Лакове за нокти - 131

• 46 816
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
И аз от там взех моя- често зареждат, така че сигурно скоро пак ще има Simple Smile

# 466

Лак: opi hawaii ya , декорация: ваденка
Цял ден вали и ми е едно есенно, мрачно, носталгично за лятото и докато моята малка бонбонка спи, се лакирах. Simple Smile
Е, не успя да ми повдигне настроението тъмният цвят, но поне ме радва, като се видя лакирана. Simple Smile
Снощи се лакирах с един лак на есенс гел  и се беше сгъстил, не изсъхна и го изтрих. Sad Днес липсата на късмет продължи, като тъкмо привършвах с маникюра - стикера, който сложих, се развали, почти изчезна, нанасяйки топ лака. За първи път ми се случва и не разбрах къде е проблема, ако някой се сеща, може да сподели. Simple Smile Та сложих 2ри стикер върху първият. 😄

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 17:06 от Анонимен

# 467
Kate444, при мен това разваляне се получава, когато топ лакът е по - гъст. Такъв ми размазва ваденкиите жестоко. Имам един редичък, почти вода,  на Ейвън и с него нямам проблем. То, той само за това става иначе е гола вода Stuck Out Tongue

# 468
Едно аматьорско червено от мен за запис.

# 469
georgieva88 Ползвам го за 2ри път. Предният път нямаше проблеми и пак бях със стикери. 🤔

# 470
Има такива стикери просто. Аз скоро имах случай с едни цели ваденки, които буквално се разпаднаха само от докосването на четката на топ лака.

# 471
  • София, Лагера
Момичета, а как махате стикерите? С лакочистител става ли? Той би следвало да изчисти лака, а самата ваденка как отлепвате?

# 472
Kate444, явно е от ваденките тогава. Права е Арабеск, има едни тънки, тънки, още докато ги махна от картончето и се слепват и приключвам с тях.

Момичета, а как махате стикерите? С лакочистител става ли? Той би следвало да изчисти лака, а самата ваденка как отлепвате?

С най - обикновен лакочистител махам и самозалепващите се стикери и водните ваденки. Последните се разтварят заедно с лака и си падат без проблем. Самозалепващите ги търкам повечко или с нокът отчепквам и падат. Тях обаче съм ползвала само два - три пъти. Ваденките са много по хубави и не личи, че са такива Stuck Out Tongue Все едно е рисувано на нокътя.

# 473
  • София
Особен цвят. Студено сиво, което на моменти сякаш леко синее ( на снимките не се хваща ). На дневна светлина е като току що излят мокър бетон Satisfied

# 474
Благодаря, момичета! Явно е от ваденките,тънички са доста. 🤗
Franie Страхотни са! 😍
Ноеми Ваденките ги махам с лакочистител. Simple Smile

# 475
Особен цвят. Студено сиво, което на моменти сякаш леко синее ( на снимките не се хваща ). На дневна светлина е като току що излят мокър бетон Satisfied

Имам същия и ми е прекрасен,отива ми много на моите ръчички Joy защото оз съм жена тип зима Smile

# 476
  • Варна
Октомврийският gem на A-England:

# 477
Какви красиви зимни цветове 😆

# 478
  • Бургас
И на мен ми харесват.

# 479
Новата колекция на Cirque Colors- излиза на 9-ти октомври Yellow Heart

Искам поне 5 Money

Общи условия