ПОМОЩ! Баща ми изневерява на майка ми

• 13 034
  • 393
  •   1
Отговори
# 120
Какво, какво?!? Във Фейсбука на таткото не можело да се рови, ама в този на гаджето можело? Ми, не, и там не може! За лично пространство някой нещо да е чувал? И после що имало там с брадвата, ми ето за това ...

Ъ?

Брадва за ровене във Фейсбук? Въобще се загатва, че нарушаването на личното пространство може да бъде причина за убийство? Ако ще смъкваме толкова границата - какво им е на препържените яйца като повод?

Нечия ценостна система трябва да се изцикли и лакира наново!

# 121
И докога? Ако всеки зарязваше родителите си заради изневерите им - Бога ми, бая деца щяха да са без родители или само с един родител.

Всички мълчим тука. Няма родител, непокосен от изневяра. Но пък в живота има по-важни неща.

# 122
  • София
И докога? Ако всеки зарязваше родителите си заради изневерите им - Бога ми, бая деца щяха да са без родители или само с един родител.

Всички мълчим тука. Няма родител, непокосен от изневяра. Но пък в живота има по-важни неща.

Бая, ударение на буквата Я. Синоними - много, доста, значително количество. Не-синоними - всички.

# 123

Бая, ударение на буквата Я. Синоними - много, доста, значително количество. Не-синоними - всички.

Не ме. Занимавай с глупости.
Пълни.
тъпотии!

# 124

Кой колкото може,толкова си цикли..
Някои циклят върху изживяването си на жертви и праведни съдници ,други циклят върху собственото си развитие и надграждане на личността.
Бая,мая,това е положението.

Авторката се изпари.
Сигурно е отишла да събира дърва за кладата.

# 125
Реших да не правя драми но ако не се е връзумил от този случай вече ще предприема сериозни мерки.
Joy Какви например?
Не я закачай сега. Решила е правилно според форума.
Интересни са въпросите, които темата повдигна. Ако изневерявам, трябва ли да ме е срам? Поне от децата ми не трябва ли да се срамувам?

Срам ли? Grinning 90% от форума не знаят какво е срам. Joy Не са чували и виждали такова "нещо" в живота си. Joy

# 126
Реших да не правя драми но ако не се е връзумил от този случай вече ще предприема сериозни мерки.
Joy Какви например?
Не я закачай сега. Решила е правилно според форума.
Интересни са въпросите, които темата повдигна. Ако изневерявам, трябва ли да ме е срам? Поне от децата ми не трябва ли да се срамувам?

Срам ли? Grinning 90% от форума не знаят какво е срам. Joy Не са чували и виждали такова "нещо" в живота си. Joy
Ти си има светила ли,или няква анкета си провеждала,че да знаеш кой какво чувства и изпитва?М?

Авторке
,правилно си постъпила.
Гледай си живота и остави всеки да си пере пешкира.

А,че те боли,ясно е.
Ама голям човек си,няма да ти е първата душевна болка,за жал,няма и да е последната.

П.п.И не си мисли,че хората оправдават изневярата.Не.
Но,това не значи,че имаме правото да се правим на съдници и палачи.

# 127

Някои циклят върху изживяването си на жертви и праведни съдници ,други циклят върху собственото си развитие и надграждане на личността.

Не вади последното изречение от контекта на цялто  написано. Говоря за врзката ровене в личното пространство - убийство.

# 128
На някои родители много им се ще да вярват, че гащите им не са работа на децата им, но стоварват гащенските си решения  и връз децата си.

Ако детето ме хване в изневяра, ще оакам гащичките от срам. Само от темата разбирам, че трябвало да се надуя два пъти. От два дена тренирам "поведение на горд папуняк". Никой не мож' ма съдите.

И как ви е удобно да продължите с лъжите? За да криете изневярата на единия родител, ще се наложат някои лъжи.

Ми, ето де, ти сама си заявяваш, че не знаеш какво е "срам". Joy

# 129

Ми, ето де, ти сама си заявяваш, че не знаеш какво е "срам". Joy
То пък големият келепир да знаеш какво е срам, вина.

# 130
Положението ти никак не е лесно.Мога да кажа,че на 25 тодини човек не е достатъчно голям и зрял.25 години не са 35...В Ангрия животът е труден била съм там...Не знам какво да те посъветвам.Само ще ти пожелая успех и знай,че винаги има светлина в края на тунела.

# 131

Не вади последното изречение от контекта на цялто  написано. Говоря за врзката ровене в личното пространство - убийство.
Без значение.
Не променя истинността на думите ми.

# 132
Хехе, ами престъпленията от ревност на каква друга връзка стават през последните години? Недопечените яйца ли?
Странни разсъждения.

# 133
Аз си намерих обяснението с теми, подобна на тази и коментарите в нея. Повсеместната толерантност на изневярата в семействата. После попадаш на човек, възпитан по друг (нестандартен) начин, който не приема изневяра. Обикновеният човек ще се разведе с теб и няма да разбереш от къде ти е дошло - все пак, нали нормално беше тати/мама да има афера. Психарят ще те тормози или направо ще те закара на централните.

# 134
Хехе, ами престъпленията от ревност на каква друга връзка стават през последните години? Недопечените яйца ли?
Странни разсъждения.
Все още няма случай на дете убило родителя си,понеже го е хванало да изневерява.
Дано авторката не е прецедент.

Общи условия

Активация на акаунт