Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 983
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Ето и рекламния плакат на ЗАСУКАН СВЯТ:

Жестоко  Simple Smile
Пет чифта очи не мога да ги сбъркам  Laughing, за шестия се колебая, но останалите три ми се губят  Crazy

Eто и трейлъра - https://www.youtube.com/watch?v=Xou-dYYpab4 (0:43  Sunglasses)

# 421
Ето и рекламния плакат на ЗАСУКАН СВЯТ:

Жестоко  Simple Smile
Пет чифта очи не мога да ги сбъркам  Laughing, за шестия се колебая, но останалите три ми се губят  Crazy

Eто и трейлъра - https://www.youtube.com/watch?v=Xou-dYYpab4 (0:43  Sunglasses)

Много силен трейлър!!!!!

Ето ти още малко подробности за каста:
http://kafene.bg/%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B … RvzgCzNAKUjmft0Yo

# 422

На мен не ми се отваря Triumph

# 423
# 424
Тази вечер импрото беше ВЕ-ЛИ-КО!

# 425
Митачето разрошил ли е перчема или на мен така ми се струва 😊😂.

# 426
Митачето разрошил ли е перчема или на мен така ми се струва 😊😂.
Подстригал е гривата, но пак има достатъчно перчем за разрошване Joy
Охх, размазах се тази вечер, много ги бива. Беше добро шоу и си спечелиха трима нови фена Wink

Една от игрите им беше да рапират и нашият започна с:
"Идвам от битака,
аз съм Митака" Joy

# 427
Беше прекрасна вечер.

# 428
Доне, много се радвам, че си имала такава емоционална вечер!

# 429
Една хубава ДИАНА Simple Smile

# 430
А това е от Диана. Явно сложните и прекрасни актьорски сцени, за които тя говори ще са тази седмица. Усещам, че ще има драма, а тя в това е много добра.

# 431
Като гледам, вълнението ми около изявата на Митко бая ви развълнува и вас Joy

Гледайки днешния епизод, се сетих за нещо, което си мисля от миналата седмица Simple Smile
Колко е различен вече и героят на Марио. Да, същият човек, но нищо общо с "преди". В началото виждаш външния вид. Косата, която обичате да коментирате - строгата, къса прическа е заменена от къдриците. Може да ви е смешно, но сякаш и това отразява новото "аз" - праволинейният и безчувствен срещу привидно спокойният, но вътрешно бушуващ.
После забелязваш лицето и специфичното изражение, мимиките - да, тогава беше сериозен и угрижен, сега е мрак и вътрешен бунт със себе си. Знаете ли, дори май и дрехите са друг тип.
Изумително е как можеш да пресъздадеш развитието на един човек така, сякаш публиката да вижда двама различни.  Всъщност сега се замислям, че един друг човек обрисува тази разлика и развитие в предишните сезони (да не казвам кой Stuck Out Tongue Winking Eye), но в момента, ако дам на произволен човек снимки на М. от пети и осми сезон, няма да познае, че става дума за същия герой.
Чувствата, преживяванията ни и външния вид са винаги свързани и е жестоко, че имаме възможност да наблюдаваме това.

Разкошни са нашите трима и е кеф да ги гледаш как играят. Историята няма значение (има де, ама не е в това въпросът сега), важното е как ни представят с игра героите си.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 22:24 от Анонимен

# 432
Дона, адмирации за анализа 👏! Вероятно съм предубедена, но Велислав наистина пресъздава емоции и с поглед, мимики - цялостното излъчване на Марио е различно.

# 433
Аз напълно очаквам Марио да ни покаже промяна в героя си, но вътрешно доброто сърце, отговорността, емпатията и състрадателността не могат да изчезнат.
Стените ще се пропукат..... както и заглавието на днешния епизод НЕВИДИМИ ПРЕГРАДИ!!!!

# 434
Oбещаните гифове и голямата версия на снимката на Диана:

Общи условия

Активация на акаунт