Лакове за нокти - 131

• 46 827
  • 754
  •   1
Отговори
# 360

Catalano, страхотно се е получило ♥ Онзи ден мислех да пробвам тази идея, но с червено, но ме домързя Stuck Out Tongue Определено следващия ми маникюр ще е преливка ♥

# 361
Реших да се намажа върху гел лака, който ще махам така или иначе. Ама много лъскаво туййй.. Grinning

# 362
Напоследък комбинацията с цветовете не ми върви.А този приятел трябваше да има гъба,но ноктите са ми къси .

# 363
  • на последния етаж
Днес 01C Catrice Dark Denim Blue:

# 364
Catalano, прекрасна красота!!! Браво! Има ли някаква по- специфична техника при нанасянето, за да се постигне този преливащ ефект?
Първоначално не бях сигурна твоите ръце ли са това-свикнала съм да те виждам само в тъмни краски.

Откакто удари студения фронт ми е ужасно есенно и си мисля все за оранжеви и тъмнозелени/изумрудени нокти и все не откривам точния цвят... И после изскачат Еси с есенна колекция и все едно са ми чели мислите
[spoil
[/spoiler]

Отдавна не ми е харесвало нищо от новите колекции на различните брандове. Но тази на Еси ме прободе директно в сърцето!!!

# 365
  • Reasonford Manor
So selfish, благодаря ти, нищо по-специфично не правя,  не съм иноватор, само проклет перфекционист и мисля, че точно преливката не се получи добре. Случайно ми се получават нещата понякога. В ютюб е пълно с акъл и е много заразно Simple Smile

georgieva88, благодаря! Hug От червено ме е страх, защото ще стане голямо мазало при чистенето.

# 366
Лита, страхотно ти стои.
С тази колекция, Еси са събрали всичките ми анти цветове 😸

# 367
  • на последния етаж
Благодаря, Lemy! Flowers Hibiscus
Много харесвам този цвят. Heart Eyes

# 368
Благодаря, Lemy! Flowers Hibiscus
Много харесвам този цвят. Heart Eyes
Oх, и аз... сега се чудя на чанта с такъв цвят Simple Smile))

# 369
# 370
  • на последния етаж
Не се чуди, Агентче! Wink

# 371
  • София
Пууу, взе ми думите от устата Innocent

# 372
Агентче, в моят свят всяка чанта и обувка с различен от черен цвят е винаги крайно необходима, желана и много добре дошла. Действай, скъпа! Blue Heart

# 373
# 374
Бубе, страхотен есенен маникюр ♥
Аз съм още с червеното Stuck Out Tongue Ще видим до кога, но днес ФБ ми напомни за един мой омбре маникюр, който се чудя дали ще стане добре на късите ми ноктета Stuck Out Tongue Омазването ще е пълно, но съм си взела от течният латекс, който слагат около кожите и дано помогне Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт