Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 15 047
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Доне, как ме развълнува!!! Благодаря ти!

# 256
Мен питаш ли ме Joy
Боли ме ужасно главата от нерви. Не мога да повярвам, че говорих с тях. Нямах смелост да погледна Велислав в очите

# 257
Честно, говорих толкова объркано, че не знам какво е излязло от устата ми. Какво ли са си казали "тая лудата" Joy
Значи, ако Димитър беше там, съвсем щях да си глътна граматиката.

# 258
Мен питаш ли ме Joy
Боли ме ужасно главата от нерви. Не мога да повярвам, че говорих с тях. Нямах смелост да погледна Велислав в очите
Доне, истински се гордея с теб, че си успяла да се преодолееш и въпреки срама и страха си.
БРАВООООООО!!!!!

# 259
Hug Браво, Доне, ти си нашата гордост Heart Eyes

# 260
В момента стоя, мисля и осъзнавам каква я свърших Joy Още ме цепи главата аххахах

# 261
# 262
Дона, страхотна си! Браво 😘😊🤗.

Значи, думите на Велислав “е сега ще ме гледате” са за мен 😁😊, защото спрях да гледам заради него. Самополасках се, Диана ни праща поздрави - щастлива съм 😂.

Снимките са супер! Хайде, от утре повече екранно време.

# 263
Доне , смело момиче , много ни зарадва    !!!

# 264
Дона, на човек веднъж му трябва да си пречупи срама. За финалната прожекция на сезона няма да имаш никакви притеснения  Grinning

# 265
Ааа, ми то...вече им казах за фенската любов. Какво да направя на финала? Освен да им рецитирам стихче Joy

Злати, ако Димитър е на финала, всяка смелост ще изчезне в миг Joy

Леле, още не мога да повярвам как се осмелих и как ми излязоха някакви думи от устата Joy

# 266
  • варна
Здравейте и от мен, момичета!
Велислав се върна и аз отново съм на линия. ☺️
Дона, благодаря за страхотно сладкия ти репортаж от събитието!
Дрийми, думите на Велислав са и за мен, защото и аз миналия сезон не го гледах. ☺️😀 Не можах да преглътна обидата от липсата на Марио.😀
Сега се надявам на прекрасни сцени и повече екранно време за нашите любимци. Дано!

# 267
.......Дрийми, думите на Велислав са и за мен, защото и аз миналия сезон не го гледах. ☺️😀 Не можах да преглътна обидата от липсата на Марио.😀
Сега се надявам на прекрасни сцени и повече екранно време за нашите любимци. Дано!

За мен  около 50% от Велислав , защото през епизод хвърлях  по някое око , но за мое оправдание - не гледах активно , винаги си работех нещо друго на фона на телевизора   Joy

# 268
Heart

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 09:18 от Zlаti

# 269
  • София
Златиии, срази ме 💙

Общи условия

Активация на акаунт