Лакове за нокти - 131

• 46 376
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Според мен, освен издръжливост, ако има нужда заради повод или пътуване... други плюсове не виждам. Ако нямаш добра маникюристка, шансът да ти повредят ноктите е голям, моите са тънки по принцип, та бързо се случва при мен. Другото е, че ходиш с израстнали нокти поне 10 дни, да не говорим, че лично аз, умирам от скука 2-3 седмици с един и същ маникюр.
Всеки сам си решава, разбира се, аз само споделям моят опит.

# 736
И на мен много би ми омръзвало с един лак за две или повече седмици, това може би би ми било основен недостатък. Това което забелязвам е, че израстването май става модерно, както е при боядисаните коси. Толкова жени с гел виждам с мноооого израснали нокти, вече не ми прави такова впечатление.

# 737
  • София
На мен ми прави точно толкова впечатление, колкото някой с мръсни обувки. Понеже никога не съм слагала гел, няма ли вариант да се прелакираш отгоре с обикновен лак и да си дочакаш часът за маникюр?

# 738
  • София
Здравейте дами, съжалявам, че нахлувам в темичката, но ми трябва съдействие от хора, познаващи много лакове. Аз не съм от тях, лакирам се в неутрални цветове и червено.

Та, на въпроса, надявам се да можете да ми помогнете. Искам такъв цвят лак. Този мисля, че не се продава, а и не ми е фаворит като марка (ОПИ-тата ми се лющят, странно, знам)

Искам да е розово, но тънко и ненаситено и да отива леко към пепел от рози. Абе, като на снимката, да не е от онези наситените, които нямат никаква прозрачност.
Много ще ви бъда благодарна, ако ме насочите bouquet

Това е O.P.I sugar cookie pink за протокола. Simple Smile

# 739
Това е желе, хващаш някакво такова розово и го разреждаш с безцветен или топ лак до желаната гъстота.

# 740
  • София
Не разбирам, извинявай. Какво ще рече желе в контекста на лаковете?
Другото е идея, благодаря Simple Smile

Иначе лакът на снимката не е разреден, такъв си е. И аз предпочитам такъв готов, ама дано намеря.

# 741
Най-накрая отгледах някакви мижави нокти и първия лак, който исках да сложа беше моята любима злодейка ❤ Церсей Ланистър. Прекрасен е, блести и привлича дори собствения ми поглед постоянно. Абе любов!

# 742
Желетата са с по-рядка и прозрачна консистенция, това означава.

# 743
  • София
Благодаря, мислех, че нещо много специално Blush

Ариа, много ти е хубав лакът. Има и друг цвят блещулки от червените и го прави по- интересен. Хем го казвам като човек, който не обича брокатени по принцип.

Радвам се, че все още има тема, в която се обсъждат обикновени лакове. На мен не ми стиска за гел и подобни. Че и без това нпктите ми не са много силни.

# 744
Днес си получих новите плочки и печат. Във възторг съм, че най-после хванах цаката как работят силиконовите печати, така че да излиза картинката:

ГР ice color 189 + матиращ топ
Скрит текст:

И без да е матиран:

# 745
  • Берлин
Много ти се радвам. Аз нямам нито един успешен печат. Изгледах сто клипа как става, не става нищо. Изхвърлих и шаблоните,и печатите

# 746
Аз имам 8 🤣
Оказа се, че проблемът е бил в мен
 Дори най-китайските работят.. ама аз натисках. И като не излизаше картинката, натисках още по-силно. А то не е трябвало изобщо да се натиска. Само наай-най лекото докосване, сякаш пипаш печка, за да видиш дали е гореща 😁
Не знам как да кача клипче, нито дали ще успея да хвана добре какво имам предвид.

# 747
Браво, Лучия! И аз не ги схванах печатите. А зеления ти е топ! Утре ще го диря.

Кечър, погледни Голден роуз серията Айс шик, убедена съм, че имат това, което търсиш. Отдавна не съм ги заглеждала и говоря по спомен малко, но утре ще мина през Елитис и ако не забравя ще щракна това онова.

# 748
  • София
Мерси! Blush
Сега ще ги разгледам и аз.

Печатите едно време на Конад (май така се казваха) бяха много модерни. И аз не се оправих с тях. Ама трябваше с плътен лак, пък аз нямах. Нещо такова.

# 749
Аз не се справях с печатите докато не прочетох в темата за печати, че има фолио на тях което се маха Joy Дори с китайски пластмасови ми се получава, останалото съм налучкала явно. Но нещо ме мързи напоследък и действам без печати... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт