Лакове за нокти - 131

• 46 842
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Криси, точно тези дни се бях сетила, че отдавна не сме те виждали, а винаги е удоволствие Simple Smile. Добре дошла обратно!

# 331
Chrissie, страхотни маникюри, а формата и дължина Heart Heart Eyes

Вчера си наумих, че ми се носи черно бяло с дантела ♥ Ами, стана, но нямаше такива саботажи, значи....Първо закачих току - що лакираният палец два пъти, после дантелата не се залепи до края на нокътя, а сутринта даже се пробва да се отлепи върха на средния Scream Спасих го с още топ лак и дано издържи. Няма вариант да не си харесам много маникюра и да не се прецака за норматив....А, това, което и е по - посредствено, не мърда изобщо...

# 332
Ариа, ти като аз със Ринга, и на мен ми се дорева като видях на какво ми направи ноктите. И те си остаряват, колкото и да не ни се иска да ги пуснем.... Simple Smile

# 333
  • София
Перфект 522, скейла на Мис Спорти, всичко матирано Blush

# 334
Откакто удари студения фронт ми е ужасно есенно и си мисля все за оранжеви и тъмнозелени/изумрудени нокти и все не откривам точния цвят... И после изскачат Еси с есенна колекция и все едно са ми чели мислите
Скрит текст:

Зеленият и ръждивият изглеждат страхотно (ако трябва да съм честна и драматична са всичко от което сърцето ми се нуждае), и от два дни се запътвам да им търся dupes обаче все изниква нещо, пък и като знам, че опразниха рафтовете с лакове в бургаския елитис, нямам идея откъде да почна Frowning1

# 335
На фона на вашите красоти ме е направо срам да се покажа, но това са ми първите лакове, купени, от вдъхновението, което получих от темата😁(имам още много, да не си помислите нещо лошо;)).
Обичам да си махам гел лака сама, като просто го отлепям с пилата, знам, знам...наранявам много нокътната плочка, но...не съм намерила(за сега) друг начин, по който да го правя вкъщи, вместо да ходя на маникюрист(да си запазя час, че да отида...мнооого време за нищо особено).

# 336
  • В полите на Пирин планина
Един от новите металически Катриси:

# 337
Госпо'йци и госпожи, да се сещате за лак в цвят "горчица"? Ама да не е от порядъка на 20-30 лв, защото не съм убедена, че ще се възприема. Приемам всякакви идеи Grinning Благодаря Grinning

# 338
Госпо'йци и госпожи, да се сещате за лак в цвят "горчица"? Ама да не е от порядъка на 20-30 лв, защото не съм убедена, че ще се възприема. Приемам всякакви идеи Grinning Благодаря Grinning
В едно   от Лилитата имаше мнооого подобни цветове до касата, на разпродажба.

# 339
Thinking Кой град това? Предполагам София, аз съм в Стара Загора. Дали си спомняш каква марка са били?

# 340
Thinking Кой град това? Предполагам София, аз съм в Стара Загора. Дали си спомняш каква марка са били?
Варна. Не съм сигурна, мисля, че бяха голдън роуз и флормар.Но, виждала сэм такива и в Елитис-като цветове.

# 341
  • София
Мога да ти подаря един, защото аз със сигурност не се възприемам с него, трябва да престана да си правя експерименти.

# 342
  • на последния етаж
Аз също мога ти подаря един, който купих и ползвах веднъж, но не мога да се възприема с подобен цвят.

# 343
За гел-лака има белещи се бази, които се отлепват и щадят нокътната плочка.
Бел имат едно  жълто, което може да мине за горчица. Но повечко пластове му трябват.

# 344
Лита, Пепе, бихте ли ми метали по една снимка на ЛС? Много ви благодаря! Heart

Общи условия

Активация на акаунт