Лакове за нокти - 131

• 46 821
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Георгиева, Каталано, Кристъл, жестоки! 💕

# 436
  • София
GR rich color 59 и върху него
Essence shine last & go 32

# 437
Много исках това лято да обърна повече внимание на любимите ми неончета, но уви, чак сега ми остана малко време. Та, в края на лятото(то си е жива есен де)успях да сложа поне един, най-яркият който имам, винаги ми е носел голямо настроение и заряд. За съжаление, рядко го слагам, по разбираеми причини.Bowtie
Как се снима неон, трудно Weary

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 18:49 от Lemy

# 438
Добре бе, мама му стара, като кажа "същата форма, но по къси, защо трябва да ме изпилят квадратна!?!? Затова мразя маникюристки!

PS Очевидно ми е проличало на физиономията отдалече колко съм вбесена, защото шефката на салона дотича, избута девойката, която ме правеше и ме довърши тя, колко да позакърпи издънката... и пита се в задачата защо ми трябваше това, но нали тръгвам на мини ваканция, та да не мисля и нокти и педикюр. Сама съм си виновна!

PS Поне ми дойде синята чанта, много е сладка и 1 идея по-малка, отколкото би ми се искало. Но аз, точно като Бранислав Нушич и природата, не търпя и запълвам всяко празно пространство и чанта, та проблемът е в мен, не в чантата!

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 15:13 от Agent Provocateur

# 439
  • София
Гадно, Агентче. То като с фризьорите - искам само връхчетата, те отрежат няколко сантиметра Disappointed
От мен Перфект S80

# 440
  • русе
Момичета излязох с идеята да търся пясъчните лакове на Перфект,но в кварталната парфюмерия ми казаха,че вече не ги произвеждали.Купих този защото мн ми заприлича на пясъчните реших че това S значи именно sand.Някой има ли представа как стоят нещата?

# 441
S са и те, но задължително трябва да пише отпред Perfect Sand.

# 442
Момичета излязох с идеята да търся пясъчните лакове на Перфект,но в кварталната парфюмерия ми казаха,че вече не ги произвеждали.Купих този защото мн ми заприлича на пясъчните реших че това S значи именно sand.Някой има ли представа как стоят нещата?

Май няма общо S преди номера с това дали е пясък лакът или не. На Перфект има доста с това S и не са пясъци, даже са брокати. Пясъчните май им отмина модата като на напукващите се и са останали само вече зарадени и непродадени по малките магазинчета. Отдавна не съм виждала такива в по - големите магазини за козметика. А, този специално е мноооого мой любимец ♥ С два слоя топ лак заспива, а колко е сигнален ♥

# 443
Според мен нещо са оплескали с етикетите си, защото аз имам 2 броката с S отпред, които са пясъци и други два с S, които са просто брокат Sweat Smile

# 444
S в случаят не се отнася само за Sand. Имам много S-ки, които са си нормални лакове, не са пясъчни.

# 445
Просто неуловим Heart Eyes но много ми хареса - плътен и покривен Blush

# 446

Малко чийтвам, защото това е вчерашния гел лак, който много харесвам като цвят, и който имам във обикновена формула, но който не ми хареса как го сложиха върху съсипаните ми от маникюристката нокти. Тази сутрин си го покрих с ОПИ Екстраваганца, но няма светлина за снимане...

# 447
Добър вечер ,искав лакове picture polish     от къде ги поръчвате?И каква е цената на доставката???Blush

# 448
Агент, азиатка ли беше маникюристката?
Че по всички филми и риалита, педикюристките са все азиатки.

# 449
  • Берлин
Не знам при Агент как е,но при мен 90% са азиатки. И...бачкат на конвейер направо. Следващия,моля. Почти не говорят немски. Хигиената е спорна, талантите им също. Ако си бях в Бг, не бих си правила маникюра сама. И в София,и в Пловдив имах страхотни маникюристки, фризьори и козметици. Всъщност в негативния ми списък тук са ми две неща - родителите ми не са тук и липсата на качествени услуги.
Сори за спама. Нямам какво да покажа. До дъно и с 3 счупени и залепени със секундно лепило нокътя...

Общи условия

Активация на акаунт