Лакове за нокти - 131

• 46 417
  • 754
  •   1
Отговори
# 165

Стъклена пила, метален пушър (избутвач) и клещи за кожички при мен.
Но пак си съхнат и изглеждат ужасно през зимата - кремове и масла му е майката, по няколко пъти на ден като захладнее!

Бях си запазила едно видео с идеята да ви питам някой дали е опитвал тази техника и дали може да се ползва вместо специален пигмент такъв за грим? Аз не виждам защо не, но знайно е, че аз обичам дa модифицирам всичко Grinning

Аз пробвах с пигмент за грим... Но.. Не ми се получи!!!! Ноктите ми станаха сякаш някой се е изкакал отгоре и на петна и въобще грозна гледка...!!! Ако някой друг реши да пробва... Ще чакам отзиви с нетърпение 🤗🤗🤗

# 166
  • Стара Загора
Аз имам прахчета за нокти от Джъмбо - единият с огледален/метален ефект, другият е тип русалка или и аз не знам как да го нарека. Този металния, като потавя топ лак отгоре, се разваля малко ефектът, но без да се запечата отгоре се изтрива, самите прашинки опадват.

# 167
Аз имам прахчета за нокти от Джъмбо - единият с огледален/метален ефект, другият е тип русалка или и аз не знам как да го нарека. Този металния, като потавя топ лак отгоре, се разваля малко ефектът, но без да се запечата отгоре се изтрива, самите прашинки опадват.
Трябва да поставиш отгоре топ лак на водна основа и след това обикновенния топ лак ,който си ползваш по принцип! Иначе ефекта наистина изчезва

# 168
  • Стара Загора
Къде да го търся този топ на водна основа... Сигурно няма бюджетни такива. Преди на Essence имаше такъв като пуснаха точно такива пудри за маникюр.

# 169
Къде да го търся този топ на водна основа... Сигурно няма бюджетни такива.
Има на Есенс Peace Бяха го пуснали покрай техните пигменти.

# 170
Не съм много сигурна, но май Конад имаха топ на водна основа.

# 171
https://www.instagram.com/p/B2M2MdDjcli/?igshid=10iogxa62yi1j Понеже казахте, че бялото е модерно Grinning

# 172
Чудих се, чудих се какво да сътворя и това е крайният резултат Stuck Out Tongue

# 173
  • София
Cuccio Daydream

# 174
Ееех, чудно Cuccio, малко ми прилича на синкава версия на Message in a bottle Heart Eyes

# 175

Вече съм луд фен на Polished for days, чакам още техни лакове! Това е Charm и снимките не могат да покажат истинската му красота! Heart

# 176
На мен ми е лилавичко

Много ми хареса комбинацията между бяло и златно! За съжаление май не ми стои бял лак...
 Adisun от къде ги поръчваш тези красоти?

# 177
  • София
Masura Merlin's beard

# 178
Juls, прекрасно е това Cuccio!
Ако не бяха подозренията ми, че няма да ми отива, бих се разтърсила за него и аз.
Brainbug, много красиво се е получило.

# 179
  • Бургас
Пепе,голяма красота.Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт