Лакове за нокти - 131

• 46 369
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Макар и есенно, нещо снощи ме осени розова идея Grinning Декорацията е 3Д ваденка. Много са красиви тези ваденки, но ми идват големи за моите нокти, та където мога режа на две.

# 721
  • на последния етаж
Подарявам жълто-горчицовия лак на Perfect 177, ако някой го иска. Simple Smile

# 722
Kate444 този син оттенък откъде идва?
От светлината. Снимах ги вечерта и всячески и се мъчих да го избегна, но не успях. За това поясних, че е чисто черен, да не подведа някой. ☺️

# 723
Ноеми, чудесно и прегледно се е получило!

Един до друг, снимани на една и съща светлина.

http://www.peachypolish.com/cnd-vinylux-summer-2016-flirtation-collection/

Broken Heart Снимките са умопомрачаващи, дори не искам да знам какви са тия конци Joy
Все пак ще ти кажа Grinning Изкуствените паяжини за Хелоуин, с които е опасана терасата и които онзиденшната буря разбута. Mерси за милия комплимент, но просто търся нещo да ми скрие дланта, че имам рана от порязано в момента, a ме домързя да сваля саксия и да снимам цъфнало мушкато за пореден път Grinning

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 16:43 от Agent Provocateur

# 724
Адисън, разкошни са ти розите, аз дори ги помислих за ваденки! Kissing Heart
Бенчита, а с кой лак се постига този маникюр за булка? Heart
Георгиева, аз много обичам такива цветове (и комбинации на розово с лилаво, синьо)- кой е лака?
Агент, готини паяжини Grinning
Аз заострих малко ноктите, на безименния пръст не си личи на снимките и ноктите на показалците нащракани изглеждат по-къси от реалността, но не ми се снима повече. Grinning Вдъхнових се от червените нокти комбинирани  с Есенс 44 и извадих стар Голдън Роуз Париж 61 (на един пласт си е перлено желе, на два покрива прилично)  и Флормар Пърли Rich Life PL451. Последният е някакво перлено бежавеещо което на моите нокти стои съвсем златисто. Перфектните точки ги размазах с топ лака Joy

# 725
Dolce miele, розовкото е на Голдън Роуз Рич Колор № 69. Много приятно розово с лек сребрист шимър е, който не се вижда от снимката.

# 726
dolce miele, честно казано не знам.. една булка беше споделила маникюра си и мноого ми хареса. По-скоро е преливащо бяло в розово. 😊

# 727
  • София
Аз не мога да взема решение дали да махам гела и да мина на обикновен. Ту го махам, ту пак се връщам към гела.
С удоволствие обаче надничам в темата и следя красотите. Heart Eyes

# 728
Махай го, ще останеш без нокти. Миналото лято си правих гел 5-6 пъти и положението беше трагично - издрани, изтънели, много чувствителни нокти.

# 729
  • Варна
Ох, и аз в кюпа с мързеливия Shellac от август насам. Всеки път си казвам за последно и само подновявам... Засега нямам поражения, даже ми порастнаха повече от моята си обичайна дължина. Влюбих се в Isabella и Chateau от Monarchy колекцията на ILNP, но дори не съм посегнала да поръчам. Някаква апатия ме е обхванала.

# 730
  • София
Agent....   Oткъде си купила розовия лак?

# 731
  • София

На черната ваденка трябва се личи пеперуда,но явно е за по-дълги нокти.

# 732
Не смея да се "гелирам", никога досега не съм. Колежка опита два пъти при различни маникюристки и резултата беше катастрофален - увредена нокътна плочка. Ама много и трайно. Други колежки и клиентки пък друго казват. И аз не знам. Имам хубава, здрава плочка с прилична здравина. Струва ли си. Имам клиентки, ще ме направят кукла, ама после, после ме тревожи.

# 733
  • Берлин
Откакто излезе ши лакът до март 2015-та не съм го махала. Ако имах читава маникюристка тук, не бих се замислила за секунда. Имах проблем след ноктопластика заради некадърна маникюристка тук. Вярно,повече от 6 м.се възстановявах. И пак-ако има кой да ми прави гела красиво и качествено,не бих го сменила. Сега правя гел на всяко ходене в Бг, за жалост няма как да го поддържам тук и минавам на обикновен лак.

# 734
  • София
Ноктите ми за сега са безумно здрави и с дължина с която никога не съм ги виждала. Обаче... Дразни ме израстването. Добрите маникюристки са трудни с часовете. Почнах да ходя при една и като ме направи си записвам час за следващия път, обикновено на две седмици. Сега ми е дала за след месец, тогава беше първия възможен.

Освен това всякакви "щети" не мога да ги коригирам сама и ходя много зле докато ми дойде часа.

И така.... Чудя се какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт