Лакове за нокти - 131

• 46 421
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Agent Provocateur, ще прпбвам пак. Благодаря за видеото!  bouquet

# 151
Пак червено, но този път кърваво ♥ Най - после намерих идеалното за мен червено. Лакът е на ГР Айс Шик № 41

# 152
Тук все още е лято, ще ме прощавате Sunglasses
Малко пипната снимка, за да се види че лакът е по-скоро розово-червен:

Оригинална снимка:
Скрит текст:

# 153
  • на последния етаж
Днес Essence 52 amazed by you:

# 154
Cirque colors La vie en rose термо лак.
Студено

Топло

Междинен ефект трудно уловен. Лака е много реактивен.

Педикюр
Скрит текст:

# 155
  • София
Розавичко Simple Smile Sally Hansen Diamond Strength 320 Must - Have Iris и Essence 07 Party princess

# 156
  • Пловдив
Adisun,  много обичам зелено и лилаво в комбинация Heart
Напълни ми очите с този педикюр.

# 157
Здравейте, не зная дали тук трябва да питам, но...не мога да се въздържа, като ви гледам снимките, имате страхотно оформени нокти и кожички, може ли да споделите какво използвате за това?Извинявам се, ако разводнявам, може отговор и на лични.

# 158
Здравейте, не зная дали тук трябва да питам, но...не мога да се въздържа, като ви гледам снимките, имате страхотно оформени нокти и кожички, може ли да споделите какво използвате за това?Извинявам се, ако разводнявам, може отговор и на лични.

Ползвам обикновена хартиена пила, закупена от магазин за левче Simple Smile С нея скъсявам и оформям ноктите. За кожичките ползвам дървени пръчици за избутване и това, което остава да стърчи го режа с клещи за кожички. Тази процедура винаги правя на почистени нокти след баня.

# 159
Аз цял живот съм използвала метална пила, но по принцип в общия случай тя е най-вредна.
За кожичките някаква стандартна ножичка,  режа само тези, които стърчат. Другите само избутвам. И това ми е общо взето болна тема Smile

# 160
Стъклена пила, метален пушър (избутвач) и клещи за кожички при мен.
Но пак си съхнат и изглеждат ужасно през зимата - кремове и масла му е майката, по няколко пъти на ден като захладнее!

Бях си запазила едно видео с идеята да ви питам някой дали е опитвал тази техника и дали може да се ползва вместо специален пигмент такъв за грим? Аз не виждам защо не, но знайно е, че аз обичам дa модифицирам всичко Grinning

# 161
Моите кожички (за разлика от ноктите) почти никога не са ми създавали проблем. Никога не съм ги рязала. Ексфолиант ползвам понякога, иначе или само избутвам (с пръстите), или използвам ел. пила. Мажа понякога с масло или зехтин, крем за ръце използвам рядко- предимно в по-студените месеци. Пилата ми е тип хартиено кубче в момента, иначе от ел. пилата съм най-доволна как се отразява на ноктите.
Аз съм с едно розово перлено желе на Катрин Арли, не си знае годините, но е като нов лака! Grinning В горната част на ноктите сложих червен брокат, ноктите под перленото и броката прозират- получи се ефект все едно са ми стъклени ноктите, не знам дали ще успея да го уловя на снимка, но много ми допада.

# 162
  • София
Снимай и покажи! Simple Smile
Миналата седмица си изрязах кожичките с чисто нова ножика и резултат беше доста поразени кожички. Много е неприятно. Моите нокти са много плътни и ги намалявам с нокторезачка, защото с пила ще ми отнеме доста време. Опитвам се да се справям с кожичките като ги избутвам, но няма резултат и затова ги режа с ножичка за кожички. Купувам възможно най-изтънената ножичка.

# 163
Агентче, аз си купих от Алиекспрес такива пудри или там както им се казва и ефекта не беше като на клипчето. Аз очаквах да е по бляскаво ама не стана точно така. Имаше съвсем лек отблясък. И не използвах нищо да предпазя кожички и ефекта беше уау Grinning
Това е след старателно почистване https://www.instagram.com/p/BRQVTE1g68L/?igshid=omxbblfgq7fh
След преместването не мога да си открия половината неща за нокти, които съм си купувала и тия пудрички изчезнаха безследно Confused

# 164
Аз използвам пигменти. За грим не знам дали ще стане. Трябва да се запечатва с топ на водна основа обаче иначе се губи от ефекта... 🙂

Общи условия

Активация на акаунт