ПОМОЩ! Баща ми изневерява на майка ми

• 12 996
  • 393
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз съм толкова стара, че целия форум ме е виждал.

Научете се да цитирате / със скрит текст/.

# 241
Истинската красотата няма давност.Когато съчетава Светата Троица в себе си,тя остава вечна.Т.е., настояща красота имаме,когато силата на духът кореспондира с величината на интелекта и хармонията на физическите форми.
Човекът не е само билогична обвивка,това кифлите е добре да го проумеят.
Човекът е дух,душа и тяло.И за да говорим за истинска непреходна красота,и трите елемента трябва да са включени.В противен случай,имаме кукли с кратък срок на годност,който след минимална употреба се износват и логично биват заменяни с други.
За това и има хора които с годините стават все по-красиви и привлекателни.Защото паралелно с физическата форма,не спира развитието и надграждането на другите два компонента,а без тях,у човешкото същество няма единност и баланс,няма смирение, и не е в унисон и хармония със заобикалящия го мир.
Едно несигурно и тревожно същество с лабилна психика,неуверено в красотата си,винаги търси одобрение в очите на околните.
Докато уверен и стабилен човек е обратното.Околните търсят одобрение в неговите очи.

# 242
Всичко това е така за хората, които въобще търсят нещо различно от секс кукла. Но много (ще прозвучи сексистки, но нали говорим за женската красота) мъже мислят, че такива женски глупости като дух и душа са само излишно бреме.

# 243
  • София
Така е, Какво. Колкото по-уверена ставам, толкова повече хора ми казват, че изглеждам добре.

# 244
Всичко това е така за хората, които въобще търсят нещо различно от секс кукла. Но много (ще прозвучи сексистки, но нали говорим за женската красота) мъже мислят, че такива женски глупости като дух и душа са само излишно бреме.

Да,така е.
Причините са няколко,обаче.
Могат да варират от това,че въпросните мъже,също са в духовна и интелектуална нищета(такива баяти кроасани,ги харизвам на кифлите  без бой Joy),или просто търсят евтино(според възможностите им) необвързващо развлечение.В крайна сметка,никой читав мъж не се жени за гумената си кукла..

Така е, Какво. Колкото по-уверена ставам, толкова повече хора ми казват, че изглеждам добре.
Нали..И аз от опит говоря..Почти на 43 и съм,но не бих върнала времето назад,за нищо на света!

# 245
Е, разбира се, че жената може да е харесвана на всяка възраст. Като се замислих по въпроса, се сетих за "майката на Стифлър" от онзи смешния филм. Smiley Но тъй като предположих, че тоз пример няма да ви хареса, да кажем - София Лорен. Wink

# 246
Едно несигурно и тревожно същество с лабилна психика,неуверено в красотата си,винаги търси одобрение в очите на околните.
Докато уверен и стабилен човек е обратното.Околните търсят одобрение в неговите очи.
Това младите - авторката и двете спорещи няма как да го разберат, поне докато не достигнат някаква емоционална зрялост. Уви, далече са още.
но не бих върнала времето назад,за нищо на света!
Е, разбира се, че не. Златни години са това.

# 247
.В противен случай,имаме кукли с кратък срок на годност,който след минимална употреба се износват и логично биват заменяни с други.

"КоЙто"...
Ама и аз съм едно съчетание на интелект и тяло..Мани,мани..Close Joy

Е, разбира се, че не. Златни години са това.
Дааа!

# 248
  • Варна
Увереноста не е гаранция за позитивно излъчване. При някои е банална самонадеяност и роля. Но позитивността и  душевната хармония се отразяват на външността.

# 249
Райна Кабаиванска. Като си говорим за непреходна красота - външна и вътрешна.

# 250
Истинската красотата няма давност.Когато съчетава Светата Троица в себе си,тя остава вечна.Т.е., настояща красота имаме,когато силата на духът кореспондира с величината на интелекта и хармонията на физическите форми.
Човекът не е само билогична обвивка,това кифлите е добре да го проумеят.
Човекът е дух,душа и тяло.И за да говорим за истинска непреходна красота,и трите елемента трябва да са включени.В противен случай,имаме кукли с кратък срок на годност,който след минимална употреба се износват и логично биват заменяни с други.
За това и има хора които с годините стават все по-красиви и привлекателни.Защото паралелно с физическата форма,не спира развитието и надграждането на другите два компонента,а без тях,у човешкото същество няма единност и баланс,няма смирение, и не е в унисон и хармония със заобикалящия го мир.
Аз съм точно такава, разпознавам се във вашите думи:
Едно несигурно и тревожно същество с лабилна психика,неуверено в красотата си,винаги търси одобрение в очите на околните

В случая на моят живот, аз се радвам, че съм точно такава ! Защото аз успях да докосна у него съчувствието и състраданието, които чувства заемат най-челните позиции у човека. Аз го карам да съпреживява и усеща болката скрита дълбоко в душата ми. Чува моят отчаян вик, че без него аз няма да оцелея. Той не може да устои на страданието ми, не може да понесе сълзите ми. Като комбинираме всичко това с моята нежност и женственост, и генерално слабостта ми, и най-вече, че между нас има мощно привличане на чисто биологично ниво....това Е !
Общо взето аз съм толкова слаба, колкото силен е той. Аз съм толкова бедна колкото богат е той.
Добре, че съм такава, за да срещна него и да докосна неговото сърце.
 Радвам се, че около него има жени излъчващи увереност и самочувствие !
Моята сила е в моята слабост !!!
Така че, красотата в моят случай е точно обратното, на това за което пишете вие.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 14:37 от Анонимен

# 251
Живееш в някаква приказка за Пепеляшка. Доста наивно.

# 252
Като отговор за лексикон е това, Teresa30.

# 253
Като отговор за лексикон е това, Teresa30.

Споделям си историята с вас. И ви давам различен поглед.

# 254
Живееш в някаква приказка за Пепеляшка. Доста наивно.

По-скоро съм Спящата красавица.
Не е ли страхотно да живееш, като в приказка ? Нима животът не е приказката, в която всеки от нас си избира да живее ? Ако щете вярвайте, обаче при мен се случи точно така. Той дойде и ме " събуди" точно с една целувка..

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 13:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт