Лакове за нокти - 131

• 46 847
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Специални благодарности на Ku4o, печата на Essence е супер Heart

# 316
Краднах си идейката от Пинтерест Grinning
https://www.instagram.com/p/B2pUItyD3PY/?igshid=6ky5ursjw6o4

# 317

Последният ми летен маникюр за тази година!!!
Лака е Flormar Pearly - PL002
.  https://www.instagram.com/p/B2qshwrgllj/?igshid=20oo7vevinc1

# 318
Големи красоти показвате пак! Аз още удържам на тъмната вълна, но скоро ще се потъмня и аз Grinning

Не мога да си изчистя броката от пръстите Blush

# 319
И аз искАх да се докарам есенно, ама немАх желание Joy

Тук е блеснало едно хубаво слънчице, а това мисля ефедин от двата ми телесни лака Joy
Последните маникюри са особено разкошни, няма да споменавам поименно, знаете си Kissing Heart

# 320
Пак да попитам, някой може ли да даде инфо за тия лепенки, които ползвате-от къде ги взимате и как ги слагате, трайни ли са, как се махат?
Гледала съм в ютюб, но ...нищо не ми се получава, за това си мисля, че вие като опитни вече, можете по-добре да обясните, а може и да има нещо, което да е ясно за вас(за това и да не се споменава в клипчетата), а за мен да е 'тайна' още😁

# 321
За кои лепенки говорим? Има водни стикери, има и обикновени стикери. Обикновените се лепят просто на ноктите, а водните се потапят първо във вода за 10-20 секунди и после с приплъзване се отделят от картончето. Задължително е първо да се махне горното найлонче, иначе не става. Аз ги намествам с пинсета. И двата вида се минават задължително с топ лак отгоре. Махат се с обикновен лакочистител.
Моите ги поръчвам от Алиекспрес, но има и български сайтове. Там обаче цените са доста по-високи, а и аз лично нямам опит с тях.

# 322
Водни стикери, или ваденки, поръчвам от ФБ страница. Да, цената е по - висока, но нямам нерви да чакам от Алиекспрес месец - два. Веднъж поръчах от там и честно казано изчака ми се чакалото и даже бях забравила какво съм поръчала Grinning

# 323
Сърдечно благодаря, за водните питах.

# 324
Веднъж поръчах от там и честно казано изчака ми се чакалото и даже бях забравила какво съм поръчала Grinning

Точно това на мен ми е най-забавно - елементът на изненадата Joy Е, да, сегашните есенни ги поръчах през юли, ама...

# 325
Момичета, Продиджи гел топа на ГР само на слънчева светлина ли съхне? На изкуствена става ли да се лакирам и да изсъхне за нормално време? Спряммо бъзосъхнещия каква е разликата?

# 326
Момичета, Продиджи гел топа на ГР само на слънчева светлина ли съхне? На изкуствена става ли да се лакирам и да изсъхне за нормално време? Спряммо бъзосъхнещия каква е разликата?

Идеално си съхна и на изкуствена. Лакирам се по нощите и до десет минути макс след втория слой от него съм легнала Stuck Out Tongue Слагам по два слоя, защото обичам по - изразения гел ефект Stuck Out Tongue До сега не съм имала поражения на сутринта. Съхне страхотно и дано не го развалят Blush

# 327
  • Germany
Момичета, със срам признавам, че за пръв път от 8 години насам изпуснах 3-4 теми и за това време нямам почти никакви снимки на ноктите си. Записвам се набързо с няколко от последните маникюри. Днес свалих гел лака и се завръщам най-накрая. 🤗

# 328
Chrissie, липсваха ми твоите прекрасни нокти! 🤗

И да ви се оплача 😒 Тази дни ми се приноси червено, реших да сложа Аферата на Опи. Отварям я и гледам сгъстена и на прага на развалянето. Дорева ми се. Поразредих я де, но ще търся нова.

# 329
И на мен ми липсваше! Даже ще ти открадна втория дизайн на следващото лакиране Grinning

Общи условия

Активация на акаунт