ПОМОЩ! Баща ми изневерява на майка ми

• 13 023
  • 393
  •   1
Отговори
# 105
Тайничка, ето тук не съм съгласна с теб. Човек не може да взема решение за друг, да осведомява трети и т.н. Истината може да е над всичко, но ти не си, образно казано. Нищо че знаеш нещо си, някаква част от един цял живот. Не знаеш всичко. И ето това не е вече работа никому другиго. Мнението и настройката отношение към собствения свят и живот следва да имат, не към ония на други хора, па макар и близки.

# 106
Tainichka.....
Ле-ле !!
In the name of love ?!

К'во стана с тая държава бе ???!!!

# 107
Тайничка, ето тук не съм съгласна с теб. Човек не може да взема решение за друг, да осведомява трети и т.н. Истината може да е над всичко, но ти не си, образно казано. Нищо че знаеш нещо си, някаква част от един цял живот. Не знаеш всичко. И ето това не е вече работа никому другиго. Мнението и настройката отношение към собствения свят и живот следва да имат, не към ония на други хора, па макар и близки.

Ясно. За мен истината е на първо място. Ако я узная, ще я споделя. Не бих пазила никого от истината, защото било удобно за семейните му задачи.

Тереза30, и аз същото питам. Не я ли съсипахте тая държава със сЛободия.

Луна, майка ти има право да знае някои неща. Какво мислиш?

# 108

Ясно. За мен истината е на първо място. Ако я узная, ще я споделя. Не бих пазила никого от истината, защото било удобно за семейните му задачи.

Ей тЪй ,каТ почнЕте да ми се правите на "Дева Мария" най-обичам.Joy
И ти не си по-малко безгрешна от нас,дето сме за "сЛободиите"! Wink
Хайде,да не си замазваме очите,и да не се правим на праведни,защото ГОСПОД си гледа кой колко грехове има!
"Тихите води са най-дълбоки"!!!

# 109

Tainichka
Спокойно, всичко е наред !

# 110
Тайничка,ако обичаш,не ми казвай какво да правя,че да не ти кажа къде да отидеш.

Факт,е че ,цял живот съм правила само това което желая и още не се е родил човекът който да промени това.

Същото важи и за теб. Не ми казвай какво да мисля и как да се държа, за да не ти казвам ... някои неща. Проблем?

И тая простотия изобщо не е плод на моя мозък. Плод е на съвсем нормално отношение между хора, които се обичат, държат един на друг и се разбират. Плод е на доброта, разбиране  и обич. Плод е на моето отношение към теб и обратно. А ти - бъди свободна.

Ми аз не ти казвам кво да мислиш,а си пиша мнението по темата.
Ако си имаш някви комплекси относно мненията несъвпадащи  с твоето,аз вина нямам.

# 111
Тайничка,ако обичаш,не ми казвай какво да правя,че да не ти кажа къде да отидеш.

Факт,е че ,цял живот съм правила само това което желая и още не се е родил човекът който да промени това.

Същото важи и за теб. Не ми казвай какво да мисля и как да се държа, за да не ти казвам ... някои неща. Проблем?

И тая простотия изобщо не е плод на моя мозък. Плод е на съвсем нормално отношение между хора, които се обичат, държат един на друг и се разбират. Плод е на доброта, разбиране  и обич. Плод е на моето отношение към теб и обратно. А ти - бъди свободна.

Ако си имаш някви комплекси относно мненията несъвпадащи  с твоето,аз вина нямам.

С комплекси е жената,за това ни напада така,ама и ние сме виновни за дето й обръщаме прекалено много внимание.
Аз спирам да отговарям на всеки нейн коментар,както и на другите като нея!
В публичен форум как ще има еднакви коментари?!
Всеки с различно мнение,но някои си мислят,че трябва и останалите да мислят като тях,еХ заблудени душици!

# 112
Тайничка, информацията, която достига до нас трябва да бъде асимилирана и обмислена добре, преди да се споделя към други хора.
Ако нямаш филтър и в името на истината разгласяваш всяка тайна (споделена ти с доверие или случайно научена), опасявам се, че голяма част от хората биха те избягвали.
Въобще не е съучастническо да си затвориш очите понякога, за нещо което не касае теб, когато си преценил, че вредата ще е по-голяма от ползата.

# 113

Комплекси по темата имам, признавам.
Нека всеки се чука, без значение кой го е видял. Децата не са пречка.

Въобще не е съучастническо да си затвориш очите понякога, за нещо което не касае теб, когато си преценил, че вредата ще е по-голяма от ползата.

Естествено! Най-добре е за всички, ако е най-добре за теб!

# 114

Луна, майка ти има право да знае някои неща. Какво мислиш?
Първо и основно имаш ангажимент себе си да регулираш, не хората и не бива да се приемаш за вся и всьо, т.е. да осведомяваш някого за нещо от друг. та ти не знаеш, може и да са се разбрали... Поведението на този човек теб е наранило, защо ще замесваш и другия!? Или гордо ще размахаш Итината и ще я стовариш върху плещите на третия. Ама тя/той може и да не може да я понесе, може да не е по силите му или пък нещо, което на теб и през ум не ти минава да е....  Да се оправя, истината все пак е над нея/него, ама не и над твоето Его, нали!? Ако имаш нещо да казваш, то е на човека, който те е разочаровал. Толкоз. Не знам защо си мислиш, че знаеш всичко. Иначе хипотетични ситуации и аз мога да ти задавам.
Та, на въпроса ти - Ако баща ми изневери на тия години на майка ми, ще говоря  с него, не с нея. Майка ми има право да знае онова, което сама разбере, пък и всеки човек. Видно е и от тая тема и от стотиците други в подфорума. Ако не разбира човек от видни неща, то и думите няма да му послужат.

# 115
Прочетох малко от луна и се отрезвих. Нека да имаме място за размисъл.

# 116
Какво, какво?!? Във Фейсбука на таткото не можело да се рови, ама в този на гаджето можело? Ми, не, и там не може! За лично пространство някой нещо да е чувал? И после що имало там с брадвата, ми ето за това ...

# 117
Какво, какво?!? Във Фейсбука на таткото не можело да се рови, ама в този на гаджето можело? Ми, не, и там не може! За лично пространство някой нещо да е чувал? И после що имало там с брадвата, ми ето за това ...

Като ни засяга пряко, какво ти лично пространство.

Авторке, имаш право във всяко едно отношение. Да се чувстваш предадена, обидена, ядосана, засегната... както се чувстваш нека така да бъде. И трябва да бъде. Помисли преди да наказваш стария. Може да е за добро пускането темата тук и мненията.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 18:32 от tainichka

# 118
  • София
Здравейте, неприятно съм изненадана от коментарите и аз не знам какво очквах .. UPDATE: Баща ми се върна, не съм казала на майка ми и не мога сърце не ми дава! Никога не е имало никакви драми или не разбирателство в семейството,майка ми го пере  относно къщата тя е на майка ми и сестра й баща ми е бил зед през по голямата половина от живота си. Инфо за хората които мислят че само това ме интересува и парите! Става въпрос за родител който обожавах не бих се месила и не ме интересува на никой интимния живот НО като имаш сключен брак това за мен не е ок да се развежда и да прави какво иска и никой няма да му държи сметка. Споделих с близък роднина понеже не съм и предполагала че ще преживея това а и не исках с един замах да разруша всичко. Взех му билет за връщане тъй като той поиска и така реших защото момичето с което се беше хванал надуши че има два лева и му правеше нещо като писихичен тормоз и пълно промиване на мозъка няма да взлизам в подробности. Аз не него не комуникирам по никакъв начин той си продължава все едно че нищо не се е случило и пак съм объркана на всичкото отгоре и с майка ми отиват на почивка заедно която той сам инициатира при положение че сами двамата не са ходили никъде от доста време. Не знам какво да кажа искам да видя как ще се развият събитията тъй като моят близък роднина ми каза че на тази възраст това се случвало в много семейства и било временно. Реших да не правя драми но ако не се е връзумил от този случай вече ще предприема сериозни мерки.

ПС. От малка живея в чужбина и може словереда да не ми е на висше ниво. Но в никакъв случай не съм неграмотна както някои от коментаторите ме опредилиха.

Толкова много абсурди на едно място...
Баща ти се върна. Това е поредната тема, в която изневиделица става някакъв такъв plot twist. Прелюбодейци се връщат, нехранимайковци си намират работа и това само за няколко дена... Но да не се разсейваме.
"Родител, който обожаваХ" - хубаво, разбирам, че авторката има право да е разочарована. И докога? Ако всеки зарязваше родителите си заради изневерите им - Бога ми, бая деца щяха да са без родители или само с един родител. И докога ще го влачи това разочарование - до гроба? Много зряло...
И оттам нататък постът става все по-нереден... Като имаш брак, не можеш да се развеждаш - да, ако си във филмче на Дисни. Казала си на близък роднина? Защо направо не свика цялата рода, да се видите, да поклюкарите? Бас държа, че и по-големи пикантерии от на баща ти изневярата ще научиш. Абе, въобще, добре можехте да си прекарате.
И какви сериозни мерки ще предприемеш? Ще наемеш мутри да го напляскат? Ще го удушиш в съня му? Ще му се скараш едно хубавичко?
И недей има майка ти за вчерашна...

# 119
Тайничка, информацията, която достига до нас трябва да бъде асимилирана и обмислена добре, преди да се споделя към други хора.
Ако нямаш филтър и в името на истината разгласяваш всяка тайна (споделена ти с доверие или случайно научена), опасявам се, че голяма част от хората биха те избягвали.

После, като ти излезе етикет/име, че се застъпваш за прелюбодейците във форума, да не се чудиш пак. Че и фенове да търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт