Лакове за нокти - 131

• 46 400
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • на последния етаж
Благодаря ви, мили момичета! Two Hearts Може би просто не мога да се възприема. Rolling Eyes

# 706
И на мен ми харесва! Коледна класическа комбинация за мен Heart
Харесва ми и златното от поста преди теб Blush

# 707
Момичета, догодина съм булка и от сега съм си харесала маникюра.. проблема е, че май не мога да си го няправя 😂.. прилагам снимка и моля за идеи.. как да я направя тази роза.. има ли подобни ваденки? Помагайте..

# 708
Бенчита Много е нежен!

# 709
Бенчита Много е нежен!

Благодаря! Изглежда много лесно, но вчера се пробвах и се омазах до ушите 😆 Благодаря за картинката, няма да се откажа докато не се получи 😆🤗

# 710
В дните преди сватбата предполагам ще ти е доста натоварено, защо не се довериш на някоя маникюристка.

# 711
В дните преди сватбата предполагам ще ти е доста натоварено, защо не се довериш на някоя маникюристка.
Даа, много си права. Най-вероятно така ще направя. Истината е, че много ме успокоява като се лакирам 😆 и мислех да пробвам.

# 712
  • София
Бенчита, честито. Всичко да ти мине без проблеми Simple Smile
Нашата сватба беше малка, и я организирахме за няма и месец. Въпреки това не ми останаха сили да се лакирам. Колкото повече наближаваше датата, толкова по-напрегната бях. Simple Smile А и кумовете ни решиха че ще се развеждат 1 седмица преди сватбата ни....

# 713
Милена, наистина ли!?
Днес съм с твой лак Simple Smile

Бенчита, и от мен глас да си спестиш и това задължение преди събитието!

# 714
Бенчита, на нашата сватба аз си бях и булка и сватбен агент, наистина си спести това занимание. Времето в което бях на маникюр преди сватбата ми бяха единствените два часа почивка. Маникюрът ми беше сутринта, следобеда отидох в ресторанта да си разпъвам хартиените топки за украсата на тавана на залата Joy
А ръцете на булката са важен акцент, ние имаме сигурно 5 различни кадъра. Особено ако имаш добра маникюристка си подари това удоволствие Heart

# 715
  • Prismatica Aerie
Broken Heart Снимките са умопомрачаващи, дори не искам да знам какви са тия конци Joy

# 716
Благодаря ви, момичета. Предвид факта, че от сега се вълнувам, съветите ви изглеждат наистина адекватни. Плюс това никога не съм била на маникюр 😆 добър повод да се поглезя. Благодаря още веднъж! 🤗

# 717
Бенчита, момичетата са прави, най добре на маникюр Simple Smile
От мен чисто черен маникюр, от години не съм ползвала, преди ми беше любим..😁 Не ми се занимаваше с украси и го оставих така 🙂

# 718
Бенчита, честито и от мен!

Не много успешен опит за рози, следващият път ще ги наптавя по-големи. Черен мат лак на Rimmel, който случайно открих в дрогерията до нас. Има силна, неприятна миризма, представям си колко е вреден. Neutral Face

# 719
  • София
Kate444 този син оттенък откъде идва?

Общи условия

Активация на акаунт