Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 15 056
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Айде бе Дона, кво ни мъчиш. Кажи пияече. Колко да се молим

# 241
Доне, събирай си мислите и те чакаме с подробен разказ 

# 242
Донето знае как да поддържа съспенса в темата. Grinning

# 243
  • София
Хахаха, рифрешвам като луда

# 244
Ох треперя, дайте ми минутка

На Велислав му казах - "СЪРЦЕТО МИ ЩЕ ИЗСКОЧИ!!!" Joy той - спокойно, молянви

# 245
# 246
Ох треперя, дайте ми минутка

На Велислав му казах - "СЪРЦЕТО МИ ЩЕ ИЗСКОЧИ!!!" Joy той - спокойно, молянви

Боже, Боже, ДОНА е говорила!!!!!!!!!

Чакаме подробности Simple Smile

# 247

ЕЙЙЙЙЙЙ, СТРАХОТНИ!!!!!!!!!!

МНОГО ГОТИНИ....

# 248
Така, почвам разказа....

# 249
Първо бяха 20 минути "срам ме е, не мога, не аз трябва да отида при тях, не, абсурд, нееее, отивай, имаш дълг към форума!" Joy
В един момент се реших Simple Smile
След епизода имаше по няколко думи от всеки, както винаги (направих клипове на нашите) и се изнизахме. Имаше стена, където те застанаха (виждате), после се изви една опашка да се снима. Аз....треперя като лист. Обаче - ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ И ДА ИМ КАЖЕШ ДВЕ ПРИКАЗКИ!!!
Реших да отида само при Диана, защото от Велислав ужасно ме беше срам. В един момент той отиде при Диде, каза й "Чао" и тръгна да се изнизва...

# 250
Виж я как се възбуди от думите ти и какви постове ни пуска, продължавайки да ни държи в напрежение Joy

# 251
Виж я как се възбуди от думите ти и какви постове ни пуска, продължавайки да ни държи в напрежение Joy
Лека полека ще ги удължава сега. Joy Както ни оставиха Марио за най-накрая, така и тя ще остави най-интересното за десерт. Grinning

# 252
  • София

Еми явно иска здравето ми да тежи на съвестта и.

# 253
Инв този момент спринт към него! Спряхме го с едно момиче, тя искаше автографи, изчаках я.
Застанах срещу него и му казах "Не искам снимка, искам да ви кажа нещо. ОХ, СЪРЦЕТО МИ ЩЕ ИЗСКОЧИ" той се засмя и "спокойно, моля Ви". После му казах"имате специални поздрави от форума на бг мама. Там имате едни луди фенки - Вие, Диана и Димитър - които много Ви харесват и гледат заради Вас. В миналия сезон дори някои не гледаха, защото Вас Ви нямаше."
Тогава той каза"е, сега ще можете да ме гледате". После тръгнах да се изцепвам "понякога пишем....абе благодаря Ви, много благодаря!" И той благодари, усмихна се и си казахме довиждане...мисля...не помня Joy

После - все още треперейки - се наредих за Диана...
Само да кажа - всичко това го казах заваляно, нервно и...абе много треперех

# 254
Накрая и чаках Диана, която само да кажа, беше до последно, снима се с всеки, който поиска.
И на нея - не искам снимка, искам да Ви пратя поздрави от форума на бг мама. Много Ви харесваме и гледаме заради Вас (тук беше горе-долу същото). После й казах - надявам се героинята Ви да не бяга  от сватбата този път. Тя се засмя и каза - е, този път мен ще ме оставят на сватбата Joy После й разказах на две на три как съм я видяла в метрото по време на снимките и каква еуфория беше и че после едва не се разревах в киното Joy И тя - ох, нали знаете, то не зависи от мен Joy
Благодаеих й 5 пъти и тя прати поздрави на форума на бг мама Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт