Лакове за нокти - 131

• 46 823
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Почти във всеки мол имат щанд. Също и Елитис.

# 421
Изпозакриха повечето щандове. В момента имат само в Парадайс и на Стамболийски.

# 422
Момичета, от къде в София мога да си взема лак на  Golden Rose от тяхен щанд.Не ме устройва лили и дм
В моловете имат щандове.

# 423
# 424

.  https://www.instagram.com/p/B3FCZDqg220/?igshid=13y5226ipv5yu 
Лака е франкенполиш с декорация печати

# 425
Натуся, това трябва да е Детелина. Деница е сребърен брокат Wink

# 426
  • София
Натуся, това трябва да е Детелина. Деница е сребърен брокат Wink
Права си. Така стават грешки когато бързаш. Благодаря. Корегирах поста.

# 427

Picture polish Grace. Бързо съхнещия топ на Перфект ми се сгъсти доста над средата на шишенцето и на това лакиране се отдръпна много грозно. Замина в коша.

# 428
# 429
  • София
В последно време ми стават едни дребни мехурченца по ноктите, купих вчера съвсем нов лак, е и с него се получи това. Възможно ли е да е от основата? На шишенцето пише, че е годна до 2020 година, иначе е на Флормар с калций.

# 430
В последно време ми стават едни дребни мехурченца по ноктите, купих вчера съвсем нов лак, е и с него се получи това. Възможно ли е да е от основата? На шишенцето пише, че е годна до 2020 година, иначе е на Флормар с калций.
Да, може да е от основата нищо, че е в срок на годност. При мен така се получава, когато лакът или основата са се сгъстили и сложа по дебел слой.

За пръв път в такова синьо Stuck Out Tongue

# 431
Да, може да е от основата нищо, че е в срок на годност. При мен така се получава, когато лакът или основата са се сгъстили и сложа по дебел слой.

За пръв път в такова синьо Stuck Out Tongue

Щой е киният лак???

# 432
Нели, изчистено синият е на Голдън Роуз Уоу № 85, а брокатът е на Перфект S3, много любим ♥ Запасила съм се с още едно шишенце ♥

# 433
Един есенен розово-златен хамелеон от мен - Rival de Loop в нюанс Indian Feeling:

# 434
  • Reasonford Manor

Общи условия

Активация на акаунт