Лакове за нокти - 131

• 46 818
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Не знам дали съществува такова нещо, но сред обикновените лакове знаете  ли за такива, които миришат по-ненатрапчиво, съхнат по бързичко и са що годе издръжливи? Ще сме с бебенце и не искам да ставам дразнител с много натрапчиви миризми (то и аз не мога да ги търпя хич) , а все пак не е гел лак да не се усеща. Няма значение цената. Благодаря!

# 451
Агент, азиатка ли беше маникюристката?
Че по всички филми и риалита, педикюристките са все азиатки.
Разбира се! И английският и беше на ниво нула, а аз пишех имейли с лявата ръка на телефона и не внимавах в картинката!

# 452
Странно как са окупирали целият бранш тези азиатки.
lovingsun, копирам ти инфото от първа страница със списъка на марките, които нямат вредни съставки, като 8 free са най изчистените, избери си нещо:

Скрит текст:
8-Free (Formaldehyde, Toluene, DBP, Formaldehyde resin, Camphor, Xylene, Ethyl tosylamide и Triphenyl phosphate)
SNB professional

5-Free (Formaldehyde, Dibutyl Phthalate (DBP) and Toluene, they are also free of Formaldehyde Resin and Camphor)
Zoya
Jessica
Faby
Catrice
Nubar
Deborah Lippman
Acquarelle (Water based)
Piggy Polish (Water based)
Chanel
Estee Lauder
Julep
LCN

4-Free (Formaldehyde, Dibutyl Phthalate, Toluene and Formaldehyde Resin)
Orly
RBL (Rescue Beauty Lounge)
SpaRitual
Color Club
Julep
MAC

3-Free (Formaldehyde, Dibutyl Phthalate (DBP) and Toluene)
a-England
BB Couture
Essie
Jordana
Manglaze
Milani
Wet N Wild
NK Nail Enamel
Sinful Colors
Pure Ice
FingerPaints
Spoiled (CVS brand by WnW)
Sation
OPI
China Glaze
Butter London
Sally Hansen
Lurdana
Picture Polish
Cult Nails **also camphor free

# 453
От снощи в черевно конфетено ♥ На живо естествено е по - красиво ♥

# 454
Здравейте, момичета. Последните страници ми напълниха душичката! Аз надянах тъмното най- накрая. Исках да го оставя чисто ама нямах желание Grinning Хич не ми идват идеи за есенен маникюр- покрай първокласничката вкъщи нещо ми бяга музата. Освен да си направя маникюр на ченгелчета...

# 455
Момичета, някоя от вас ползвала ли заздравител за нокти на Есенс - Extra strong пише на него? Ако някой го е ползвал, ще се радвам да сподели мнение.

# 456
Момичета, някоя от вас ползвала ли заздравител за нокти на Есенс - Extra strong пише на него? Ако някой го е ползвал, ще се радвам да сподели мнение.
Аз съм ползвала този

Не знам дали е същия Rolling Eyes
Иначе бях доста доволна от него, но и много бързо ми се сгъсти..

# 457

Вече есен е дошла. Без топ не е нищо особено. Но след това грейва в цялата си прелест. Нанасяне, консистенция, перфектни. Знаете си Heart
Леми, скоро се бях докарала с неон. Е, не ми отива и туй то.

# 458
Вълничке, но пък този много ти отива. Simple Smile

# 459
И аз като bl00dflowerz съм ползвала ultra strong - добър е, забелязва се ефект, но наистона се сгъстява доста бързо.

# 460
Аз също съ ползвала  ultra strong преди години и бях много доволна. Имаше страхотен ефект. Тогава беше в изцябо алуминиево шишенце. После го смениха на прозрачно с алуминиев етикет и явно и съдържанието смениха, тъй като беше тотална щета. Никакъв ефект не видях и го зарязах.

# 461
Нещо ми стана 😁😁😁Пак френски.

Със светкавица

# 462
Благодаря ви, момичета, точно ultra strong е. Мисля да го пробвам. Между другото ползвам топ лак на Есенс за блясък, от който съм много доволна, защото съхне много бързо, но и той се сгъсти много за кратко време.

# 463
  • София
Elunaria,нали ти наскоро си взе печат на Есенс.От къде се сдоби с него?

# 464
Elunaria,нали ти наскоро си взе печат на Есенс.От къде се сдоби с него?

От Pink Panda. Обаче виждам, че в момента не е наличен.
Нещо не мога да дам работещ линк, но при търсене в Google images, излиза.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 16:53 от Elunaria

Общи условия

Активация на акаунт