нещо си. Но аз не мога така, това за мен е голяма спънка. В един момент трябва да приемеш рисковете, и да продължиш.
И аз исках топ топ център, но предвид всичко, си промених исканията. Simple Smile не забравяй, че и в двата ни апартамента в тип топ центъра, имаше кражби. В единия откраднаха колелото на комшията- в момента на кражба хванаха крадеца, и комшиите го набиха.
В другия апартамент, онзи открадна косачката за двора. Вижда се ясно на камерата, и всичко се вижда, и лицето му, но полицията нищо не направи.
Говоря ти за топ център, на 20 метра от Витошка.
Тъй че, човек не може само да се притеснявай, трябва и да има възможност да преодолее страха си, ЗАЩОТО иначе ще стои и гледа отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт