Лакове за нокти - 131

• 46 835
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Не мина без проблеми, де. Тези прозрачните печати не хващат добре, ако не ги подготвиш предварително, та гледах клипчета в Youtube. Първо го мих със сапун, после го суших, след това го пилнах малко с пилата, след това го чистих с лакочистел, металната пластина и нея чистих и накрая взе, че стана.
Но пък след пилването на печата, той се замъгли, та не е напълно прозрачен вече и малко трудно виждам през него.
Какъв е смисълът да е прозрачен, като за да работи, трябва да го изпилиш малко? Странно.
Аз  само го измивам с сапун и вода  или го минавам с тиксо . С пилата си изхабих един печат и от тогава не пиля .

# 391
linyto, да, първо с това започнах, но нямаше промяна и накрая хванах пилата. Може би са прекалено.. лигави, и искат доста миене. Взех си печата на Essence по съвет на съфорумка, доволна съм!

# 392
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2275471792738613/2 … ype=3&theater

Лака е Lovie 51, броката Golden Rose Jolly Jewels 106, а декорацията е ваденка.

# 393
  • на последния етаж
Днес есенно с Catrice 47 Don’t Judge A Nail By Its Color:

# 394
  • русе
Здравейте на всички Blush Минах на бързо през Лили и естествено не излязох без нищо.Някой ползвал ли е тези лакове на LLUMS,продавачката ги похвали,че били с нова опаковка и четката била по-хубава.Като се прибрах установих,че лака е уникално гъст и изобщо не може да се нанесе.Според вас дали ще става за ползване ако му сложа малко лакочистител,защото нямам разредител за лакове?

# 395
Ще го развалиш с лакочистител, все пак действието му е да разпадне формулата на лака. По-добре изчакай и си вземи разредител.

# 396
Не знам за Лумс, ама Перфектът е много хубав. Може ли номерчето?

# 397
Здравейте на всички Blush Минах на бързо през Лили и естествено не излязох без нищо.Някой ползвал ли е тези лакове на LLUMS,продавачката ги похвали,че били с нова опаковка и четката била по-хубава.Като се прибрах установих,че лака е уникално гъст и изобщо не може да се нанесе.Според вас дали ще става за ползване ако му сложа малко лакочистител,защото нямам разредител за лакове?

Преди два - три месеца си купих червен лак на LLUMS. Тогава си бяха в старата опаковка. Цветът е страхотен, малко по - гъстичък е, но се нанася лесно и е много покривен. Единствено нещо от към трайност не бях доволна. Не съм го ползвала отдавна и тези дни ще го преслушам.

# 398
# 399
Нещо скромно.Единствения минус е,че.го правих в 22ч.

# 400
# 401

Zoya Dream е като нощно небе Heart. Загубила съм тренинг с рисуването и нямах време да го коригирам.

# 402
Първоначалната ми идея беше да е с рози, ноооо стикерите ми с рози буквално се разграждаха във водата. Случвало ли ви се е? Много ме хвана яд..

# 403
Пууу, взе ми думите от устата Innocent
Агентче, в моят свят всяка чанта и обувка с различен от черен цвят е винаги крайно необходима, желана и много добре дошла. Действай, скъпа! Blue Heart
Големи сте подстрекателки, знаете ли Grinning
Скрит текст:
Ето я... платих, до няколко дни ще е при мен!

# 404
Повече от месец ноктите ми са в ужасно състояние и ги режа и пиля до дъно и само със заздравител .По принцип на моите нокти не ми харесва да си слагам лак когато са много къси.Днес пробвах с няколко цвята ,но не се харесах ,единствено с този изглеждаха по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт